KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Enes'in hocasından övgüler

27 Ağustos 2013 | 04:10

3 yorum

7803 okunma

Genç futbolcunun gelişiminde büyük katkısı olan alt yapı antrenörlerinden Yılmaz Burul, ’Gelişimini tamamladığı zaman hem Bursaspor hem Türk futbolu kazanacak’ dedi.

Galatasaray karşısında attığı golle bir anda gündeme oturan Enes Ünal'ın bugünlere gelmesinde büyük katkısı olan Bursaspor alt yapı antrenörlerinden Yılmaz Burul, oyuncusunu anlattı.

Enes üzerinde uzun zamandır uğraş gösterdiklerini belirten Yılmaz hoca, '4 sene beraber çalıştım. Yeniliklere çok açık bir genç. Kendini çok geliştirdi. Yetenekleri zaten var. Biz ona abilerinin yaptığı hataları yapmaması gerektiğini anlattık' dedi.

'DAHA YENİ ALIŞIYOR'

Enes'in bir golcüde olması gereken bütün özelliklere sahip olduğunu belirten Burul, şöyle konuştu: 'Enes daha bir şey yapmadı. 16 yaşında olduğu için ve Süper Lig'de forma giydiği için özellikleri tam olarak gösteremiyor. Sıkıntılar yaşıyor. Zamanla çok daha iyi olacak. Şuan A takım antrenmanlarına yeni alışıyor. Bu daha bir şey değil. Gerek Bursaspor'un gerekse Türk futboluna uzun yıllar katkı sağlayacaktır.'

'HEP ÖZEL ÇALIŞTI'

'Enes'i tam donanıma sahip olduktan sonra görmek herkese büyük keyif verecektir. Sosyal hayatta da kendini çok geliştirdi. Kitap okuma alışkanlığı edindi. Okul hocaları ondan çok memnun. Bütün sosyal faaliyetlere katılıyor. 4 sene her antrenmanda sonra özel olarak çalıştı. Arkadaşları eve giderken o şut çalışması yaptı. Şuan bunların karşılığını alıyor'

 

    • Mustafa D.  
    27 Ağustos 2013 | 13:02
    yazıdaki en önemli söz "abilerinin hatalarına düşmeyecek olması" buda bize yeter zaten
    • serkan bursa  
    27 Ağustos 2013 | 10:14
    tamam arkadaş bu çocuk daha 16 yaşında Bursa gündemini bırakın ülke gündeminde de var.bu enese zarar verir.bırakın çocuk rahat rahat top oynasın.psikoloji denen bir şey var.16 yaşındaki bir çocuk ne kadar iradeli güçlü olabilir.zaten kurtarıcı gözü ile bakıyoruz.koçum gir şu oyuna kurtar bizi diye oyuna giriyo.gönül isterki ilk yarı maç bitsin 3-0 enesi al oyuna.oda rahat rahat oynasın.maç nasılsa bizim adam eksiltmeyi son vuruşları geliştirsin gol atmata alışsın.şimdi iki tane kıt kafalı çıkacak diyecek lan olum enes zaten attığı gollerle buraya geldi ne alışması.attığı goller kendi yaşıtlarınaydı.
    • ..  
    27 Ağustos 2013 | 05:18
    10
    Kardeşimizi takip ediyorum.Topçulukta karekter hedefler çok önemli..Tabi zekada yanlıs anlasılmasın kimseye gerizekalı demiyorumda karekterin oturması zeka ve kişisel olgunluk bunların birleşimi.Bazı şeylere alıştık mesela birisine bu yıldız olucakmı diyince bakıyorum bu ofsayt şakası yermi diye.Bu çocukda iş var çok büyük yıldız olucak kesin söylüyorum.yani yeteneği neyse yeteneğinin en üst noktasına çıkıcağına eminim.

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR