KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Forma göğüs sponsorumuz BUDO!

10 Ağustos 2018 | 11:13

5 yorum

7691 okunma

Bursaspor'umuzun yeni sezonda formasının göğüs kısmında taşıyacağı isim BUDO oldu. Forma göğüs sponsorluk anlaşması, Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş ve Başkanımız Ali Ay'ın katılımıyla tesislerimizde gerçekleştirildi.

Özlüce İbrahim Yazıcı Tesislerimizde yapılan protokole Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş ve Başkanımız Ali Ay'ın yanı sıra yönetim kurulu üyelerimiz ve basın mensupları katıldı.

Törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş; şu ifadelere yer verdi: "Bugün çok hayırlı bir anlaşma için bir araya geldik. Öncelikle yarın başlayacak olan yeni sezonun hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Bursaspor'umuz için başarılarla dolu olmasını arzu ediyoruz. İnşallah bu maç yalnız bırakmak istemiyoruz ve orada yerimizi alacağız. Heyecanlıyız. Gönül sezona sahamızda başlamayı arzu ederdi. Ancak lig uzun bir maraton. Sahamızda oynayacağımız çok maçımız olacak. Değerli kulüp başkanımız ve yönetimimizle bir araya geldik. Kamuoyuna deklare edeceğimiz konu, BUDO'nun bu sezon Bursaspor'umuzun forma göğüs sponsorluğunu üstlenmesi konusu... Bu önemli anlaşma için bir araya geldik. Bu sponsorluk bizim Bursaspor'a olan sevgimizin bir nişanesidir. Sanayi bölgesi Bursa'dan bu alana başka katılım olursa yerimizle ile ilgili feragat edeceğimizin altını çizmek istiyorum. Tabi bu feragat maddi olmayacak. Sadece formadaki yerimizden feragat edeceğiz. Biz belediyeciyiz, belediye ile ilgili işlerimizi en iyi şekilde yapmak derdindeyiz. Bursaspor'u yönetmeye talip olanlara da destek vermek katkı vermek boynumuzun borcu. İnşallah göreceksiniz stadyumun temizliğinden, ikramından birçok konu ile alakalı yine taşın altına elimizi sokacak bize düşeni yapacağız. Sizlerin huzurunda şunu söylemek istiyorum ki, yapılan bu reklam anlaşması 3 milyon TL bedelli bir anlaşmadır. Formanın sırt kısmı ile de birkaç görüşme var. Ben de destek olmaya çalıştım o da sonuçlanırsa Fenerbahçe maçında, hem göğüs hem de sırt sponsoruyla güzel bir şekilde Bursa'nın değerlerini tüm Türkiye'nin canlı yayınla dört bir tarafına sergileyeceğiz. Bütün arzumuz bu... Hayırlı olmasını ama özellikle de uğur getirmesini temenni ediyorum. Bursaspor sevgisi ile ilgili herkesin yapabileceği bir şeyler olduğuna inanıyorum. Teknik heyete, futbolculara, yönetim kurulumuza kolaylıklar diliyorum. İşlerimizi yaparken bir yandan da heyecanla Bursaspor'u takip edeceğiz. Artık zaman birlik zamanı, sahip çıkma zamanıdır. Böyle zor bir zamanda böyle güzel bir projeye destek olmak bizim için onur ve şereftir. Başkanımıza ve yönetimimize yaklaşımlarından dolayı teşekkür ediyor saygılar sunuyorum."

Başkanımız Ali Ay ise, "Çorap isim hakkı, şort isim hakkı ve kol isim hakkından sonra göğüs reklamını aldık. Burada her zaman olduğu gibi başkanımız Alinur Bey'e teşekkür ediyorum. Çünkü her zaman bizim yanımızdaydı, bugün de oldu. Burada bütün sanayicilerimize de örnek olduğu için kendilerine çok teşekkür ediyorum. Herkesi destek olmaya bekliyoruz. İnşallah iyi bir sezon geçirir ve başarılı oluruz. Artık biz de sıkıntı çekmek istemiyoruz el birliğiyle gereken neyse yapıyoruz. Daha da iyi olacağını ümit ediyorum. Kendilerine tekrar teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.

 Bursaspor.org.tr

    • iznikli sargın  
    11 Ağustos 2018 | 16:25
    -3
    büyük başkan alinur aktaş helaaaaaaal olsun sana Bursaspor a sahip çıktın teksaslılar olarak teşekkür ederiz.
    • zafir  
    11 Ağustos 2018 | 02:36
    Stadiyla Formasiyla Reklamiyla; Bursa Buyuk Sehir Belediyesi Spor Klubu..
    • Realite  
    11 Ağustos 2018 | 02:13
    Hayaller THY, gerçekler BUDO !!!
    • Serdar016  
    10 Ağustos 2018 | 22:07
    Zafere aynen katılıyorum o ne öyle ya Büyükşehir belediye yazısı çok şartmıydı. Buda zaten bir marka artık, stadda belediye göğüste belediye, oldu olacak takımın adınıda belediye yapın. Belediye takımdan elini çekmedikçe malesef işler dahada kötüye gidecektir.
    • zafer mağle  
    10 Ağustos 2018 | 16:36
    Keske o önünde; “buyuk sehir belediye” yazisi yazmasaydi…

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR