KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Faty ve Jorquera ceza sınırında

17 Ekim 2016 | 10:06

4 yorum

6036 okunma

Bursaspor'da Osmanlıspor maçında sarı kart gören Ricardo Faty ve Cristobal Jorquera ceza sınırına geldi.

Her iki futbolcu da Alanyaspor maçında sarı kart görmeleri halinde 9'uncu haftada Konyaspor'la oynanacak maçta takımlarını yalnız bırakacak.

Deniz Yılmaz ilk kez

Avusturya kampında sakatlanan ve ameliyat olan Deniz Yılmaz bu sezon ilk resmi maçını Osmanlıspor karşısında oynadı.

Deniz'le birlikte sakatlığını atlatan Serdar Kurtuluş formasına kavuştu. Erdem Özgenç'in kart cezalısı olduğu maçta Josua John sakatlığı nedeniyle oynayamadı. Bu nedenle teknik direktör Hamza Hamzaoğlu Sercan Yıldırım'ı ilk 11'de sahaya sürdü. Hamzaoğlu son haftalarda düzenli ilk 11'de oynayan Kubilay Kanatsızkuş'u kadroya almadı.

Başkan Ali Ay'ın cezası bitti

Bursaspor Başkanı Ali Ay'ın hak mahrumiyeti cezası sona erdi.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından verilen 45 gün hak mahrumiyeti cezası alan Ali Ay, cezasını tamamladıktan sonra protokol tribünündeki ilk maçında Osmanlıspor karşısında takımını izledi.

Bursaspor taraftarından Suriye'ye yardım

Bursaspor taraftarının Suriye için organize edilen ilaç kampanyası Osmanlıspor maçıyla birlikte hayat buldu.

Yeşil Beyazlılar beraberinde getirdikleri ilaçları yetkililere teslim etti. İlaçla birlikte kullanılmayan eşyalar da Suriye'ye gönderilmek üzere yardım TIR'ına verildi.

 Hakimiyet Gazetesi

    • Yasincem  
    18 Ekim 2016 | 10:06
    Ya arkadaş nasıl okudunuz o yazıyı da Suat Paçacı'ya destek çıkardınız resmen adamla alay etmişler. Twitter adresinden taraftara sallamıştı maçtan sonra Teksas.org ta zekice yazmış tebrik ederim.
    • MaratonAvrupa  
    17 Ekim 2016 | 20:37
    -2
    Teksas. org kimi maşası yada kimleri yalıyor ? Suat çapacıyı savunmanız rezalet..
    • basri  
    17 Ekim 2016 | 17:25
    suat paçacı haberini yapıp yorumlara kapamanız site olarak eleştiriye tahammülsüzlüğünü gösteriyor.zaten işinize gelen yorumları yayınlıyorsunuz.kişi kendi gibi olanı beğenirmiş sizin de çıtanız suat paçacı!onu birilerine yarandıracağınıza saygıyı bin kat daha fazla hakeden Bursaspor emekçilerini ön plana çıkarın.denyolukta sınır tanımayan popülizm olsun torba dolsun diye kendini önlere atan seviyeyi düşüren gazeteci bozması yeni yöneticikler anca hamzayı tüm hatalarına rağmen savunur taraftarı sağlam döneminden beri eleştirir ama siz destek çıkarsınız.Bursaspor taraftatının zeka seviyesini düşürmeye ant mı içtiniz yoksa kendinizde mi değilsiniz.ismail şamil merter sane gibi çapsız kazmaları toplayan hocayı eleştirmek ile morinho eleştirisi alıyorsak ve siz de yedirmeyiz paçacıyı diyorsanız bu sitede durmanın anlamı yok.decoder alanları eleştiren sivri akıllı çapcı kendisi yayıncı kuruluştan aldığı paraları söylesin de kulüp hayır kurumuna bağışlasın.şu kadarını düşünemeyen adamlar yönetici pozisyonunda.eleştiriyi sadece kendi yapınca kabul eden tipler ama çuvalladığının farkında varırsa anca saldırır engeller falan filan tıpkı sizin de yorumları kapattığınız gibi.

    neyse hayırlı şamiller ve ismailler.şu açık ki taraftar siteleri de boş bomboş en iyisi twitterdan aklı selim kişileri takipleyip gündemin nabzını tutmak.buralar iyice ergene bağlamış.
    • Kaptan  
    17 Ekim 2016 | 13:06
    Hamza hocam kubilay gibi gençlere sabır göstereceğiz bizim orta sahamız bu çocuğu ne kadar besledi pozisyona soktu iyide bu çocuk bir çok pozisyonamı girdi atamadı

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR