KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Fenerbahçe maçı hazırlıkları sürüyor

21 Ocak 2013 | 13:05

7 yorum

5848 okunma

Takımımız, öğle saatlerinde yaptığı antrenman Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam nezaretinde gerçekleşen antrenman yaklaşık 1 buçuk saat sürdü.

Topla yapılan ısınma hareketleriyle başlayan antrenman karşılıklı pas çalışmasıyla devam etti. Takımımız daha sonra 5'e 2 pas pres çalışması yaptı. Antrenmanın son bölümünde ise takım halinde tempolu koşular yapıldı.

Sağ arka adalesinde çekme olan Pablo Batalla takımdan ayrı düz koşu yaparken dizinde ağrıları olan Fernando Belluschi'nin tedavisi yapıldı.

Takımımız, yarın yapacağı antrenmanla Fenerbahçe maçı hazırlıklarını tamamlayacak.

Öte yandan başarılı golcümüz Sebastian Pinto'nun kardeşleri Luciano Pinto ve Angelo Pinto antrenmanın neşe kaynağı oldu. Angelo ve Luciano bir süre Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam ile birlikte futbol oynadılar.

 Bursaspor.org.tr

    • CASANOVA  
    22 Ocak 2013 | 03:04
    arkadaşlar bakın..bizi sevmiyolarla hep bize kötü gaz..onların şahane müthiş dediği KASIMPAŞA es es le hemen hemen aynı yada öndeyiz..KÖTÜ DENİLEN BursasporUMUZ 27 puanda lider 33 6 puan beaaa..BU ne S...M bi medya.buna çanak tutan YEREL ŞEREFSİZLEREDE YUF..
    • Unitimsah  
    22 Ocak 2013 | 00:54
    em-ni-se nickli abi yemin ediyorum helal olsun çok sabırsız taraftarız şampiyonluktan sonra bu taraftar bu hale geldi tamam tepki gösterilir yanlışlar var ama takıma armaya küsüp stada gitmemekle gösterilmez bu tepki bu takım çok değil 5-6 sene önce 2. ligde en aşağı 10 bin kişiye oynuyordu.Tepki gösterdiğiniz takım 5. sırada liderle 6 puan fark var önümüzdeki 3-4 haftayı iyi gerçrirsek lider olmamız için hiçbir engel yok tam destek vermemiz lazım takıma bu takım bu sene iyi işler yapıcak.İnanmak başarmanın yarısıdır.İstanbul'un Fethi 2 yakında vizyona girecek Allah'ın izniyle...
    • finalist  
    22 Ocak 2013 | 00:04
    Yast kardeşim senin gösterdiğin tepki eminolki yönetim den 10 kat daha zarar veriyor. Biraz tecrübeli abilerini dinle.

    • yast  
    21 Ocak 2013 | 19:53
    -3
    em ni se nikli abi : iyi diyosun,güzel diyosun ama bizde keyfimizden tavır yapmıyoruz.takıma zarar veriyolar abi,tepki göstermezsek takımı iyice amatör takım gibi yapacaklar..
    • Neco Reis  
    21 Ocak 2013 | 17:57
    son sözü söylemişsin abi helal olsun
    • hkn  
    21 Ocak 2013 | 17:50
    -2
    özlüce'deki antreman programına nereden ulaşabiliriz?? ya da antremanı taraftara açık yapıyorlar mı?? hiç antremana gitmedim.. gidesim var ama boşuna onca yolu da gitmek istemiyorum..
    • em-ni-se  
    21 Ocak 2013 | 15:06
    21
    1971 Bursa doğumlu 13 yıldır kocaelinde ikamet eden ama Bursaspor aşığı olan ben bu siteyi hep takip ediyorum.benim yaş gurubum dan insanlar çok iyi bilir takım nasıl desteklenir nasıl stad önlerindesabahlanır .sabırsız gençler var aramızda hemen küfür edip dyanamıyolar.gurbetten bakıldığında size inanamıyorumbu sene öyle kolayki bizim aradan sıyrılıp 2.şampiyon olmamız .beyler sezon sonuna kadar her şeyi kenara bırakıp tam destek le şu İSTANBUL u birdaha fetedelim.ben kocelindeki evimde Bursa bayrağını asınca camlarım kırıldı ama hep o bayrak orda kaldı.yönetim şöyle yaptı .böyle yaptı diye isyan ediyorsunuz takım kazanırsa adınızı anarlar kazanmazsa gece 2 leri beklersiniz maçı tvden seyretmek için .ben hiç unutmam sedat 3ün orta sahadan attığı golü.ilk yarı fb 2.0 galip. ahmet suphi gelip türbüne ne demişti destekleyn yenicez diye ne oldu 3.2 küçük erhan aldı .gençler ben ve sizler şanslıyız şampiyonluk gördk.yne yaşıyacağız bizde büyüğüz .hemde en büyük .yarın çocuklarınızda şampyonluk görecek .detayları bırakıp takıma sahp çıkalım...........NAMIKKEMALlilere selamlar LEVENT YILMAZ..........

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR