KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Divan Kurulu 2 Mart'ta toplanıyor

10 Şubat 2017 | 18:26

0 yorum

5271 okunma

Divan Başkanlık Kurulu Başkanımız İdris Sevinç yaptığı açıklamada, Divan Kurulu'nun 2 Mart 2017 Perşembe günü saat 18:00'da Merinos Kongre Kültür Merkezi Muradiye Salonu'nda toplanacağını bildirdi.

"Çok Değerli Bursasporlular.

Öncelikle 9 Şubat 2017 tarihinde gerçekleşen Tüzük Genel Kurulunda alınan kararların ve yeni tüzüğümüzün kulübümüze ve camiamıza hayırlı olmasını temenni ederim. Bilindiği gibi Divan Kurulu olarak Tüzük değişiklikleri ile ilgili bazı önerilerimiz oldu. Bunların bir kısmı kabul edildi ve bir kısmı da genel kurul tarafından tasvip görmedi. Kurulumuzla ilgili olarak yapılan tüzük değişikliğinde Divan Kurulu üyesi olabilme şartlarından biri olan 25 yıl üye olmak şartı 20 yıla inmiş olup, Divanımıza 260 civarında yeni üyenin katılımı söz konusudur. Bu üye arkadaşlarımızın isim isim belirlenmesi ve Başkanlık Kurulumuzca yapılacak ilk toplantımızda kararlarının karar defterine yazılması ve Divan toplantısına çağırılarının yapılması gerekmektedir.

Önümüzdeki ilk yapacağımız olağan toplantının tarihinin 2 Mart 2017 olarak çok önceden belirlenmesi; salonun ve diğer organizasyonların tespiti ve yukarıda izah ettiğimiz gerekçeler nedeni ile Tüzüğün değişmesi ile Divan Kurulu Üyeliğine hak kazanan üyelerimizin çağrısı ve tanıtımı bir sonraki toplantı da gerçekleşebilecektir."

TOPLANTI TARİHİ : 02 Mart 2017 Perşembe

TOPLANTI SAATİ : 18:00

TOPLANTI YERİ : Merinos Kongre Kültür Merkezi (Muradiye Salonu)

GÜNDEM:

1. Açılış,

2. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması,

3. 3. Şubat .2017 tarihinde alınan Divan Başkanlık Kurulu Kararı gereği; Divana Kabul edilen 25 yılını doldurmuş yeni Divan Kurulu üyelerinin ismen tanıtılması.

4. Divan Başkanlık Kurulu Başkanının konuşması,

5- Üye Kabul ve Sicil Kurulu için İki asil İki yedek üyenin seçimi.

6. Dilek ve temenniler,

7. Bursaspor Kulübü Başkanının; idari, mali ve sportif konularda Divan Kurulunu bilgilendirmesi,

8. Kapanış.

 Bursaspor.org.tr


    Henüz Yorum Yazılmamış

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR