KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Fernandao hakkında görüşler

VİDEO

11 Aralık 2013 | 09:41

15 yorum

8863 okunma

1.92'lik forvetin iyi top saklayan bir isim olduğunu belirten Tahsin Tam ve Birol Berkem, 'Faydalı olması için kanatların çok iyi çalışması lazım' görüşünde birleştiler.

Bursaspor'da herkes devre arasında yapılacak transferlere odaklanmış durumda. Takıma kaliteli isimler kazandırılması bekleyen camianın beklentisine yönetim cevap verip veremeyeceği şuan merak konusu.

Timsah'ın devre arası için şuan kadrosuna kattığı bir isim var. O da Jose Fernandao Viana De Santana. 1,5 yıllığına kiralanan ve maliyeti 400 bin dolar olan 1.92 boyundaki 26 yaşındaki golcü oyuncuyu herkes merak ediyor.

NELER DEDİLER?

Nasıl bir golcüdür, özellikleri nelerdir?. Son olarak Brezilya'da Bahia forması giyen ve sezonu 12 golle tamamlayan tecrübeli futbolcuyu canlı gözle izleyen isimlere sorduk.

İşte Bursaspor'un eski yardımcı antrenörlerinden Birol Berkem ve şuan Gaziantepspor'da Sergen Yalçın'ın yardımcılarından biri olan Tahsin Tam'ın Timsah'ın yeni golcüsü Fernandao için görüşleri:

Birol Berkem: (Bursaspor eski yardımcı antrenörü)

PİNTO'DAN DAHA İYİ DEĞİL

Fernandao'nun Sebastian Pinto'dan çok daha iyi bir golcü olduğunu düşünmüyorum. Hava toplarında mücadele gücü yüksek. İyi top saklar fakat ağır bir isim. Brezilya ligi yumuşak bir lig. Türkiye'de futbol daha sert oynanıyor. Bunun sıkıntısını yaşayabilir. Fernandao'nun Bursaspor'da iş yapabilmesi için onu iyi beslemek lazım. Kanatların çok iyi çalışması lazım. Bol bol orta yapmak lazım. Özellikle iç saha maçlarında bu söylediklerimiz gerçekleşirse takıma katkısı olur.

Tahsin Tam: (G.Antepspor yardımcı antrenörü)

DESTEK ÇOK ÖNEMLİ

'Fernandao'nun birçok maçı izledim. Kaliteli bir oyuncu. Top saklamada, gol vuruşunda herhangi bir sıkıntısı yok. Uzun boyuna rağmen bazen geniş alanda uzayabiliyor. Topu atarsan iyi saklar, takıma zaman kazandırır. Stoperlerle bol bol uğraşır. Ancak ağır kaldığı maçlarda oldu. Tabii ki saha içinde yapılacak destek de çok önemli. Ona topu getirmek gerekiyor. Bursaspor bu sorunu çözerse Fernandao faydalı olur. Uyum sürecini kısa zamanda atlatırsa ve Süper Toto Süper Lig'e alışabilirse adından söz ettirir.'

HEDEFİM GOL KRALLIĞI

Ligin ikinci yarısında Bursaspor forması giyecek olan Fernandao'ya önceki gün kulübü tarafından altın ayakkabı ve teşekkür belgesi verildi.

Ödül töreni sonrası açıklama yapan golcü futbolcu:'Bu taraftarın önünde oynamak muhteşemdi. Türkiye'de gol kralı olmak en büyük isteğim.' dedi.

SATIN ALMA OPSİYONU 5 MİLYON EURO

Bursaspor'la 1,5 yıllık kiralık olarak anlaşmaya varan Fernandao için 400 bin dolar kiralama bedeli ödenecek. Futbolcunun kendisine ise 60 bin dolar aylık verilecek. Brezilyalı golcünün satın alma opsiyonu ise 5 milyon Euro.

 

    • partizan  
    13 Aralık 2013 | 17:29
    balıkesirsiporlu forvet reise talip olmuşuz..
    • can  
    12 Aralık 2013 | 13:04
    ıstıfa ...kaç sene oldu forvet yok yazıktır be abicimmmm
    • telekom mehmet  
    11 Aralık 2013 | 23:30
    Sevgili Bursasporlular su anda en önemli konu Bursaspor un geleceği için yeni stadyum un gelirlerinin durumu inanın bu konu Bursa nin dolayısı ile Bursaspor un şampiyonluğu kadar önemli bakın geleceğimize sahip çıkalım
    • recep  
    11 Aralık 2013 | 20:37
    Eksici nedim kardes yazmis destan ardindan biri daha. Birde lafin ardindan lao tzu dan alinti. Peeh havaya bak. Arkadas bende aston martin ventage istiyorum. Ama olmuyor. Madem herkes kalitelu transfer istiyor. Basari istiyor biraktim son kongedeki adaylari. Butun Bursayi gozunuzun onune getirin. Bana iki baskan adayi soyleyin. En azindan cebinden 1milyon $ verecek. Yada iyi topcudan anlayan. Arkadas istemesi kolay kadro kurmasi klavyeden cok kolay. Hadi cikin iki isimle . Birakin karninizdan konusmayi. Soyleyin nasil artar para ve iki topcuya para nasil bulunur. Iste meydan soyleyin canlarim kim baskanlik yapacak nereden para bulacak? Yok degilmi? Oylece kalirsiniz.
    • muhammed  
    11 Aralık 2013 | 18:43
    Bana 5milyon verin bu takıma 3tane topçu getireyim 2tanesi seneye bu ligi sallar anasini skeyim sizz nabiyonuz o kulupte
    • ŞİPTAR  
    11 Aralık 2013 | 17:56
    Volkan şen: alınmalıkanatlara hareket gelir

    Sezer öztürk: belluschi ile ortada uyum sorunu yaşamaz aynı tarz oyuncular ileri dönük orta saha

    Cenk tosun: bu saatten sonra antep vermez zaten

    Gökhan süzen: sol kanat alternatifi olmalı artık
    • 10 P.M.B !  
    11 Aralık 2013 | 17:52
    5 milyon euro ? O paraya Drogba gibi star adam alırız be çok pahalı adammış, ama bizde çok iyi oynadığını hatta gol kralı olduğunu varsayalım yinede alamayız bu adamı veremez bizim sefiller 5 milyon euro.
    • mususi  
    11 Aralık 2013 | 14:59
    12
    Kulubun gelecegi ipotek altinda, yakinda Ataturk Stadi elimizden cikacak, sap gibi yeni stadyumla gelirsiz bir sekilde kalacagiz. Yok Fernandao gelmis yok Volkan gelmis bunlar havadan sudan seyler. Hepsi de canli paraya geliyor gelecekse. Bizim kulubun gelecegi ne olacak? Stadyum konusunda aciklama bekliyoruz, DERHAL....
    • bünyamin  
    11 Aralık 2013 | 13:24
    10
    taraftar yanlış adamlara güveniyor.körüstan yeni gelmedi aslında geçmişteki başarsızlıkları meydanda.ve gelmesi ile birlikte ortamı kaosa boğdu.yok devre arasında oyuncu alıncakmış da daum söylüyor bir de!şimdi bu ölü sevici kazma toplayıcısı yönetimden kimse klas adam beklemesin gelecek yeni şamiller yeni ucuz brezilyalılarla ucubeler sirkine döneceğiz.batalla karşıdan alın işte bensiz hiçsiniz demeye başlamıştır bile.değerini göstermek için herif piskopata bağladı resmen çünkü böyle saçma bir yönetim olamaz ki futbolcu sağlıklı düşünsün davransın.kendileri hata yaptı mı hala koltukta başkalarını anında kapıya koyuyorlar.devre arasında zombi mezarlığına dönecek takım. elden çıkmayacak tapon mallar yolda hazır olun.gerçi belki gene kazım gibi bir tane adam alır kaparlar her şey beklerim bu yönetimcikten!taraftar hakediyor aga net!
    • mcrsuleyman  
    11 Aralık 2013 | 13:11
    arkadaşlar bu videolar bi oyuncuyu pazarlamak için hazırlanım teknik direktöre sunulur ki bu videoda görünen şuki bu adamın pintodan artısı yok pintodan iyi değilse neden pintoyu zararına gönderip bunu alıp masraf edlecek
    • nedim  
    11 Aralık 2013 | 11:00
    14
    en uyuz olduğum şeylerden birisi de bu işte!yok alex twitterdan vatandaşı için güzel konuştu yok falanca antrenör muazzam dedi bu mudur nesnel oyuncu alma ölçülerimiz video izlemekten bıktık bir tık geriye atladık öyle mi?scout ekibi maaşsız çalışmıyordur herhalde ve niçin kurulduğunu anlayan varsa beri gelsin lütfen!bizim yönetimlerin tarzı belli kim boşta ise kim ucuz ise ona atlamak!hele başka rakipleri varsa transferin içinde urfaspor bile olsa kaybeder o transferde!millet borç batağında risk alıyor çatır çatır kadrousunu güçlendiriyor. bizim yanına yanaşamadığımız troureler yedekte başkalarında.gücünüze gitmiyor mu renkdaşlar ille küme mi düşelim tepki koymak için ben bunu yaşamıştım zamanında inanın kimsenin umrunda olmaz.iş işten çoktan geçmiştir çünkü ne yönetim kalır ne oyuncular!bakın sıradanlaştık artık belluşi dediğimiz adamın dışında yetenekli oyuncumuz yok ki o bile tartışılır performans ve katkı açısından. oynadığı mevkii için ne kadar iyi batallanın özellikleri onda asla yok.sazı eline alacak adamları devre arasında bu yönetim alır mı yooo yanılıyorsunuz!edu yerine şamili ve yasini ferdinand yerine ağır ve hamlesiz civelliyi alan yönetimden çok şey beklemeyin. para yok diyorlar zaten.şampiyonluk vaadlerini verirken bu parasızlıklarını öne sürmemeleri seçimde etik midir?hikmet kolpacısı ve batalla hata yaptıklarında afaroz eden yönetim kendi verdikleri sözleri tutmayınca başarısız olunca neden gitmezler yanıt veriyorum koyun gibi taraftarlar olduğu için!taşmayan sabır sabır değildir derler.nedir bu gidişat?kimlere umut bağlıyoruz akıl alacak gibi değil.kazmalar ordusunu seyretmek reva mıdır?bu lafım alayına yönetimlerin!iş adamlarına kadar gideri var!sen paraları istifle takıma sahip çıkma. yürüyün lan istanbul yalakaları!samimiyetsizlik renkdaşlar en büyük sorun budur.taraftar devrimini bir daha yapmak zorunda. pili bitik daumun asiti kaçmış kola misali futbol anlayışına tükürürüm ancak ben!gelin birlikte tükürelim.cesaret dolu futbol istiyorum yetenekli oyuncular istiyorum her transfer dönemi ağlak yöneticiler istemiyorum iş bitirsinler ya da siktirip gitsinler. eşek yükü ile maaşlar alıyorlar.bize 300 bin euroluk oyuncuları yakıştırıyorlar işin ilginci maliyet daha da katlanıyor olmadı bir daha diye alınanları saymaya ömrüm yetmez.nemalananlar varsa haram olsun zıkkım olsun!ulan şampiyon kadroya iki kaliteli adam almadılar sonrası malum. bu yönetim de sıvamaya gelmiş.gitmediği müddetçe masallar dinlemeye devam eder taraftar.

    (ben bol eksili yorumculardan nedim ama unutmayın o artı bastıklarınız sonradan iyi kahin olmadıklarını gösterdiler.lao tzu der ki güzel sözler gerçek değildir gerçek sözler güzel değildir.saygılar.)
    • 1963BURSASPOR  
    11 Aralık 2013 | 10:56
    11
    sestak yeter diyen geri kafalılar neyıne yetıyor senın forvetın bos kaleye kacırıyorsa o adam bıtmıstır sestak gönderilmeli acık ve net bu maç gördük
    • Emın Esen  
    11 Aralık 2013 | 10:46
    -15
    Bıze Sestak Yeter Aynen Yeterkı kanat Alın cıft Forvete Don Daum Anla Sunu Artık Bı bız Kaldık Tek Forvet Oynayan care Cıft Forvet
    • ismailKurt  
    11 Aralık 2013 | 10:05
    13
    Hadi yaaa. Vay be ilginc. Biz oyle dusunmuyoruz aslinda .

    ya bi siktttirin gidin ayip ya. gecer gibi aciklama
    • eğitim şart  
    11 Aralık 2013 | 09:55
    17
    Yorumlara bak bunlar ootorlte ya sözleri değerli oluyo ulan biz pintoya şestaka enese top gelmesi lazım yoksa bu takım gol atamaz dedik sezon bazından bberi gittiler gene forvet aldılar bu takıma adam akıllı 2 kanat oyuncusu lazım hatta bide orta saha lazımdı simdi 2 tane lazım

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR