KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Efsane Çubuklu ile sahadayız

27 Ocak 2015 | 13:00

2 yorum

5561 okunma

Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 5.haftasında deplasmanda oynayacağımız Mersin İdmanyurdu maçımızın eşgüdüm toplantısı Tevfik Sırrı Gür Stadyumu toplantı salonunda yapıldı.

Türkiye Futbol Federasyonu temsilcileri Şevket Uyar ve Alaattin Özcan başkanlığında gerçekleşen toplantıya kulübümüz temsilen İdari Menajerimiz Adil Cenkçiler katıldı.

Toplantıda alınan kararlar doğrultusunda takımımızın müsabakaya "Efsane Çubuklu" forma, beyaz şortuyla, kalecimizin ise siyah formasıyla çıkması kararlaştırıldı.

Tevfik Sırrı Gür Stadı'nın kapıları seyirci girişine saat 14.30'da açılacak. Maç saatinde Merin'de hava açık ve sıcaklık yaklaşık 16 C.

Süleyman Abay'ın yöneteceği karşılaşma, saat 16.00'da başlayacak. Mücadele A Spor ve www.bursaspor.org.tr (yazılı) canlı olarak yayınlanacak.

 Bursaspor.org.tr

    • eymen  
    27 Ocak 2015 | 19:21
    -1
    Su forma son sezonlardaki cubuklularin en kotusu,govdenin yesili ayri ton kollar ve yakaninki ayri ,sanki artik kumaslardan yapilmis gibi.en guzeli beyaz oldu yine
    • son teksasli  
    27 Ocak 2015 | 14:48
    Recep altepe stadyumu Bursaspora verdi. Siz elinizi cebinize atıp 20 liraya passolig alamiyosaniz zaten Bursada yeriniz yok. Recep başkana laf söyleyenler de adamın ne kadar Bursasporlu olduğunu anlatmıştır.

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR