KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Ersel Altıparmak'ı uğurladık

22 Mart 2014 | 16:19

3 yorum

5695 okunma

Dün hayata gözlerini yuman efsane futbolcumuz ve antrenörümüz Ersel Altıparmak sevenlerinin dualarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

Dün hayata gözlerini yuman efsane futbolcumuz ve antrenörümüz Ersel Altıparmak sevenlerinin dualarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

Tedavi gördüğü Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde geçirdiği kalp krizi sonrasında yaşamını yitiren evli, 2 kızı ve 1 torunu olan Ersel Altıparmak'ın 8 numaralı Bursaspor forması ve yeşil-beyaz Bursaspor bayrağına sarılı cenazesi öğle namazında Ulucami'ye getirildi.

BUrsasporumuzun 1966-1967 sezonunda 2.Lig'den 1.lige çıkan kadrosunda yer alıp 8 yıl Bursaspor forması giyen ve çalıştırdığı Bursaspor Amatör Takımını şampiyoın yapan Ersel Altıparmak'ın Ulucami'de kılınan cenaze namazına, Altıparmak'ın ailesi, kulübümüzün eski başkanları, eski yöneticileri, eski futbolcuları, Başkanımız Erkan Körüstan ve Yönetim Kurulu üyelerimiz, Divan Başkanlık Kurulu Başkanımız Kadir Şankaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, tribün liderleri ve arkadaşları katıldı.

Kılınan cenaze namazının ardından Altıparmak'ın cenazesi Hamitler Mezarlığı'na dualar eşliğinde defnedildi.

 Bursaspor.org.tr

    • cinaralti  
    23 Mart 2014 | 18:49
    sanina yakisir bi ugurlama olmadi bir galibiyet armagan etmek isterdik cok mahcubuz hakkini HELAL et bizden yana helal olsun
    • enes  
    23 Mart 2014 | 01:06
    Nur icinde yat kabrin mekanin cennet olsun
    • cinaralti  
    22 Mart 2014 | 20:59
    baskanla daumla ugrasmakdan bituru seni lagiile ugrlayamadik insallah cennet mekanin olur cok mutavaziydin aynen bu yalan dunyayi terk ettin Mesut Ersel gooool gooool heygidi gunler hey o gunlerde oldu ALLAH rahmet eylesin

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR