KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

"En iyi mücadele eden takımız"

26 Eylül 2018 | 15:11

4 yorum

6797 okunma

Teknik Direktörümüz Samet Aybaba antrenman öncesi saha kenarında basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Teknik Direktörümüz Samet Aybaba antrenman öncesi saha kenarında haftalık basın toplantısını düzenledi.

Sahada her şeyi doğru yaptığımızı belirten Samet Aybaba şunları söyledi; "İyi bir takıma karşı oynayacağız biz de iyi bir takımız. Sahaya her şeyi doğru yansıtıyoruz ama bugüne kadar 3 puan alamadık. Futbol bu. Her zaman söylüyorum bunlara takılmayalım çok kazanırız diye öyle de olacak göreceksiniz. Sivas zor bir deplasman ama artık kazanmak istiyoruz, futbolcularımız da bunun bilincinde çalışmalarımız da o yönde. İyi oynayıp kazanmak istiyoruz.

Şu anda eksik bir oyuncumuz yok. Mevcut kadroya bakıyoruz bugünden sonra bir değişiklik olmazsa hemen hemen aynı kadroyu düşünüyorum" dedi.

Josua John'un antrenmanda yer alması ile ilgili ise Aybaba şunları söyledi; "UEFA'nın kriterleri var. Kulüp bazı yaptırımları uyguluyor, bazılarını uygulayamıyor. Uygulayamadığı yaptırımlar içinde bu oyuncunun idmana çıkması ve görüntüsünün bulunması var. Sadece bu yüzden bizle birlikte."

Aybaba daha sonra şöyle devam etti; "Oyuncular çok keyifliler. Toplantılarda, yemeklerde, sahada. Keyifleri iyi, kazandıkları zaman onları nasıl tutacağız bilemiyorum artık.

Gelişiyoruz. Biz gelişmeye açık bir takımız. Yeni yapılandık, size anlatacağım bir sürü şey var bu 3 saat sürer. İyi gidiyoruz, tabii ki eksiklerimiz var her takım gibi hazır değiliz, çoğu takım gibi şansla kazanmıyoruz biz bir şeyleri zorluyoruz yapmaya çalışıyoruz. Büyük takım gibi geliştirmeye çalışıyoruz. Orada da tabii ki aksaklıklarımız sıkıntılarımız var. Oyuncularımızın uzun süreli oynanamamanın sıkıntıları var 2-3 tanesinin her yeri ağrıyor. Toparlanıyorlar.

6 hafta iyi geçti geliştirdik ama yeterli değil. Bundan sonraki sürecin daha da üzerine katarak devam etmesi lazım puan olarak da futbol kalitesi olarak da. Genç oyuncularımızı daha çabuk, hızlı geliştirmemiz lazım. Bunlarla ilgili çalışmalarımıza devam ediyoruz. Gelinen sürece bakarsanız puan dışındaki her şey iyi gidiyor diye düşünüyorum.

Futbolcularımız bir şeyleri daha iyi yapmaya çalışıyorlar. Hiç ummadığınız takımlar ummadığınız takımları yeniyor. Bizim de böyle bir şanssızlık dönemimiz diye düşünüyoruz. Çünkü bizim kadromuz her şeyi kaldıracak güce erişecek zaman içerisinde. Oyuncularımızda kazanamamaktan dolayı baskı yok."

"Ligin en iyi futbol oynayan, mücadele eden takımıyız diyebilir misini?" sorusuna, "Birincisiyiz" yanıtını verdi.

Çok iyi şeyler yapıyoruz. Eksiklerimiz de var. 9 tane yeni oyuncu ile 17 oyuncuyu göndererek, 11 tane altyapıdan futbolcu katarak bu takımın yaptığı işlerden memnunum. Ama puan anlamında da yukarıya çıkmamız lazım. Bu da zaman içerisinde olacaktır.

 Bursaspor.org.tr

    • Ali veli  
    30 Eylül 2018 | 15:28
    Hayalperestler nerede?( ligin en kalitesiz 2 takımındam biriyiz. Kendimizi dev aynasında görmeyi bırakın gerçekçi olun.
    • Semih  
    29 Eylül 2018 | 22:56
    -1
    Sivas’ı yeneriz ve bu bizim için çıkış maçı olur diye düşünüyorum
    • ALİVELİİ  
    28 Eylül 2018 | 16:01
    ligden düşeceğiz millet avrupa hayalleri görüyor. ne içiyonuz anlamadım. sadece beraberlikle en fazla 33 puan alabilirsin kimi yeneceğiz? bu hafta sivas maçı kırılma maçı. izleyip göreceğiz.
    • Mortal  
    26 Eylül 2018 | 15:24
    TFF, Beinspor , Bizans hepsi farkında şampiyon takımın altyapısını Samet hoca kurdu, sadece biz farkında değiliz... Bu takım Avrupa'ya gider

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR