KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

"En iyi orta sahaya sahibiz"

22 Ocak 2015 | 09:45

7 yorum

7131 okunma

"Çalışmayana bu takımda forma yok" diyen Bekir Yılmaz, "Bulunduğum bölgede inanılmaz bir savaş var. Holmen ve Traore gibi isimler bile kulübede bekliyor. Ben de kendime iyi bakıyorum. Başka türlü Bursaspor'da oynamak imkansız" diye konuştu.

Bursaspor'un orta sahadaki tecrübeli isimlerinden Bekir Yılmaz, Side kampında OLAY Spor'un sorularını yanıtladı.

Sözlerine orta sahada yaşanan forma rekabetiyle ilgili düşünceleriyle başlayan Bekir, "Çok iyi bir takımımız var. Özellikle bulunduğum bölgede savaş inanılmaz. Kötü koşmaya, kötü mücadele etmeye hiçbir şekilde hakkınız yok. Bu herkes için geçerli. Çünkü yeriniz için arkada birisi bekliyor. Bu anlayışla ben de çok çalışıyorum. Formayı bulduğum vakit elimden geleni yapıyorum" dedi.

BELLUSCHİ BÜYÜK TECRÜBE

Orta sahada yaşanan bu rekabetin Bursaspor açısından oldukça iyi olduğunun da altını çizen deneyimli futbolcu şunları söyledi: "Ligin en iyi orta sahasına sahibiz. Holmen gibi, Traore gibi isimler bile kulübede bekliyor. Belluschi'nin kalitesi zaten ortada. Tecrübesiyle, bilgisiyle takıma büyük değer katıyor. Ozan Tufan şuan ülkenin gündeminde. Kısa zamanda önemli işler yaptı. Josue'yi herkes görüyor."

FORMA GİYEMEZSİNİZ

"Top ayağında olduğu zaman Josue'yi izlemek büyük keyif veriyor. Şamil abide gerek orta alanda gerekse stoperde güzel maçlar çıkardı. Böyle isimler arasında bende iyi işler yapmaya çalışıyorum. Mücadele gücümle savaşıyorum. Kendime iyi bakıyorum. Başka türlü zaten Bursaspor'da forma giymenize imkan yok. Rekabet bir takım için çok iyi. Bu savaştan kulüp karlı çıkıyor. Biz de takımımızı ve kulübümüzü en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz."

KONYA'YI YENERİZ

Bekir, yarınki Torku Konyaspor maçıyla ilgili olarak da iddialı konuştu. Güzel futbol anlayışını bu deplasmanda da sürdüreceklerinin altını çizen tecrübeli futbolcu, "Bizim bütün rakiplere karşı anlayışımız aynı. Kaybettiğimiz, berabere kaldığımız maçlarda bile iyi mücadele ettik, güzel futbol oynadık. Konya'da da böyle olacak. Rakibimiz kendi sahasında birkaç maç haricinde iyi oynadı. Kazanarak üst sıralara çıkmak istiyoruz. Bunu başaracak gücümüz de var" dedi.

5.'LİK BİZİ KESMEZ

Ligin ilk periyodunda yakalanan 5.'likten daha yukarılara çıkmak istediklerini belirten Bekir, "Oynadığımız futbolun karşılığı burası değil. Çok daha yukarılarda olmamız gerekiyor. Yaptığımız hataları tekrarlamamak önemli. Ancak önemli bir mesafe katettik. Basit puan kayıplarına takılıp kalmıyoruz. Önemli olan bunlardan ders çıkarabilmek. Şenol Hocamız bizimle gerekli konuşmaları yapıyor. Lig sonunda çok daha iyi yerlerde olmak istiyoruz. Evimizde yenemediğimiz rakipleri kendi sahalarında devirmek için uğraşacağız" dedi.

 Olay Gazetesi

    • pala  
    25 Ocak 2015 | 18:02
    bekir oyunu çift yönlü oynuyabailen bir oyuncu bekir senden daha çok seneler beklentilermiz var .
    • olumunebursaspor  
    22 Ocak 2015 | 22:09
    Bekir 88 forma ile katilmisti. Ark lar haksizlik ediyorsunuz. Bekir takimda olmasi gereken bir topcu. En azindan iyi bir yedek ve daha cok genc. Lutfen kolay harcamayin topcularimizi
    • green boys  
    22 Ocak 2015 | 16:35
    Seneye holmen traore bekir samil ozan ipek gider kesin
    • mususi  
    22 Ocak 2015 | 14:59
    Bekir kendisini Bursa'ya ait hissediyor olabilir, kapasitesi kadar elinden geleni vermeye calisiyor. Ama ust duzey bir takimda oynayacak oyuncu da degil. Oyunu degistirebilecek hicbir ozelligi yok malesef.

    PTT liginde yildiz olan oyuncular aldik ama hepsi de vasat cikti. Bu oyuncular genc degil, 23-25 yaslarinda PTT liginde oynuyorlarsa bunun bir sebebi var.
    • aJk  
    22 Ocak 2015 | 12:52
    Kimse kusura bakmasın ama bekire çok forma şansı verildi ve kapasitesini belli etti. Bize göre topçu değil super ligte en fazla erciyeste balıkesirde oynar. Zaten seneye yabancı kuralı değiştiginde 11 değil yedektede bekleyeceğini sanmıyorum göndeririz.
    • chuck  
    22 Ocak 2015 | 11:55
    -6
    holmen ve traore gibi isimler yedekte bekliyor mu? inanılmaz bir savaş mı var?
    • teksas  
    22 Ocak 2015 | 11:07
    Adamsın Bursalı Bekir

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR