KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

"Emeklerimizi taçlandırmak istiyoruz"

02 Haziran 2015 | 18:12

11 yorum

7204 okunma

Teknik Direktörümüz Şenol Güneş ve Kaptanlarımızdan Ozan İpek final maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtladı.

Ziraat Türkiye Kupası final müsabakası öncesi düzenlenen ortak basın toplantısında her iki takımın teknik direktörü ve kaptanları bir araya geldi.

Ozan İpek: "Taraftarlarımıza Kupayı Hediye Etmek İstiyoruz"

Takım kaptanlarımızdan Ozan İpek düzenlenen basın toplantısında Galatasaray'ın şampiyonluğunu kutlayarak sözlerine başladı, İpek şöyle devam etti; "Öncellikle Hamza hocaya ve Selçuk İnan'ı şampiyonluklarından dolayı kutluyorum. Bizim için yarınki maçın önemi çok farklı, kendi sahamızda oynayacağız. Biz bunun için sezon başından beri çok uğraştık, çok çalıştık. Bu maç camiamız için çok önemli. Kendi sahamızda oynayacağımız için herkes bu maça farklı bir açıdan bakıyor. Biz karşılaşmayı yeni stadımızda oynamak istedik, fakat yetişmedi. Bu sezonun en iyi futbolunu oynayan bir takımız. İzleyen herkese zevk verdik. Yarın iyi bir takıma karşı oynayacağız, fakat bizde iyi bir takımız şampiyonluk gördük. Yarınki maç için tek dileğimiz tüm taraftarlarımıza kupayı hediye etmek istiyoruz."

Şenol Güneş: "Müsabakanın Fair-Play Çerçevesinde Geçmesini Diliyorum"

Teknik Direktörümüz Şenol Güneş, final müsabakasının öncelikle Fair – Play çerçevesinde geçmesini diledi ve sözlerini şöyle sürdürdü; "Öncelikle Galatasaray'ın şampiyonluğunu kutluyorum. Her oyuncunun her antrenörün hedefinde şampiyonlar ligi vardır. Onlar buna ulaştılar. Biz Bursaspor olarak Galatasaray resmi maçı ile sezona başladık, son olarak Galatasaray maçıyla sezonu kapatıyoruz. Önümüzdeki sezonda Galatasaray ile süper kupa maçı oynayacağız, yine sezona Galatasaray ile başlayacağız. Ben öncelikle sporun barış kardeşlik, sevgi, saygı kurallarını koyarak oyunun önceliğinin bu olmasını istiyoruz. Sezon başından beri ben oyuncularıma bunu söyledim. Çok emek verdik. Ligdeki hedefimizin altında kaldık. Çok iyi oyunlar çıkardık, keyif aldık, keyif verdik. İki takımda kupayı çok istiyor. Dolayısıyla sahamızda olan maçın güzel olmasını diliyorum. İyi bir takımla oynayacağız. İyi bir kadroları var. Bursaspor'da şampiyonluk görmüş, futbolu seven bir şehir. Güzel bir maç olacağını düşünüyorum. Fair - Play çerçevesinde bir maç olmasını diliyorum. Galatasaray kulübü sezon başından beri emek verdi şampiyonluğunun karşılığını 1 kupayla aldı. Biz emeklerimizin karşılığını henüz alamadık bizde kupayı kaldırarak bu emeklerimizi taçlandırmak istiyoruz."

Oyuncu sözleşmelerinin 31 Mayıs'ta bitmesi ile ilgili sorulan soruya Güneş şu yanıtı verdi; "31 Mayıs'ta bitmesi veya Haziran'a kalması çok önemli değil. Futbol oynanmalı. Bunlar birkaç yazışma ile düzeltilebilir. Futbol bir meslek gibi görünüyor fakat en büyük yanı keyfidir. Futbol oynamak keyif almak ister. Futbolcu benim sözleşmem bitti transferim var dememeli. Öncelikle keyif almalı tarihe bakmamalı. Siz işinizi güzel yapıyorsanız zaten bir değer ediyorsunuz ve bu değer paraya dönüşür. Bence para kazanılır ama oyundan zevk almak her şeyden değerlidir. Öncelikte bu olmalı."

Teknik Direktörümüz Şenol Güneş, Defansta nasıl bir oyun anlayışı sergileyeceği ile ilgili sorulan soruya ise şu yanıtı verdi; "Bizim defans bloğumuzda sezon başından beri sıkıntılar oldu. Serdar cezalı, Civelli'de antrenmanlara çıkıyor fakat fiziksel ve zihinsel olarak bu maça hazır değil. Orada kimin oynayacağına henüz karar veremedik. Bu akşam yapacağımız antrenmanda karar vereceğim. Henüz 18'i veya 11'i oluşturmadım."

Şenol Güneş son olarak yarın müsabakada takımımızı destekleyecek olan taraftarlarımıza seslendi; "Ben buradan taraftarlarımıza sesleniyorum, yarınki müsabakada biz ev sahibiyiz, fair-play örneğini oyuncularda, teknik adamlarda, yöneticilerde ve en önemlisi taraftarlarımız da vermeli. Biz ev sahibi olarak, örnek bir davranış sergileyerek Fair – Play örneğini tüm Türkiye'ye gösterelim. Herkesin eğlenebileceği güzel bir ortam sağlayalım, herkes oynanan oyundan keyif alsın güzel hareketleri alkışlasın, maç bittiğinde de hak edenin kazanacağı bir müsabaka olmasını diliyorum" dedi.

 Bursaspor.org.tr

    • cinaralti16  
    03 Haziran 2015 | 22:52
    uc beyi kacpara veriyorsun pablonun gelmesi icin ?
    benden iki kati
    • cinaralti16  
    03 Haziran 2015 | 16:14
    final gelmis bazi akil fukaralari hala pablo diyor
    ozel ucakla geliyor aksama ilk onbirde merak etmeyin
    ben pablonun yalancisiyim bana oyle soyledi
    • uçbeyi  
    03 Haziran 2015 | 10:47
    Ah Pablo takımda olacaktı ki ya atar ya attırırdı . Onun üstün performansı ile bu takımı kaç defa yenmiştik.
    • sertan yok  
    03 Haziran 2015 | 00:56
    O kupa bizim .
    • bursalı fanatik  
    02 Haziran 2015 | 20:32
    ADAMSIN ŞENOL GÜNEŞ ADAM ADAM ! CİMBOMLULAR ADAM GÖRSÜN.
    • mususi  
    02 Haziran 2015 | 20:19
    takimda kamera karsisina cikacak en son kisi Ozan Ipek onu da konusturmuslar.
    • adnan tomruk  
    02 Haziran 2015 | 19:38
    10
    ozan ipekin basın açıklaması da felaketti doğrusu. ah be kardeşim biraz kitap okuyun araştırın sorgulayın hayatı.onca para alıyorsunuz iki metre top sürmeden.karı kıza yürüyeceğinize ilim yolunda yürüyün.

    bu arada konya maçını çok arayacağız gibime geliyor şenol hoca benden demesi.ne güzel rahat rahat çıkacaktık maça.gerilim arttı. troure bekir holmen üçü birarada oynatmak ve bir şeyler beklemek konya maçının sonucunu belirledi.zaten kafa olarak da hazırlanmamış takım bir de taktiksel yanlış tam olmuş.bekirdi şamildi derken elenirsek bak şuraya yazıyorum toz kondurmayanlar şamilinden başkanına kadar atarlanıp giderlenecek.açın sayfaları arşivleri görün iki yüzlülüğü!
    • bal  
    02 Haziran 2015 | 19:24
    alemdarlı
    saçmalamışsın ozan da volkan gibi şampiyon takımın oyuncusu değil mi?
    • yesilbeyazaşk  
    02 Haziran 2015 | 19:00
    13
    ŞENOL HOCA SEZONA YİNE SÜPER KUPA MAÇINA GS İLE BAŞLAYACAĞIZ DİYORSA DEMEK Kİ ŞENOL HOCA KALACAK HADİ İNŞALLAH :))
    • alemdarlı  
    02 Haziran 2015 | 18:35
    -4
    ozan ipek ne alaka ya :) koca sezon yatan adam bide çıkıp açıklama mı yapıyor :D
    volkan şen dururken ozanın haddine mi açıklamak yapmak?
    • escobar  
    02 Haziran 2015 | 18:19
    14
    Hocam ;
    Biz ne g.sarayız ne fener ne beşiktaş... Hiçbirinin taraftarı bizim kadar yürekten değil. O kupa alındığında 7'den 70'e bütün Bursasporluların sevinçten ağlayacağını ve hayatımızdaki en mutlu günlerimizden birini bize yaşatacağızını unutmayın.

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR