KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

De Sutter fiyaskosu!

24 Şubat 2016 | 10:10

16 yorum

12099 okunma

Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen Tom de Sutter, Bursaspor’un başına bela oldu. Yeşil Beyazlı takımda kariyerinin en kötü dönemini yaşayan Belçikalı futbolcu, 337 dakikada ancak 1 gol atma başarısı gösterdi. Kariyerinde böyle bir istatistiğin yanına dahi yaklaşamayan Belçikalı futbolcunun, oynadığı maçlarda Bursaspor maç başına sadece 0,55 puan toplayabildi.

AĞIZLAR AÇIK KALIYOR

Bursaspor'un büyük umutlarla transfer ettiği ancak en az verim aldığı futbolcuların başında gelen Tom de Sutter, tam anlamıyla hayal kırıklığı yaratmaya devam ediyor.

Yeşil Beyazlı takımdaki performansıyla kariyerindeki en kötü günleri geçiren Belçikalı futbolcu, aldığı ücretin de karşılığını veremiyor. Bursaspor'dan yıllık 1 milyon Euro'yu cebine koyan De Sutter, Yeşil Beyazlı takımdaki istatistikleriyle de ağızları açık bırakıyor.

337 DAKİKADA 1 GOL

Profesyonel futbol hayatının en kötü dönemini Bursaspor'da geçiren Tom de Sutter, Yeşil Beyazlı forma altında çıktığı 11'i lig 6'sı Türkiye Kupası olmak üzere toplam 17 maçta sadece 2 gol atma başarısı gösterdi. Bu golleri de Türkiye Kupası'nda atan 31 yaşındaki futbolcu, 675 dakika sahada kaldı.

Buna göre De Sutter, 337 dakikada 1 gol atma başarısı gösterdi. Belçikalı futbolcunun oynadığı karşılaşmalarda Bursaspor ise maç başına 0,55 puan toplayabildi.

DEĞERİ 750 BİN EURO DÜŞTÜ

Daha önce Cercle Brugge, Anderlecht ve Club Brugge formaları giyen Tom de Sutter, bu kulüplerin hiçbirinde bu istatistiğin yanına bile yaklaşmadı.

Kariyerinde çöküş dönemine geçen Belçikalı kramponun değeri transfermarkt.com'da geçtiğimiz ay 750 bin Euro düşüş yaşamış ve 2 milyon 250 bin Euro olmuştu.

Kötü performansı nedeniyle gözden de çıkartılan Tom de Sutter'in adı Çin pazarında geçmiş ancak hiçbir kulübün teklifte bulunmaması üzerine Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, yaptığı açıklamayla bu konuya da son noktayı koymuştu.

TOM DE SUTTER'İN KARİYER TABLOSU

KULÜP O GOL ASİST SÜRE

CERCLE BRUGGE 66 26 12 4.695
ANDERLECHT 159 48 14 8.061
CLUB BRUGGE 89 31 10 5.658

 Hakimiyet Gazetesi

    • bbb.16  
    25 Şubat 2016 | 20:32
    yazın burda de sutter GELSİİİNNNNNN neyse parasını verip alın diyenler nerede acaba ?
    • Orada Dur  
    25 Şubat 2016 | 19:20
    Sadece bu adama verilen onca parami ? O donemde Fernandao' nun bonservisi alinmayip fenevli yoneticilere laf salatasi yapilip rezil olunmustu. Ve Bakambu apar topar menajer parasida verilerek gonderilmisti. Bi takimin forveti ancak bilincli bi sekilde boyle dagitilabilir. Bi laf var ......sahibini isirmaz... Yine su yasanan onca rezillik karsisinda( amed maci, pdfk isleri vs ) susup kaln bi taraftar grubu varsa korustana hava alanindaki tekesinden dolayi soyledigim sozlerden pismanlik duyuyorum. Cunku dovuldugu sokakta mama verildikce herkes hayatindan memnun. Yazik olan cefakar taraftara, bu rezilliklere tahammul etmek zorund zorunda birakiliyoruz.
    • Adf  
    25 Şubat 2016 | 18:53
    Yerlı oyuncu yetıstır ya da gıt afrıkadan bul 2 3tane genc oyuncu sur pıyasaya
    • Caneration  
    25 Şubat 2016 | 10:05
    Arkadaş örnek olarak vermiş ama Teofilo alınacak dense hayır demem net olarak :) Cidden çok sağlam golcü.Bunu ligimizde de gösterdi.Süper kupayı ondan yediğimiz 3 golle kaybettik Trabzon'a karşı.Ama dediğinde haklısın taraftar mantığıyla değil oyuncunun nasıl olduğuna bakarak transferin yapılması lazım. Sutter tam olarak karambol oyuncusu.Karşı kaleye yığıldığın zamanlarda saçma sapan yerlerde ayağını kafasını sokarak gol atabilen bir oyuncu,ama biz şimdiye dek kesinlikle öyle bir oyun tarzında oynayamadık.Takımla yakın olmak istediği zaman kaleden uzaklaştı,kaleye yakın olmak isterken de takımın geri kalanından uzaklaşıp defansla başbaşa kaldı sürekli.Böyle olunca da sürekli etkisiz,top kaybeden bir santrafor izlenimi bıraktı.Dzsudzsak,Cuenca,Stoch transferleri de hep bu mantıkla yapılan transferler oldu.Bunların hiçbirisi kontratak oyununa uygun oyuncular değiller.Bu gibi adamların oynaması için kademelerin sürekli yakın olması lazım.Defans hattımızın orta sahaya yakın olup,oyunu rakip yarı alana yığmamız lazım ama bunu yapabildik mi?Kesinlikle hayır.
    Etkili oynadığımızı düşündüğümüz haftalarda oynadığımız oyun seri oyuncularla bulduğumuz kontra toplarla oldu.Deniz-Sercan-Necid 3lüsü de bu oyun anlayışı yüzünden etkili oldu.
    Eğer ki top kapma konusunda başarımızı arttırıp oyunu rakip yarı alana yığmaya başladığımız bir futbol görürsek Stoch da,Dzsudzsak da,Sutter de başarılı olur.Ancak şimdiki futbol anlayışımızın üzerine gideceksek bu 3 futbolcu hiçbir etki gösteremez.Yanarım yanarım sene başında kaçırdığımız Rodallega'ya yanarım.Tam şu anda oynadığımız futbol tarzına uygun bir futbolcuydu.Ayrıca bonservis sorunu da yoktu.
    • BayBursaspor  
    24 Şubat 2016 | 22:57
    Teteh Bangura 2
    • cinaralti16  
    24 Şubat 2016 | 22:04
    bukadar hesapsiz kitapsiz sadece kendi menfàtini dusunen
    Baskan musvetdeleri yuzunden bizi bu hallere dusurenlerin bu dunyada
    iki yakasi bi araya gelmesin sizden cikmasada coluk cocugunuzdan cikar
    oda olmazsa torunuzdan cikar en son ornegi ALI SENDIR
    bu dunyada hepimiz gelip gecicigiz bi RAHMETLE anilmak var
    bide sikdir et adam degildi demek var bu gun her sey gun yuzune cikdi
    BASKAN herseyi acikladi parmak ucu bile yorgani gecmeyecek OKADAR.
    • Yahsibey  
    24 Şubat 2016 | 19:09
    g.kurul üyesi ; Neden Körüstani akladin önce onun önce hesabini ver. Kasamizda 60 milyon lira naktimiz vardi. Ne oldu bu paraya? Cebine ne kadar girdi? Sus ve defol!!!
    • cinaralti16  
    24 Şubat 2016 | 17:52
    acaba BOLUKBASININ cebine kac para girdi bu transverden ?
    • Nedimov  
    24 Şubat 2016 | 17:32
    -2
    Sutter Dzuducak stoch jorquera cuenca advincula mert hosagai faty şu transferlere bakıyorum resmen Bursasporun paraları çöpe atılmış yazık valla çok yazık
    • Turan akturk  
    24 Şubat 2016 | 17:28
    İşte taraftar akliyla transfer yaparsan sonuç böyle olur besiktasa gol attı herkesin gözünde müthiş oyuncu oldu. Hadi şimdide gidip teofiloyu alalım bu sene bjkye gol attı.Taraftar akliyla transfer yapmayacaksin kardeşim.Bjknin scout ekibini kiskaniyorum valla adamların transfer yapmadan önce ilk önce oyuncularin kişilik özelliklerini araştıriyorlarmis.Doğru olan bu önemli olan oyuncunun yetenekleri değil Bursaya gelince bu adam uyum sağlayacak mı onu görmek gerekir.Dzuducak transferinden bjk niye vazgeçti bu bjkli yoneticilere sorulamamazmiydi ayıp birşey miydi neyse kardeşlerim başınızı agritmayim inşallah hersey yoluna girer
    • g.kurul üyesi  
    24 Şubat 2016 | 14:15
    -21
    ya, yanlış anlamayında bu yönetim salya sümük, nedir bu ya ağlamak içinmi geldiniz kardeşim,,ali ay beyfendiye soruyorum okey bölükbaşı yönetimi yanlış yönetti tamam hemfikiriz, tamamda bu borçlar taa körüstandan kalan değilmi kardeşim adama sormazlarmı sen o dönem körüstan yönetiminde değilmiydin bu borçlara yabancı değilsin bak eline fırsat geldi yaptığınız borçlar yine size kaldı bence şikayeti ağlamayı bırakıp ne yapmanız gerektiğini zırlamadan yapın orası Bursaspor sizin egonuzu yapacağınız yer değil ademoğlu paso medyada hava basçağına ne kadar katkı yaptı bilmek isteriz tüm yöneticilerin tabiiki,,genel kurul üyesi olarak hakkımız diye düşünüyorum,,saygılar
    • Caneration  
    24 Şubat 2016 | 14:13
    12
    30 yaşına kadar Belçika dışına transfer yapmamış adamdan ne verim bekleniyordu ki.Sırf BJKye 2 gol attı diye bizim taraftar çıldırdı De Sutter diye. Gerçi bu sene verim veren yeni transferimiz de pek olmadı ya,neyse.
    Beklentilerin çok olduğu bir dünya oyuncu fiyasko çıktı.Yazık gerçekten.
    • Gerçekçilik  
    24 Şubat 2016 | 14:07
    Ne oldu bjkye gol attı dıye taraftarlar haydi alalım yok müthiş felan dediniz şimdi kalkmış niye aldınız diyorsunuz de sutter alinmadan önceki taraftar görüşleri hep burada kayıtlı hepiniz adamı ove ove bitirmediniz şimdi sepetlemeye çalışıyoruz demekki neymiş her bjkye gol atan oyuncu iyi degilmis
    • korhan  
    24 Şubat 2016 | 13:22
    15
    rodellaga bildiğin Bursaspor kapısının önünde yatmıştı akhisar kampından cıktı Bursasporu bekledi herif sülükbaşı gitti bunu aldı ..
    • bal  
    24 Şubat 2016 | 11:12
    Recebin kazığı
    • iddialı  
    24 Şubat 2016 | 10:47
    14
    Bu de sutterin ikizi diye bir söylenti çıkmış buna ben de inanmaya başladım artık :D

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR