KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Eskişehir Basket 66 - 70 Bursaspor

13 Ekim 2015 | 18:53

0 yorum

7740 okunma

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Potanın Timsahları özel maçta TBL takımlarından Eskişehir Basket ile Eskişehir'de karşılaştı.

Mücadeleye Serhan Kavut,Onur Sonsırma,Cihad Şahin,Salih Uğraşan ve Okan Özpamir 5'yle başlayan Bursasporumuz maça hızlı girdi.

Onur ile dışardan Okan ile pota altından skor üreten Potanın Timsahları yaptığı iyi savunmayla rakibine kolay sayı imkanı vermedi.Salih'de skora katkı yapınca ilk çeyrek 21-14 Bursasporumuzun lehine sonuçlandı.

İkinci çeyreğe iyi başlayan taraf ev sahibi Eskişehir Basket oldu. Özelikle Lemon Goldwier'in dış şutlarıyla etkili olan Eskişehir Basket maçta dengeyi kurdu. Ev sahibi takım bir ara 5 sayı öne geçtiyse de devre sadece 2 sayı farkla 38-36 Eskişehir Basket lehine tamamlandı. Maçın 2.periyodun da takımımız Mehmet Ali Yatağan ve Cihad Şahin ile skor buldu.

3.çeyreğe Potanın Timsahları çok hızlı girdi. Salih Uğraşan ve Cihad Şahin ile etkili hücümlar yapan Bursasporumuz etkli savunmada yaparken Cihad Şahin,Can Uzun ve Mete Doğan'ın sayılarıyla 47-42'lik skor üstünlüğünü yakaladı. Ancak maçın anından sonra Eskişehir Basket'in yabancı reyeoyuncuları Goldwier ve Moses devreyen e girdi. Bu oyuncularıyla skor üreten ev sahibi son çeyrek öncesi 58-52'lik skor üstünlüğü yakaladı.

Potanın Timsahları son periyotta maçı bırakmadı oldukça etkili savunma yapan Bursasporumuz maçta tekrar dengeyi kuran Potanın Timsahları Onur Sırma ,Salih Uğraşan ve Okan Özpamir ile skor buldu. Taktik faullerle geçen son dakikaların ardından takımımız güçlü rakibini deplasmanda 70-66 mağlup etti.

Bursasporumuz'da Onur Sonsırma 11,Can Uzun ve Salih Uğraşan 10, Okan Özpamir ile Cihad Şahin 9'ar sayı ile oynadı.Rakip takımda ise Goldwier maçı 22 sayı ile tamamladı.

 Bursaspor.org.tr


    Henüz Yorum Yazılmamış

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR