KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Ertuğrul Sağlam'lı sünnet şöleni

VİDEO

28 Haziran 2012 | 11:26

2 yorum

5858 okunma

Gemlik Bursasporlular Taraftarlar Derneği 2'nci Geleneksel Sünnet Şöleni Gemlik Sosyal Yaşam Merkezi'nde gerçekleştirildi. 25 minik Bursasporlu'nun sünnet edildiği şölene teknik direktör Ertuğrul Sağlam'da katıldı.

25 minik Bursasporlunun sünnet edildiği gece, okunan dualar ile başladı. Şölene Gemlik Belediye Başkan Vekili Refik Yılmaz, yöneticiler Recep Bölükbaşı, Erkan Kamat, teknik direktör Ertuğrul Sağlam ve sünnet olan minik Bursasporluların aileleri katıldı.

Gemlik Taraftarlar Derneği Başkanı Ferhat Orhan, gecede yaptığı konuşmada Gemlik ilçesinde minik çocukları Bursasporlu yapabilmek için çalıştıklarını belirtti. Orhan, düzenlenen geceye iştirak eden yöneticiler Recep Bölükbaşı, Erkan Kamat ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam'a teşekkürlerini sundu.

BÖLÜKBAŞI: SAĞLAM BİR BURSASPORLU OLSUNLAR

Yönetici Recep Bölükbaşı, yaptığı konuşmada geceyi organize eden herkese teşekkürlerini iletti. Bölükbaşı, "Gemlik Taraftarlar Derneği'nin düzenlediği bu hayırlı gecede burada olmaktan dolayı çok mutluyuz. Yavrularımızın hepsinin gelecekte sağlam bir Bursasporlu olmalarını arzu ediyoruz. Gemlik Taraftarlar Derneği'nin yapmış olduğu gecelere iştirak etmeye çalıştık. Bazılarına katılamadık ama bundan sonra daha fazla katılımla bu gecelerde yer alacağız" dedi.

ERTUĞRUL SAĞLAM: HERKESE TEŞEKKÜRLER

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam ise yaptığı konuşmada Bursasporlu olmanın vermiş olduğu gururu her platformda yaşadığını söyledi. Sağlam; "Böyle bir organizasyon olduğunu haberini aldığımız zaman katılmak için elimizden gelen tüm çabayı gösterdik. Akşam yapmış olduğumuz antrenmanın hemen ardından buraya yetişmek için yola çıktık. Burada olmaktan dolayı çok mutlu olduk. Bursasporluluk duygusunun ne kadar büyük olduğunu bir kere daha burada görüyoruz. Böyle anlamlı bir organizasyonu düşünen ve hayata geçiren herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Gecenin sonunda sünnet olan miniklere yöneticiler ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam hediyeler takdim etti.

 

    • burgaz16  
    28 Haziran 2012 | 21:32
    işte budur, teşekkürler Ertuğrul SAĞLAM
    • emircan  
    28 Haziran 2012 | 12:16
    büyüksün hocam.heryerdesin Bursaspor sevgisini hızla yayıyorsun.

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR