KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Dortmund ile işbirliği yapılacak

09 Eylül 2016 | 10:03

8 yorum

10499 okunma

Bursaspor, Borussia Dortmund ile işbirliğine gitmek için ilk adımı atıyor. Gençlik Geliştirme Proje sorumlusu Adnan Örnek birkaç gün içinde Almanya'ya gidecek. Örnek, iki kulüp arasında yapılabilecek çalışmalar ile ilgili bilgi alış verişinde bulunacak.

Spor Toto Süper Lig'de altyapıya en çok önem veren kulüplerin başında gelen ve kazandırdığı oyuncularla dikkatleri üzerine çeken Bursaspor, Avrupa'ya açılıyor.

Yeşil beyazlılar, 2010-11 sezonunda 24,3 yaş ortalamasıyla tüm dünyanın pür dikkat takip ettiği Bundesliga'nın şampiyon olan en genç takım olma unvanını ele geçiren Borussia Dortmund ile işbirliğine gitmek için ilk adımı atıyor.

BİRARAYA GELECEK

Bu doğrultuda Bursaspor Gençlik Geliştirme Proje Sorumlusu Adnan Örnek birkaç gün içersinde Almanya'ya gidecek. Nuri Şahin, Mario Götze, Marco Reus, David Odonkor, Lars Ricken, Michael Zorc, Miroslav Votava gibi yıldızları altyapısından yetiştiren, İlkay Gündoğan, Robert Lewandowski, Shinji Kagava, Neven Subotic ve Matts Hummels gibi genç yetenekleri, daha yıldızları parlamadan kadrosuna alıp oynatarak futbolda devrim yapan Alman ekibinin altyapı direktörleri ile biraraya gelecek olan Örnek, iki kulüp arasında yapılabilecek çalışmalar ile ilgili bilgi alış verişinde bulunacak.

RAPOR SUNACAK

Bu ziyaret için Örnek, Bursaspor altyapı tesislerinin, antrenman metodlarının ve altyapıda yetişen, süper lig, milli takım ve Avrupa'da oynayan oyuncuların da yer aldığı bir cd hazırladı. Örnek, sarı siyahlı ekibin altyapıda yaptığı çalışmaları ayrıntılı bir şekilde inceleyerek bunları rapor halinde Bursaspor yönetimine sunacak. 10 günlük çalışma ziyaretinde Adnan Örnek ayrıca Leverkusen, Köln, Schalke, Mönchengladbach kulüplerini de ziyaret edecek.

 Olay Gazetesi

    • Texsas il siniri  
    11 Eylül 2016 | 08:50
    Bu isler konusmakla olmuyor kimse basarisiz olmak istemez fazla salata yapmayin.geliyorsan gel gelmiyosan yorumunu kendine sakla.
    • Yeşil79  
    10 Eylül 2016 | 13:16
    Adnan örnek zamanında kaptanlığın futbolculuğunda cacıktı düş artık Bursanın yakasından
    • Eser  
    09 Eylül 2016 | 21:46
    Herseye muhalefet ! Ayıp be kardesim çok şanslıyız böyle bi yönetim ve teknik heyet var hepsi iyi niyetli taş koymayın !
    • cavit  
    09 Eylül 2016 | 17:18
    -1
    hahahhahaha adnan örnek ve sıvacıları bu yorumu beğenmedi! olum yeminlen bir cacık olmaz çoğunuzdan.evet çoğunuzdan ne kadar aklı selim yorum varsa eksileyip loğusalı avratlar gibi gizleniyorsunuz sizin yerinize ben utandım.adnan örnekin futbolculuğu ne ki hocalığı o olsun!istisnalar var morinho gibi ersun yanal yılmaz vural gibi ama adnan örnek ikinci adam bile olamamış neden bahsediyorsunuz.lümpenliği üzerinde sırıtan bir amca ne akdar zorlasa olmuyor.önemli iş yapıyorum modunda tıpkı ali ay gibi ama sonuç sıfırın altında.onu bunu bırakın kötü sonuçlar arttıkça göreceğim ben buradaki yalayıcıları nasıl u dönüşü yapıyorlar arşiv affetmez şamil affeder!
    • cavit  
    09 Eylül 2016 | 16:12
    -1
    adnan örnek fetişizmi yapanların mantıksal dayanakları nedir acaba?Bursalı olması mı(hemşehricilik adam kayırmacılık haaa)çok mu başarılı olması(hangi kulüp takımını aldı da başarıdan başarıya koştu ikinci adam bile değildi cesaret edip başarılı olsalar ya)

    geçiniz efendiler ersele de aynı şeyi söylediniz sonra en baba desteği verenler hiçbir şey olmamış gibi kıyasıya istifa dediler.ya balık hafızalı millet ya da papağan gibi günlük yorumlar yapıyor.hemen bir haber çıktı ya sıvaya başlayacak.yemişim adnan örneği(düşündüm de böak yiyemem)önce babalar gibi alsınlar bir takımı şampiyon yapsınlar ptt ligine bile cesaretleri yok.hazırdan Bursaspor başına getirilmek istiyorlar öyle biolarına şu kadar dil bilirim şöyle eğitimler aldım demekle ciddiyet kasmakla olmaz bu işler.hamza tabii ki gitmeli ama yerine irfan buz gelse inanın bana canım acımaz.
    • crash1606  
    09 Eylül 2016 | 14:52
    -5
    Hamza hamzaoglunu gonderip adnan ornegi getirsek keske takimin basina. Bursanin yetisdirdigi degerlere biraz sans verelim artik....
    • Oğuzhan1963  
    09 Eylül 2016 | 14:34
    -3
    Adnan Örnek bu takıma teknik direktör olmayı hak ediyor...
    • Chuck  
    09 Eylül 2016 | 13:34
    Yav he her sene aynı hikaye. En fazla ücreti karşılığında bir görüşme alınır o da dortmund böyle bir imkan sunuyorsa..

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR