KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Devre arası kampı başladı

02 Ocak 2016 | 21:15

2 yorum

8561 okunma

Takımımız devre arası hazırlıklarını sürdürmek için Antalya'da kampa girdi.

Takımımız devre arası hazırlıklarını yapmak için Antalya'da kampa girdi.

2 Ocak - 8 Ocak tarihleri arasında hazırlıklarını Antalya'da sürdürecek olan takımımız bugün akşam saatlerinde ilk antrenmanını yaptı.

Teknik Direktörümüz Hamza Hamzaoğlu nezaretinde gerçekleşen antrenman 1 saat 15 dakika sürdü.

Isınma hareketleriyle başlayan antrenman 20 dakika süren tempolu koşularla devam etti. Daha sonra 5'e 2 pas pres çalışması yapan takımımız son bölümde ise gruplar halinde tempolu koşular yaptılar.

İzinli olan bazı yabancı oyuncularımız yarın ve Pazartesi günü kampa katılacaklar.

Takımımız yarın sabah saatlerinde yapacağı antrenmanla çalışmalarını sürdürecek.

 Bursaspor.org.tr

    • Hangimizsevmedik  
    02 Ocak 2016 | 23:20
    Türkiyede kurulan ilk taraftar grubudur ve tribün kültürünü Türkiyeye getirmiştir.Atkı şovu en iyi yapan taraftar grupları arasındadır.

    2014-2015 sezonunda e-bilet sistemine karşı gelmek için tribüne gitmemiştir.Aynı zamanda Türkiyede e-bilete karşı en sert tepkiyi koyan taraftar grubudur.
    • Hangimizsevmedik  
    02 Ocak 2016 | 23:18
    10
    Süper Lig 1966-67 sezonunda Bursaspor'un deplasmanda Zonguldakspor'a 2-1 yenildiği maçın ardından basın tarafından bu isim verilmiştir.[kaynak belirtilmeli] O dönemde, ilk defa Türk futbolunda iki takım taraftarları arasında büyük bir kavga çıkmış, bu duruma alışkın olmayan Türk basını da ilk defa gördükleri bu takımın taraftarı için Sahayı Teksas'a çevirdiler sözlerini sarfetmişler, benimsenen bu söz daha sonra her deplasman maçında Yine Teksaslılar halini almış ve grubun adı belli olmuştu. Zonguldak emniyetinin maça otobüsle gelen Bursaspor taraftarlarına Teksas'tan mı geldiniz?, Taraftar otobüsünden çok Teksas Konvoyuna benziyorsunuz. sözleri bu ismin çıkmasına asıl nedendir. Zaten 1990'lara kadar tribünlerde 'Teksas Konvoyu' ifadesi kullanılmıştır.Daha sonrada Konvoy kelimesi kaldırılarak Grubun ismi Teksas olarak kalmıştır

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR