KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

"En iyisini yapacağım"

12 Kasım 2013 | 09:16

5 yorum

6215 okunma

A Milli Takım'a seçilen Bursasporlu Serdar Aziz büyük bir mutluluk yaşadığını söyledi. Serdar, Ay Yıldızlı formayla Bursa'yı ve Bursaspor'u en iyi şekilde temsil etmek için mücadele edeceğini kaydetti.

Bursaspor'da yeniden A Milli Futbol Takımı'na seçilen Serdar Aziz, mutluluklarının en büyüğünü yaşıyor. Milli takıma davet alacağını günler öncesinden duyuran Bursa Hakimiyet'e özel açıklamalarda bulunan genç futbolcu, bu kez oynamak istediğini söyledi. Serdar, "Bundan önce bir kez milli takıma davet almıştım. Orada sakatlığım engel oldu. Bu kez Ay Yıldızlı formayı giymek istiyorum. Fatih Hocama bana değer verdiği için teşekkür ederim. Bursaspor'dan A Milli Takım'a giden tek oyuncu benim. Takımımızı ve şehrimizi en iyi şekilde temsil etmek için elimden gelenin en iyisini yapacağım" diye konuştu.

KİMSEYİ YARI YOLDA BIRAKMADIM

Fatih Terim'in görev vermesi halinde A Milli Takım'da performansını en üst noktaya çıkaracağını belirten genç krampon, camiayı destek olmaya çağırdı. Serdar, "Oynamadığım için yılmadım ve formayı kaptım. Sonrasında A Milli Takım'a seçildim. Bursa'nın A Milli Takım'a giden tek oyuncusuyum. Beklentilerin farkındayım. Tek isteğim kentimin ve camiamızın bana destek olması. Bursaspor forması giymekten onur ve gurur duyuyorum. Burada bazılarına sitem edeceğim. Bugüne kadar kimseyi yarı yolda bırakmadım. Eğer adam olduysam verdiğim sözlerin arkasında durduğum için adam oldum" ifadelerini kullandı.

EN ÇOK PUANI TOPLAMAMIZ LAZIM

Bir futbolcu için ulaşılabilecek en yüksek noktaya bu yaşta geldiği için gurur duyduğunu ifade eden genç krampon, Fenerbahçe maçında yaşadığı sakatlıktan sonra iyi bir tedavi süreci geçirdiğini riskli olmasına rağmen Milli Takım'a gidebilmek için Sivasspor karşısında sahaya çıktığını kaydetti. Sezon sonuyla ilgili değerlendirmede de bulunan Serdar şöyle konuştu: "Sivasspor maçında takım olarak kötü oynadık. Rakibimiz iyi takım olmuş. Biz eğer sezon sonu için iyi bir nokta hedefliyorsak, futbolumuzu değiştirmemiz gerekir. Büyüğünden küçüğüne kadar herkesin taşın altına elini koyması lazım. Devre arasında takviye yapılacaktır. Bizim de o sürece kadar en çok puanı toplamamız şart."

 Hakimiyet Gazetesi

    • uniteam  
    13 Kasım 2013 | 11:15
    yine penaltı yaptırma da..sivas maçında yine saçma sapan bi penaltı yaptırdın allahtan atamadılar..topu oyuna sokma konusunda da sıkıntı var.civelli'den öğrenmek gereken çok şey var..inşallah geliştirirsin kendini ,çünkü elimizde yerli oyuncu yok hepsi 2. lig futbolcusu
    • MANŞET  
    12 Kasım 2013 | 15:42
    Arkadaşlar
    bir şarkı dinliyorum SEVEN NE YAPMAZ diye tezahurat ile ilğilenen arkadaşlarında dimlemesini isterim nakarat söyle
    GEL ÖLDÜR BU CANI
    BÖYLE TÜKENSİN
    SANA BİN CAN FEDA
    SEVEN NE YAPMAZ
    seven ne yapmaz yerine BursasporUM olabilir....
    • Dik Duruş Yazıcı  
    12 Kasım 2013 | 15:15
    10
    Değerimizsin Serdar seviyoruz seni öz evlat !
    • Tribün  
    12 Kasım 2013 | 10:45
    17
    Serdar Azizi tebrik ederim. İstekli olduğu zaman gerçekten geçilmesi çok zor bir defans oyuncusu, artık hücumda da kafa göllerini görmek istiyoruz.
    • CASANOVA  
    12 Kasım 2013 | 09:58
    16
    kardeşime başarılar..başarılarda sen millisin ve sıvas maçında yanından geçip giden ve daha önceki maçlarda yanından uzayıp gidebleri iyi düşün...çok yemek yemen lazım kardeşim çooook..

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR