KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Faruk Korkmaz imzaladı!

23 Haziran 2017 | 17:05

1 yorum

8357 okunma

Gençlik Geliştirme Eğitim Direktörlüğü görevine getirilen Faruk Korkmaz Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde gerçekleşen tören ile sözleşmesini imzaladı.

Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde Geliştirme Kurulumuzun katılımıyla gerçekleşen imza töreninde konuşan Geliştirme Kurulu üyesi Recai Özdemir; "Bilindiği üzere Bursaspor'umuzun son tüzük kongresinde Gençlik Gelişim Kurulu ile ilgili bazı düzenlemelere gidildi. Tüzüğümüz gereği de Bursaspor Kulüp Başkanın altında bir Gençlik Geliştirme Kurulu oluşturuldu. Yaklaşık 1.5 ay süre önce bu göreve bizler getirildik. Bursasporumuzun ligde geçirdiği kritik günler nedeni ile arada belirli bir boşluk oluştu fakat bu boşluk bizim için boş geçen bir zaman değildi. Biz 3 kişi geçen bu zaman içerisinde olması gereken bir stratejik plan hazırladık. Plan dahilinde göreve başladık. Burada en önemli konu Gençlik Geliştirme Kurulu'nun teknik sorumlusunu seçmekti. Bizlerde bu konuda daha önceden de deneyimli, bizlere ve Türk sporuna değerli oyuncular kazandırmış olan eski futbolcumuz sayın Faruk Korkmaz ismi ile mutabık kaldık. Bugün de burada bu mutabakatın anlaşmasını imzalamak için toplanmış bulunuyoruz. Bilindiği gibi Bursaspor Türkiye'nin en ciddi altyapısına sahip kulüplerden bir tanesi, Bursaspor için bir felsefe gerekiyordu ve biz bu felsefeyi hazırladık ve Başkanımız Ali Ay ile bu konuda mutabık kaldık. Öncelikli olarak Bursaspor'un A takımı ile entegre olacak bir altyapı oluşumunu planlamaya çalıştık. Bursasporumuz Avrupa Futbol Birliğine (ECA) üye 4 Türk takımdan biri, Avrupa Futbol Birliği belirli dönemlerde gerek altyapı, gerekse idari yapılanmalar ile ilgili yayınlar yayınlıyorlar, bizlerde bizim kulübümüz ile ilgili olan kısımları inceledik ve bunların neticesinde kulüp felsefesi, stratejik hedefler bu kitaplara dayalı olarak gelişti. Bu işleri hazırlarken esas aldığımız kriter eğiticilerin eğitimiydi, tüm paydaşlarımızla görüşmeler yaptık ve belirli bir noktaya ulaştık. Şimdi bu planlamanın ilk adımını atıyoruz ve Sayın Faruk Korkmaz ile sözleşme imzalıyoruz" dedi.

Gençlik Geliştirme Eğitim Direktörlüğü Faruk Korkmaz ;" Bu sene tüzüğümüzde yeni bir oluşum olarak Gençlik Geliştirme Kurulu oluşturuldu. Yeni bir vizyon ve yeni bir felsefe oluştu. Ben şahsen daha güzel olacağına inanıyorum, daha önce 2007-2014 yılları arasında 7 yıl boyunca aralıksız olarak Bursaspor altyapısında çalıştım. Bilindiği üzere çok iyi oyuncular yetiştirdik. Burada edindiğimiz bilgi ve birikim ile birlikte hep birlikte burayı daha iyi yerlere götürmek istiyoruz" dedi.

 Bursaspor.org.tr

    • uçbeyi  
    29 Haziran 2017 | 11:41
    İyi bir tercih. Altyapıya güzel bir ayar çeker .

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR