KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Filenin Timsahları sezonu açtı

07 Ağustos 2012 | 20:40

1 yorum

4842 okunma

Bu sezon 3. ligde mücadele edecek olan Bayan Voleybol takımımız bu akşamüzeri gerçekleştirdiği antrenman ile yeni sezon hazırlıklarına başladı.

Önceki sezon kurulan ve amatör ligden 3. lige şampiyon olarak yükselme başarısı gösteren Bayan Voleybol takımımız bugün akşam saatlerinde yaptığı antrenman ile yeni sezon çalışmalarına başladı.
 
Antrenman öncesi konuşan  Amatör Şubeler Koordinatörümüz Gültekin Kavak “Asıl biz geçen yılla beraber sezonu açmıştık bölgesel ligde bir hedef koyduk ve 3. lige çıkmak istedik, ve 14 maçta mağlup olmadan 3.lige yükselmeyi başardık. Şimdi 3. ligde bir hedef koyduk ve bu hedefimize iyi bir oyun ve güzel maçlarla 2.lige çıkmak istiyoruz. Yönetim Kurulumuz bizlere desteğini sürdürüyor . Bizlerde elimizden gelenin en iyisini yapıp bu sene sonunda 2. lig’e yükselmek istiyoruz” dedi.
 
Genç bir takımla mücadele edeceklerini belirten Voleybol Takımı Antrenörümüz Özlem Özkan, “Yeni transferler yaptık. Genç oyuncularımızla birlikte takıma katkı sağlayacaklar. Takımımızdan ayrılanlar oldu. Çoğunlukla genç oyuncularımız ile mücadele edeceğiz. İkinci lige çıkmak istiyoruz. Bölgesel lige göre daha sıkı sezon bizi bekliyor. Çalışmalarımıza sıkı şekilde başladık. Günde çift antrenman yapıyoruz. Antrenmanlarımız iki hafta böyle gerçekleşecek. Sonra kuvvet ve topla antrenmanlar gerçekleştireceğiz. Taraftarlarımızı maçlara bekliyoruz. Onların desteğine ihtiyacımız var” dedi.
 
Yeni sezon çalışmalarına başladıklarını belirten Takım Kaptanımız Özge Özkan, “Yeni takım olduk. Yoğun şekilde çalışıyoruz. 2. lige çıkmayı hedefliyoruz. Bunun için çok çalışıyoruz. Geçen seneki gibi başarılı olmak istiyoruz. Taraftarımızın da desteğini bekliyoruz” dedi.

 

    • Maksem  
    07 Ağustos 2012 | 21:04
    Yeni sezonda başarılar

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR