KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Dün akşamın şampiyonu Taraftarımız

17 Mayıs 2012 | 15:49

17 yorum

9087 okunma

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, Ziraat Türkiye Kupası'nda 4-0 mağlup oldukları Fenerbahçe maçıyla ilgili, ''Bence dün akşamın şampiyonu Bursaspor taraftarı'' dedi.

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, Ziraat Türkiye Kupası'nda 4-0 mağlup oldukları Fenerbahçe maçıyla ilgili, ''Bence dün akşamın şampiyonu Bursaspor taraftarı'' dedi.

İbrahim Yazıcı, dün akşam Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanan maçta kendisiyle birlikte kimsenin Bursaspor'u tanıyamadığını belirterek, Fenerbahçe'nin ne kadar hırslı ve kupaya ne kadar istekli olduğunu gösterdiğini söyledi.

Akşam için sahadaki mücadeleden ötürü söylenecek fazla bir şeyin bulunmadığını, tüm takımlarda olduğunu gibi Bursaspor'da da büyük bir düşüş yaşandığını anlatan Yazıcı, ''Bunun bir mazereti yok. Bence dün akşamın şampiyonu Bursaspor taraftarı. Bir mağlubiyette böylesine coşkulu bir tezahürat Türkiye'de olmamıştır. Şahsım ve kulübüm adına tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Böyle bir üzüntüyü onlara yaşattığımız için de son derece üzüntülüyüz'' diye konuştu.

Yazıcı, yaşanan kötü mağlubiyete rağmen hayatın devam ettiğini, bu doğrultuda yapılan hataları da gördüklerini ifade ederek, bundan sonra bu hataları en kısa sürede gidermek için çalışacaklarını kaydetti.

''YENİ SEZONDA DAHA İYİ BİR BURSASPOR OLUŞTURACAĞIZ''
Bursaspor'un dün akşam ki kupa maçının ardından 2011-2012 sezonunu tamamladığını kaydeden Yazıcı, bu sene çok transfer gerçekleştirdiklerini, transferlerin uyumuyla ilgili sorunlar yaşadıklarını anlattı.

Yazıcı, inişli-çıkışlı bir sezonu geride bıraktıklarını vurgulayarak ''Yani bu sene Bursaspor'un oturma senesi denebilir. Takımın iskeleti oturdu denebilir. Tabi ki eksiklerimiz var ama fazla bir eksiklerimizin olduğunu sanmıyorum. Bu eksiklerimizi gidereceğiz ve yeni sezonda daha iyi bir Bursaspor oluşturacağız. Yeni sezonla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Zaten Bursaspor'da bu çalışmalar hiç durmaz ki'' ifadelerini kullandı.

Yeşil-beyazlı kulübün olağan genel kurulunun gelecek haftalarda gerçekleştirileceğini hatırlatan Yazıcı, yeniden adaylığıyla ilgili henüz bir karar vermediğini söyledi.

Yazıcı, 5-6 günlük süre içinde bunun kararını vereceğini ancak yeniden aday olacakmış gibi çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti.

''BURSA, ARTIK BURSASPOR ÜZERİNDE BİRLEŞİYOR''
İbrahim Yazıcı, dün akşam ki kupa finali maçında taraftarların yanı sıra Bursalı bürokrat, sanayici ve iş adamlarının da takımın yanında olduğunu gösterdiklerini ifade etti.

''Bursa'da herkes Bursaspor'u seviyor artık'' diyen Yazıcı, ''Daha önceleri 'büyük' diye adlandırılan takımların taraftarları şampiyon olduklarında kentte şehir turu atarlar, bayraklar asarlardı. Biz şampiyon olduktan sonra Bursa şehrinde kimse başka takımın bayrağını görmüyor. Özellikle son 2 senedir Bursaspor farklı konuma geldi. Tüm Bursa artık Bursaspor üzerinde birleşiyor. Bu yönde bir birlik ve beraberlik Bursa'da var. Ancak benim uzun zamandır söylediğim birlik ve beraberlik, böylesine büyük bir şehrin takımının sağlam bütçesinin olması için ileriye dönük kalıcı gelir kaynaklarının sağlanması içindi. Bizim Bursaspor'da şu ana kadar yapamadığımız olay budur. Bursaspor'a kalıcı gelir sağlamamız gerekli. Bunu halledersek Bursaspor kimsenin eline kalmaz.'' dedi.

TFF YÖNETİMİNE YÖNELİK TAVIR
Yazıcı, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) olağanüstü genel kurulunda başkanlığa seçilen Yıldırım Demirören'i desteklememek adına genel kurul öncesinde bir tavır sergilediklerini hatırlattı.
Bu tavırlarının devam ettiğini vurgulayan Yazıcı, ''Biz tavrımızı işin başındayken konuştuk. Bizim tavrımızın da devam ettiğini herkes biliyor. Diğer kulüpler şu an ne düşünüyor beni bağlamaz. Biz demek ki bir çok şeyi herkesten daha iyi görmüşüz. Tavrımız devam ediyor. Ben bazı şeylere inanmak zorunda değilim. Bu federasyona inanmadığımı başında söyledim. Aynı tavrımız da devam ediyor.'' diye konuştu.

 

    • eski texas  
    18 Mayıs 2012 | 01:34
    -2
    utanmadan konuşuyorsun bir de başkan. yazıklar olsun kaç paraya sattın Türkiye kupasını?
    • soyut  
    17 Mayıs 2012 | 21:03
    başkanım oyuna etki edecek skoru değiştirecek kaliteli adamlar istiyoruz bu sene. karşı tarafın önliberosu baroni, emre bizim önliberolar ndiaye, adem olmaz başkanım olmaz sahada başa çıkamayız bunlarla biz kaliteyi artırmazsak.
    • Bursachampion16  
    17 Mayıs 2012 | 20:04
    başkan allah aşkına harca şu paraları bikaç tane kaliteli futbolcu al takıma, dün kahrolduk bari bi nebze transferler yüzümüzü güldürsün
    • ismail yılmaz  
    17 Mayıs 2012 | 19:55
    zaferBursa kardesim cok dogrucusun.helal olsun sana Bursasporluk ve teksaslık kanımın son damlasına kadar senin solediklerinin arkasındayım...
    • Teksas_nl  
    17 Mayıs 2012 | 18:56
    Federasyona destek vermediğimi ben de söylerim başkan, o çok kolay. İcraat nerde hani? Kendinizi savunmaya gelince avukatlarınız çalışıyor Bursaspor'a gelince tısss.
    • mustafacan  
    17 Mayıs 2012 | 18:54
    teksas.org yardımcı ol bizim elimizden bişey gelmez ne olur şu beşiktaşla 4.lük maçı yapalım 3 ön eleme gerçekten çokkkkkk ...!
    • iznikli16  
    17 Mayıs 2012 | 18:52
    başkanım yap şu yıldız transferlerini de siz de bizim için bir yıldız olun
    • veysel  
    17 Mayıs 2012 | 18:50
    11
    Fenerbahçe taraftarıyım, dün fenerbahçe taraftarı Bursaspor taraftarını alkışladı, benim gözümde Bursasporda şampiyondur, Fenerbahçe ne kadar büyükse Bursasporda okadar büyüktür, Şanlı Bursaspora başarılar dileriz...
    • Ölümüne Bursaspor  
    17 Mayıs 2012 | 18:19
    hakkımızı savunacak yönetim nerdesin!! beşiktaşla oynayıp 2 ön eleme istiyoruz!!!

    hakkımız yeniyor nerdes,inizz!!!
    • ZaFeRLi CoCuK  
    17 Mayıs 2012 | 18:18
    Bu maçta Bursaspor'un orta sahası gelene geçene H.g Diyordu bence bu maç güzel oyun sergileyemedik ama dün akşamın şampiyonu Bursaspor Taraftarı (Sonsuza Kadar Ertuğrul Hoca)
    • Saka  
    17 Mayıs 2012 | 18:10
    -5
    yönetim istifa.
    • semih  
    17 Mayıs 2012 | 18:03
    -3
    bu sene 3 fb maçını gol atamadan kaybet en rezil sezon geçiren bjkye 6 puan hediye et 26 yıl sonra finale çık orda rezil ol ondan sonra taraftara teşekkür.doğru futbolcular para verip oynuyor taraftarda bağırsın die tonlarca para alıyor ondan bu sonuç çıkıyor ruhsuz sahtekar yönetim teknik kadro istemiyoruz.
    • okan mutlu  
    17 Mayıs 2012 | 17:42
    bir kupa insanların gözünün içine baka baka peşkeş çekiliyor 35 yaşındaki tek bacaklı Alex e resital yaptırılıyor ve bunu herkez alkışlıyor.Amaç Türkiyedeki ortamı yumuşatmak.yumuşadımı evet yumuşadı hamur gibi oldu hemde...Siyaset futboldan elini çekmediği sürece bataklıktan çıkamaz türk futbolu.Dün akşam o bataklığın içine Bursaspor da çekildi.Kimse masal okumasın ..Biz bu renklere kupa alıyor diye gönül vermedik Kupayı alırsın veya alamazsın ama bir camianın ırzına geçilmesini alkışlayamazsın.Tarih 4-0 ı yazacak aynı 3-0 dan 5-1 Trabzona verilen kupa gibi Taraftar uyanık olmalı kardeşim ...
    • özgür  
    17 Mayıs 2012 | 16:54
    bravo zaferBursa çok güzel bi yazı ve yorum.altına imzamı atıorum
    • steven gerrard  
    17 Mayıs 2012 | 16:49
    Bursaspor'umuzda büyük maçların futbolcusu yok maalesef..Ben Pinto'yu çok beğeniyorum fakat Pintonun oynadığı fb,gs ve ts maçlarında Bursaspor 4 maçta sadece 1 galibiyet alabildi..ya da aynı şekilde dünde çok kötü oynayan Adem ve N'diaye bjk,fb,gs ve ts maçlarında iyi bir performans gösteremedi..Şampiyon ve 3.olduğumuz senelerde takım savunmasını çok iyi yapan takımımız bu sene pres dahi yapamıyor..Ama ben yinede başkanın düşündüğü gibi düşünüyorum..bu aksaklıklar rotasyonun sancılarıdır..bu sene bizim takımın iskeletini oluşturma senemizdi..Lütfen düşünerek eleştirelim ve bu sene yapacağımız eleştirileride seneye saklayalım....
    Şampiyon Takım ve Taraftara,Şampiyon Başkan yakışır..İstikrardan yanayız,Yazıcı Yanındayız!....
    • zaferbursa  
    17 Mayıs 2012 | 16:44
    13
    20 seneden beri Bursasporluyum gitmediğim deplasman kalmadı ve açıkça söylüyorum başkanda,ertuğrulda her ağır yenilgiden sonra fair play,,,dürüstlük,,adamlık gibi kavramları kullanarak ve Bursaspor taraftarını pohpolayarak kendilerini sevdirmeye ve dokunulmaz sıfatıyla Bursasporu kullanmaya devam ediyorlar....başkanın tffye karşı verdiği sözde mücadeleyle,,,başkanın takımının dün tffnin klübüne göz göre göre yenilmesi sizcede koskocaman bir çelişki değilmi...???....adam gibi adam dediğimiz ertuğrulun sahada şov yapan alexi fenerbahçe taraftarı gibi izlemesi ve hiçbir önlem almaması koskocaman bir çelişki değilmi???...11 futbolcumuzun ısınmaya çıktıklarında somurtarak ve ağlamaklı bir şekilde taraftarlarımızı izlemesi koskocaman bir çelişki değilmi???....savaşan hakanın kesilip,,her fener maçında kademelere girmeyen,,,savunma yapmayan,,sorumsuzca ortalıkta gezinen wedersonun sol beke çekilmesi koskocaman bir çelişki değilmi???...ertuğrulun son ibb maçında hiç bir iddiası olmamasına rağmen sahaya tam kadro çıkarak rakibine 4 gol atması ve 8taşın eleme riskine sokulmadan avrupaya yollanması koskocaman bir çelişki değilmi???...Bursasporun finalde kaybetmesinin ardından 8taşın daha az ön eleme oynayacak olması koskocaman bir çelişki değilmi???....ne olursa biz gerçek Bursasporlulara oluyor...üzülen hep biz oluyoruz...ertuğrul,futbolcular paralarını aldı paşalar gibi tatillerine gittiler...bir kaç tanesi hariç kaybedilen final umurlarındamı sanıyorsunuz???...hele ertuğrulun hiç umrunda değil çünkü o Bursasporda bile 8taş için elinden geleni ardına koymuyor....ya başkana ne demeli...eminim tffden ve fenerden aldığı paralarla otellerini onarmaya başlamıştır bile..!!!...taraftar hariç herkes bıraksın adamlık,dürüstlük muhabbetlerini...hepiniz paranızın,,hesabınızın,,reklamınızın,,cebinizin derdine düşmüş onursuz ve ruhsuz profesyenellersiniz...Bursasporu ticari hayatlarında basamak atlamak için kullanan yöneticiler,,,dik durmak için değil kongrede Bursa taraftarının ve Bursa camiasının desteğini almak için tff seçimlerini teerkedip şov yapan başkan,,,her çelişkili mağlubiyette yanlış oyuncu ve taktik anlayışı tartışılan ertuğurul ve yıllardır alamadığımız kupada final oynarken sahada ruhsuzca,amaçsızca,,onursuzca dolaşan paraya tapan futbolcu topluluğu....hepiniz sahtekarsınız...tek cefakar taraftar...
    • isim soyisim  
    17 Mayıs 2012 | 16:40
    4. lük maçını oynamak istiyoruz. neden Bursa sessiz ?

    3 ön eleme çok aga

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR