KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Daum Vakıfköy Tesislerini inceledi

28 Ekim 2013 | 16:33

3 yorum

5767 okunma

Teknik direktörümüz Christoph Daum A2 Takımımızın Bandırmaspor karşılaşması sonrası Vakıfköy Orhan Özselek Tesislerini inceledi.

Bugün oynanan Bursaspor - Bandırmaspor A2 Ligi mücadelesini izlemek için Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'ne gelen Teknik Direktörümüz Christoph Daum, Takımımızın 7-2 kazandığı mücadeleyi saha kenarından yardımcı antrenörümüz Faruk Korkmaz ve Gençlik Geliştirme Program Sorumlumuz Yalçın Gündüz ile birlikte takip etti.

Mücadelenin sonrasında önce sahaları dolaşıp Gündüz ve Korkmaz'dan bilgi alan Daum daha sonra da tesislerimizde bulunan fitness salonu, yemekhane ve soyunma odalarını gezdi. Tesislerde kalan oyuncularımızdan Rasim Samet Gürbüz ve Demirhan Öztürk'ün odasına da konuk olan Daum oyuncuların kaldıkları odaları incelemeyi ihmal etmedi.

Teknik direktörümüz Daum ayrıca tesisleri gezdiği sırada kulübümüzün efsane isimlerinden Hasan Bora ile de tanışıp kısa süren bir sohbet gerçekleştirdi.

 Bursaspor.org.tr

    • Dilkkatttt  
    29 Ekim 2013 | 21:18
    Tsk ederim erkan bey
    • erkan  
    28 Ekim 2013 | 22:38
    DİKKAT rumuzlu arkadaş... almanlar çok iyi derecede yabancı dil (mesela İngilizce) bilirler ama koyu milliyetçi olduklarından mecbur kalmadıkça Almanca dışında konuşmazlar. Daum yıllardır Türkiye'de ve çok iyi Türkçe bilgisine sahiptir emin ol. ama adamlar bizim gibi değil. Türkçe konuşmak istemez... biz iki kelime ing veya almanca kelime öğrendik mi hemen o dilden konuşmaya çalışıyoruz. he hoş kaldı ki şu an Türkçe'mizin içi dışı yabancı kelimelerle dolu...
    • Dikkatttt  
    28 Ekim 2013 | 20:12
    -6
    Sayın daum hocamızın turkce konuşmasını istyruz . En kısa sürede turkce temasta bulunur ise iletimizde ve basarımızda daha sağlıklı bı yol alacağız . Hocam kac yıldır Türkiye'desin . Lutfen artık turkce konus . . . . .

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR