KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Efsane Çubuklu ile sahadayız

28 Nisan 2015 | 11:58

2 yorum

5345 okunma

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final 1.maçında bugün saat:20:30'da oynanacak olan Bursaspor – Fenerbahçe maçının eşgüdüm toplantısı Bursa Atatürk Stadyumu toplantı salonunda yapıldı.

Türkiye Futbol Federasyonu temsilcileri Süleyman Arkan, İsmail Sökelen ve Ercan Okur yönetiminde gerçekleşen toplantıda, kulübümüzü temsilen Genel Müdürümüz İsmail Özdemir yer aldı.

Toplantıda alınan kararlar doğrultusunda takımımızın müsabakaya "Efsane Çubuklu" forması, beyaz şortuyla, konuk ekip ise lacivert forması ve şortuyla sahada olacak.

Maç saatinde Bursa'da havanın açık ve sıcaklığın 20 C olması bekleniyor.

Bursa Atatürk Stadyumu'nun kapıları seyirci girişine saat:18:00'dan itibaren açılacak. Taraftarlarımızın kapı girişlerinde oluşabilecek yoğunluğu göz önüne alarak müsabakaya erken saatte gelmeleri önemle rica olunur.

Cüneyt Çakır'ın yöneteceği karşılaşma, saat 20.30'da başlayacak. Mücadele ATV ve www.bursaspor.org.tr (yazılı) canlı olarak yayınlanacak.

 Bursaspor.org.tr

    • Haggard  
    29 Nisan 2015 | 13:59
    Bizim efsane çubuklu diye bir modelimiz hiç olmadı. şu özenti isimlendirmelerden vaz geçilmeli. bizim efsane modelimiz varsa şampiyon olduğumuzda giydiğimiz ince enine çizgili formadır.
    • green pearl  
    28 Nisan 2015 | 13:32
    Haydi timsahım. Göster gücünü. Şikecilere kesilmeyen cezayı sen kes bugün.

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR