KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Fernandao krallığa koşuyor

26 Nisan 2015 | 13:38

3 yorum

6140 okunma

İstanbul Başakşehir'i 4-1 yenerek Spor Toto Süper Ligin 56 golle en çok gol atan takımı ünvanını elinde bulunduran Bursaspor'un kadrosunda yer alan yabancı oyuncuları 28'inci hafta sonunda tam 42 gole imza atarken yerli oyuncuları, sadece 14 golle takımlarına katkı sağladı.

FERNANDAO ZİRVEDE

Yeşil beyazlı takımın yabancı futbolcularından Brezilyalı Fernandao, attığı 18 golle krallık yarışında zirvede bulunuyor. Fransız futbolcu Bakambu, 10 gole ulaşırken, Portekizli Josue 5, Arjantinli Belluschi ile Civelli, Fenerbahçe'den kiralık olarak kadroya dahil edilen Holmen de 3'er gole imza attılar.

9 GOLLE VOLKAN ŞEN

Bursasspor'un en çok gol atan yerli oyuncusu 9 golle Volkan Şen oldu. Bu sezon gerek A milli takım, gerekse yeşil beyazlı takımın performansıyla dikkati çeken Ozan Tufan, ön libero oynamasına rağmen 3, kaptan Serdar Aziz ile genç Enes Ünal ise 1'er gole imza attı.

2 YABANCI DIŞINDA

Bu arada Bursaspor, Şenol Güneş'in teknik direktörlüğe gelmesinin ardından kaleci Frey ve savunmanın solunda görev yapan Taiwo dışındaki tüm yabancılarından verim aldı.

 Olay Gazetesi

    • cinaralti16  
    26 Nisan 2015 | 20:02
    adam bizde pisiyor insallah kaymagini baskalari yemez
    yedirmemiz lagzim.
    • ramazan kirkor  
    26 Nisan 2015 | 15:27
    fernandao ağır diyenlerin sesi soluğu çıkmıyor. ulan adamın boyu 1 90 cm ne bekliyorsunuz kilosu da öyle az değil yani sıska uzunlardan değil buna rağmen farklı özelliklerini ön plana çıkarıp bir şekilde golü buluyor. çünkü golü kokluyor doğru yerlere koşu yapıyor havadan karadan etkili şutlar çıkarıyor. tek vuruş dediğimiz santrafor vuruşuna sahip. hakan şükür tüm eleştirilere rağmen nasıl gol rekorları kırdıysa bu adam da katıksız büyük takım oyuncusu oyun kilitlendiğinde sahne alacak çapta.kesinlikle elde tutulmalı.bu sayzına rağmen top saklayabiliyor.brezilya kumaşı var ne de olsa.miller gibi adam geldi olmadı yapamadı neden güç eksikliği fizik eksikliği yüzünden. artık eleştirirken bir defa değil iki üç defa düşünün de rezil olmayın. günlük yorumcular sadece skora göre ahkam kesiyor biz burada sivastan fark yediğimizde savunuyorduk.eksikleri tabii ki var ama bu ligin tozunu atar. avrupada da iş yapar.
    • gürünlü  
    26 Nisan 2015 | 13:59
    su freyin aldığı paraya bak bitşey yapmadan 5000000000 tl yani 5 trilyon taiwonun 3750000000 tl 3.75 trilyon alıyorlar biz bişey yapmadan bu böyle olmuçak adamları sıkıştırmak lazım korkutmak lazım gitmeleri için yazık günah ya bedavadan ödenen paralar için bu paraları altyapıya harcasak yeni ozanlar cıkartırız 2 futbolcuya baskı yapmak lazım korkutmak lazım yok öyle bedavadan kazanmak zaten takımın parası yok bassssskkkıııı

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR