KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Efsane Çubuklu formamızla sahadayız

19 Kasım 2016 | 10:43

2 yorum

5759 okunma

Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu'nun 11.haftasında bugün saat:16:00'da evimizde oynayacağımız Akhisar Belediyespor maçımızın eşgüdüm toplantısı Timsah Arena'da yapıldı.

Türkiye Futbol Federasyonu Temsilcileri, Cem Arif Çetin, Sururi Saydam ve Durmuş Cansever'in başkanlığında gerçekleşen toplantıya kulübümüz temsilen Genel Müdürümüz Erhan Başoğlu katıldı.

Toplantıda alınan kararlar doğrultusunda takımımızın müsabakaya "Efsane Çubuklu" forma, beyaz şortuyla, konuk takım Akhisar Belediyespor ise siyah renkli formasıyla sahada olacak.

Stadyumun kapıları seyirci girişine saat 14:00'da açılacak. Maç saatinde Bursa'da havanın açık ve sıcaklığın 17 C olması bekleniyor.

Yaşar Kemal Uğurlu'nun yöneteceği karşılaşma, saat 16:00'da başlayacak. Mücadele Lig TV ve www.bursaspor.org.tr (yazılı) canlı olarak yayınlanacak.

EFSANE ÇUBUKLU FORMA SATIN ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ

 Bursaspor.org.tr

    • Zafer Mah.  
    19 Kasım 2016 | 11:53
    Bay Bayan tüm arkadaşlar eş çoluk çombalak herkes bugün maça gelsin. Maç saati hava güzel rakip takım güzel lig durumumuz güzel olumsuz tek şey sakatlıklar. Hep beraber takıma destek olmaya gidelim biletler de uygun kale arkaları özellikle. Bahane aramayalım Bursasporumuza destek çıkalım. Bugün kazanalım akşam 7 de bjk adana da puan kaybedicek eminim. Haftaya biz gs ile bjk başakşehir ile yapıcak. Bu maç çok önemli . Herkesi birlik olup stada gelmeye davet ediyorum. Saygılar herkese mutlu bir hafta sonu olması dileği ile =)))
    • 1963YK  
    19 Kasım 2016 | 11:29
    Kadro ve forma paylaşımı uygulamasını basketbol ve voleybol karşılaşmaları için de bekliyoruz. Emeğinize sağlık. Kolay gelsin.

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR