KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

"Değerli Bursasporlular..."

08 Şubat 2013 | 12:07

115 yorum

31541 okunma

Başkanımız İbrahim Yazıcı son gelişmeler ile ilgili bir açıklama yapmıştır.

Bizim neden olmadığımız, ancak yönetmek ve yönlendirmek mecburiyetinde olduğumuz bir 'son dakika' gelişmesinin ardından, en ince ayrıntısına kadar düşünerek verdiğimiz bir kararın, Bursaspor paydaşlarının bir bölümü tarafından tam anlaşılamadığını görmek, bu açıklamayı zorunlu hale getirmiştir.

Fair Play unsurlarıyla tescillenmiş tertemiz bir şampiyonluğa imza atarken de dikkatli ve özenliydik, herkesin izlediği son genel kurulda Türk futbol kamuoyunun takdirini kazanmış hamleleri gerçekleştirirken de...

Uluslar arası arenada UEFA'nın bileğini bükerken de profesyonelce yönetmiştik süreci, küme düşmenin travmasını yaşamış bir camiayı, Anadolu devrimini gerçekleştirmeye hazırlarken de...

Bunca badire atlatmış bir yönetimin, bir teknik adam seçiminde, gerek isim gerekse usul konusunda yanlış yaptığını düşünenler, tarihi yanılgı içindedirler.

Bursaspor, isterse her teknik direktörü, hangi konumda olduğuna bakmaksızın ve kimseye hesap vermeden bünyesine katabilecek bir cazibeye ve kuvvete sahiptir. Bursaspor bu açıdan bakıldığında, anadolunun makus kaderini değiştirmiş, cesaret ve kararlılığın sembolü olmuş bir camiadır.

Ancak her fırsatta Türkiye'ye ahlak dersi vermiş bu camianın, son teknik adam seçiminde, hararetle savunduğu ilkelere ters düştüğünü iddia etmek, sadece Bursaspor'un önlenemez yükselişini durdurmaya çalışmak isteyen rakiplerimizin ve başarımızı kıskananların tutunabileceği çürük bir daldır.

Eğer biz iddia edildiği gibi, sayın Hikmet Karaman'la görevdeyken görüşmüş ve anlaşmış olsaydık, görevinden ayrıldıktan 3-5 hafta sonra ya da sezon sonunda sözleşme imzalar, hatamızı örtbas etmeye çalışırdık. Ancak biz kendimizden emin olduğumuz ve bu süreçte söylediğimiz her sözü samimiyetle sarf ettiğimiz için, en küçük bir endişeye kapılmadan, sayın Karaman'la, kulübü kendisiyle ilişkisini kestikten sonra bir araya gelme ve görüşme kararı verdik.

Taraftarlarımızın bir bölümün Bursalı bir teknik adam arzusunu anlayışla karşılıyor, ancak bunun için gerekli altyapının oluşturulması gerektiğini düşünüyorum. Ersel Uzgur hocamızın çocukluğunu bilen ve Bursalı antrenörlere bundan 25 yıl önce de güvenen bir başkan olarak, plansız-programsız bir şekilde atılacak böyle bir adımın, önce Ersel Uzgur, sonra da Bursa antrenörlüğü için büyük bir risk içerdiğini, dolayısıyla altyapısız bu girişimin onlara zarar vereceğini anlamak ve görmek gerekir. Bu konuda sürecin iyi planlanması gerektiğini düşünüyor ve kendi öz kaynağından oyuncu yetiştirme kudretine sahip kulübümüzün, bizim önderliğimizde kendi teknik adamlarını da hazırlayabileceğine yürekten inanıyorum.

Yeri gelmişken şunu da Bursaspor taraftarlarıyla paylaşmakta yarar görüyorum.

Sayın Hikmet Karaman, gerek profesyonelliği, gerek başarıları, gerekse hedefleri itibariyle yolu Bursaspor'la kesişmeyi hak eden bir teknik adamdır.

Dolayısıyla takımını emanet ettiği bir teknik adamı, yaşadığımız son örnekte olduğu gibi, isterse Türkiye'nin gıptayla izlediği bir figür haline getirmeyi başarmış bu camianın, sayın Karaman'a hak ettiği desteği verdiği takdirde yine yanılmayacağını önce paydaşlarımıza, sonra bütün kamuoyuna saygıyla duyururuz.

İbrahim YAZICI
Başkan

 Bursaspor.org.tr

    • ayhan bilir  
    10 Şubat 2013 | 11:36
    satılmışlara karşı bizansa karşı inadına sana destek başkanım
    • Tevfik Ateş  
    09 Şubat 2013 | 17:58
    sayın başkan kusura bakmayın ama hikmet karamandan önce takımın başına Bursalı eski futbolculardan birisinin gelmesi daha uygundu. çünkü Bursa daha önce ülke futboluna üstün hizmetleri geçmiş nice insanları yetiştirdi. bunlarında meyvesini toplaması lazımdır. bakın bütün takımlar eski futbolcularına camiaya gönül verenlere emanet ediliyor. ne yabancı antrenörlerden nede diğer futbolcu ve antrönerlerden bize fayda gelmez. şehrimzin insanı bu şehre gönül veren bir teknik direktör daha iyi olurdu..
    • bursa aşığı  
    09 Şubat 2013 | 17:36
    Sn.Başkan Benim Hikmet Karaman'la bir derdim olmadı. Sadece takip edilen süreç bizi rahatsız etti.

    Hoca'yı alma ihtimali vardı ise 24 saat öncesinden o kadar sert açıklama yapmanın anlamı neydi?

    • ali başyiğit  
    09 Şubat 2013 | 15:06
    Ertuğrul Sağlam'dan sonra bu hoca hafif geldi sn. başkan olay buradan kaynaklanıyor. Hikmet Karaman ülkede başarı çizgi ne. Taraftar sizden daha heyecan verecek bir isim bekliyordu bence. Sezonun bitmesine az bir zaman kalmış, ersel ve turan hoca sezon sonuna kadar takımı pekala çalıştırabilirdi, bu hoca yerine yeni sezonda başka ama Ertuğrul hocanın üstünde başarıları olan biriyle anlaşabilirdiniz. Ertuğrul hoca bile taraftarı tribüne çekemezken Hikmet Karaman bence çok zor toplar. İnşallah ben yanılırım ama hiç ümidim de yok. Madem Bursaspor büyük bir klüp o zaman adına yakışan bir hocası olmalı, vasat biri olmamalıydı.
    • Yıldırımlı  
    09 Şubat 2013 | 14:20
    gönlümüz Ersel Hocadan yana idi, ama bizim istediğimiz değil Yönetimin istediği kişi Bursasporun başına getirildi... Teknik adam konusunda Şayet varsa ise bir hata: Hikmet Karamanı Bursasporun başına getiren yönetimin hatası var, Bu saatten sonra Hikmet Karaman ı yuhlamak gereksiz hareketlerdir ..
    Hocanın Bursaspora gelmesinden çok rahatsız olan var ise başkanın yeri yurdu belli gitsin onu protesto etsin.. Hoca ve oyuncuları olumsuz yönde etkilemek takıma zarar veriyor.. bunu bilinçli bir şekilde devam ettiren insanların amacının ne olduğunu bilemiyorum!!! ama Bursasporun faydasına hareket etmediklerini düşünüyorum..
    • mustafa  
    09 Şubat 2013 | 09:10
    Niye Hikmet Karaman'a bu kötü bakış niye sevilmiyor bu adam anlamadım.Ne varmış duruşunda karizmasında adam işini yapsın yeter karizmatik diye george clooneyimi getirseydi başkan
    • efsane texas  
    09 Şubat 2013 | 05:07
    sevgindir bizi yaşıtan rengindir ayakta tutan eğer sonunda ölmek varsa yolunda canım feda Bursaspora!!! ne ertuğrulcu ne -karamancı ne yazıcı sempetizanıyız! aşkım yeşiline beyazına Bursasporum!!!
    • atalay  
    09 Şubat 2013 | 02:15
    Hikmet karamanin ne sucu var beni cagarsalar gel Bursayi calistir hemen istifa eder yarin idmana cikarim :-)
    • finalist  
    09 Şubat 2013 | 01:03
    Sayın başkan sen en nefret ettiğimiz kişi tüpçü başkanı bile getirsen hoca olarak biz her daim stadtayız.Biz taraftarız. Biz Bursaspor sevdalısıyız. Herkes gider biz kalırızlardanız. Ve tabiki başarı varsa taraftar bazı şeyleri sineye çekebilir. İnşallah karabüğü yenelim gerisi gelir. Ben umutluyum.

    Fakat Sayın başkan istenmeyen başarısızlıklar gelirse bu saatten sonra kabak sadece Hikmet hocaya değil tüm yönetime patlar. 1yanlış tüm doğruları götürür hesabı. Allah yardımcımız olsun.
    • Bursasporlu Onur  
    08 Şubat 2013 | 23:47
    Burda yazıcı istifa yok hikmet gelmesin diyenler stada gidince sus pus oluyorlar o ne olcak..Gs maçında berabere bitti diye herkes sustu..Bizim taraftar başarıya göre muamele yapıyo..Yapsaydınız ya o maçtada istifa diye... 20 kişilik bi grup hariç kimse yönetime tepki vermedi..Burda atıp sallaması kolay tbi..Dik duruş diyoduk hani nerde sizin sözünüz..Biraz sabretmesinide bileceksin.
    • Fikret  
    08 Şubat 2013 | 23:42
    -3
    Arkadaslar birakin bu bos konusmalari hikmet hocaya ve takima destek olun. . ! ! !
    • İLKER  
    08 Şubat 2013 | 22:49
    Yönetim ve yeni teknik direktör hakkında kim ters konuşup eleştiri yaptıysa eksi(-) puan almış hayırdır admin? Sana ne vaad ettiler? Yönetim kesinlikle istifaa!! Yönetim yalakalarıda rengini belli etti bravo..
    • eray naimoğlu  
    08 Şubat 2013 | 21:13
    Arkadaşlar hocaya takılıp kalmayalım da maçlara gitmeye bakalım bizler birbirimizi yemeye devam edersek dışarıda ki güçlerin işlerini kolaylaştırıyoruz düne kadar ertuğrul mu vardı hikmet mi vardı bu taraftar yine maça geliyordu bence gün birlik beraberlik günü herkes takıma sahip çıksın istanbul futbol federasyonu görsün bakalım Türkiyede en büyük taraftar kim miş hangi kulüpte var böyle dik duruşlu başkan herkes yalaka olmuş tüpçünün peşinde onun için takıma sahip çıkalım
    • Ismail  
    08 Şubat 2013 | 21:05
    başkan kim inanır bu hikayene teknik direktör kalmadı memlekette hikmet kariyerinde bir dolu adam var kariyere bakarak yazıyorum gelsinler diye değil nurullah sağlam bülent uygun ziya doğan güvenç kurtar gibi bunlarında kariyerleri hikmet gibi ne farkı var bir duruşumuz vardı onunda içine ettin ama pazartesi olay tv deydi galiba hikmet le başkan çok iyi arkadaş dedi yandık dedim ve başımıza bunu sardın taraftarın havasını kaçırdın kendi ipinide çektin ikinizde gideceksiniz bu işin sonu o olur yazıklar olsun
    • Bucali  
    08 Şubat 2013 | 21:04
    -3
    Hikmet Karaman apartman yöneticiliği bile yapamaz bırak takım yönetmeyi.
    • adıgüzel  
    08 Şubat 2013 | 20:42
    be adam ersel hocaya alt yapı fasa fiso diyorsun .. hikmet hocayıda bu şekilde ateşin ortasına atmış olmadınmı ? şimdi bu adam 2 maç kayberse ne olur dersin ??? bence 2 nizide cuvala koyar denize atarlar yanlışmıyım ??
    • hacı vahittttya  
    08 Şubat 2013 | 20:40
    -2
    ya varya türküye cumhuriyetinde başka hoca mı kalmadı at tan in eşşeğe bin bence bu işin altında bir bit eniği var bunu getirceğine daum var gerets var getirsene neye yanalım antebe karizmayıda çızdırdınız kına yakın hoca iyi olabilir karizma yok kardeşim karizma oynayın ozaman üç bin kişiyle ama ağlamayın taraftar gelmiyo diye allah sonumuzu hayretsin....
    • cmlvrd  
    08 Şubat 2013 | 20:16
    KARİZMATİK DURUŞMU NE KARİZMASI KARDEŞ ADAM FATİH TERİM ÇAKMASI

    KİBAR FEYZO DİYORLAR ADAMA YARIN 8TAŞ AYBABAYI KOVAR FEYZOYU ÇAĞIRIR FEYZO BİZİ DAKİKADA SATAR ANTEP İ SATTIĞI GİBİ BU ADAM A ZERRE KADAR GÜVENİM YOK VE DE BursasporUM BU ADAMA ÇOK BOL GELİR KALDIRAMAZ. O NEDENLE ALLAH RIZASI İÇİN İSTİFA ET KARAMAN SENİ BursasporUN BAŞINDA GÖRMEYE TAHAMÜL EDEMİYOR VE KESİNLİKLE YAKIŞTIRAMIYORUM....
    • aga  
    08 Şubat 2013 | 19:19
    sorun karamanin gelmesi degil gelis bicimi simdi kim inanir yaziciya
    • meskenli  
    08 Şubat 2013 | 19:16
    Anlamış değilim çoğunluk hep muhalefet ya arkadaş birkaç ay öncede şurda herkes Ertuğrul hocaya laf etmiyormuydu. Yok illa adam değiştirmek için 65 i beklicen yok korkak oynatıyor takımı frenliyor bunları burda okuyorduk bence bunları bırakında takıma destek olun stada gelinde görelim bakalım kimler Bursasporlu elazığ maçında görücez taraftarı. Anca burda boş boş konusun

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR