KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

"Eşik atlama maçıydı"

26 Ekim 2018 | 23:24

4 yorum

7368 okunma

Teknik Direktörümüz Samet Aybaba, 2-0’lık Alanyaspor galibiyetimizi değerlendirdi.

Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Aybaba, şu ifadelere yer verdi: "Oyunun hemen başında bir gol bulduk, sonrasında kaçırılan bir sürü pozisyon var, içeri gitmeden önce bir gol daha, tabi bu rakibi kırdı. İkinci yarı biraz da kontrollü olmak istedi oyuncularımız, fazla pozisyon vermedik ama biz de birkaç tane girebildik, ikinci yarıda kısır bir oyun oldu. Bizin gibi takımlar gelişmeye açık, bunun üstüne katarak devam etmemiz lazım. Bizim için eşik atlama maçıydı, bir üst seviyeye atladık. 4 iç saha, 3 deplasman maçımız var. Ayrı ayrı konsantre olup kazanmak istiyoruz. Bu şehir buna layık, müthiş bir taraftar vardı. Teşekkür ediyorum. Oyuncularımızı öne itiyorlar. Böyle devam edeceğiz, kenetlenirsek, birlikte hareket edersek rahat sezon geçiririz. Oyuncularımı kutluyorum hepsi gerçekten çok iyi şeyler yapmaya çalışıyor. Ancak gençlerin çok eksiği var, kendilerini geliştirmeleri ve verilen şansları iyi değerlendirmeleri lazım. Daha çok çalışması lazım."

Bir gazetecinin "Stancu 2 net pozisyonu kaçırdı. Sakho'nun yokluğunda golcü sorunu da vardı. Stancu'nun performansını nasıl değerlendiriyorsunuz" sorusuna tecrübeli teknik adam, "Stancu'nun özgüven sıkıntısı var bu şehirde biraz zorlanıyor, onu motive için çok uğraşıyoruz ama biraz geride kaldı. Sakho da sakatlanınca onu önde kullandık. Stancu iyi bir oyuncu biraz kendine gelmesi gerekiyor. Lig uzun bir maraton tek santrfor ile olmaz. Motive ereceğiz, taraftar da bu konuda yardımcı olsun hep birlikte onu kazanalım. Biz elimizdeki mevcutları en iyi şekilde kullanmaya bakmalıyız" yanıtını verdi.

Samet Aybaba, bugün kızının doğum günün olduğunu iifade ederek, "Kızım beni uğurum. Bugün maça geldi, uğur getirdi. O benim uğur meleğim. Canım kızım iyi ki doğmuş. Allah herkesin evlatlarına sağlıklı uzun ömür versin" dedi.

 Bursaspor.org.tr

    • Vertblan  
    29 Ekim 2018 | 02:30
    -1
    Yesilburasali
    Bu ne biçim İtham varmı elinde bir belge
    Neyine güvenerek sallıyorsun ?
    Başkan davacı olsa nasıl bı isbatda
    Bulunacaksin acaba? Neyin peşindesin
    Çok merak ediyorum ?
    • Meskensportif  
    27 Ekim 2018 | 17:55
    -4
    Tüm Bursa camiasına sesleniyorum Galatasaray Emre Akbabayı gözden çıkarabilir bu adamı transfer etmeye calısın ve hafife almayın Bursasporun en büyük eksiğini kapatabilecek bir oyuncu
    • YesilBursali  
    27 Ekim 2018 | 16:04
    samet Hocaya hitaben; Baskanla birlikte olma. O bir Hirsiz!Seni sectigi icinde bin pisman. Sadece görevini yap. Bursa Camiasi arkanda!
    • Erkan Sayanoğlu  
    27 Ekim 2018 | 08:17
    Duayen spiker Ercan Taner’in taraftarımız hakkındaki övgü dolu sözleri ruhumuzu okşadı.

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR