KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

"Faydalı bir hazırlık maçı oldu"

20 Ekim 2016 | 20:47

1 yorum

6978 okunma

Tecrübeli Baş Antrenörümüz Emin İmen, Nilüfer Belediyespor ile oynanan hazırlık maçının ardından yaptığı açıklamada oynanan oyundan memnun olduğunu dile getirdi.

İmen, " Bana göre iyi bir maç oldu. Ancak açık ara önde olduğumuz dördüncü seti kaybetmememiz lazımdı. Onu da öğrenmeliyiz. Ben oyundan memnunum. Her iki takım içinde faydalı oldu. Burada eksiklerimizi görme adına iyi oldu. Geçtiğimiz hafta Nilüfer Belediyespor ile oynadığımız ilk hazırlık maçını 3-1 kazanmıştık, bugün de kaybettik. Sonuçtan ziyade öne veya geriye düşünce neler yapabildiğimizi gördük. Kaptan Bahar'ı riske etmedik. 3-4 gündür gribal enfeksiyonu vardı. Bugün toparlamıştı ama hafta sonunu düşünerek oynatmadım. Diğer oyuncuları görmek adına da iyi oldu. Genel olarak baktığımız faydalı bir maç oldu. İnşallah Cumartesi günü İstanbul'da oynayacağımız Maltepe Yalı Spor maçında da iyi bir oyun sergileyip Bursa'ya galibiyetle döneriz" dedi.

 Bursaspor.org.tr

    • 1963YK  
    20 Ekim 2016 | 23:24
    Şampiyon hocamız olarak bize umut aşılıyorsun hocam. Elimizden geldiğince destekliyoruz. Şimdilik yeteri ilgiyi görmüyor olabilirsiniz. Gelecek yıllarda çok dilleri yoracağız. Tüm Bursa şampiyonluklar kutlayacağız.

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR