KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Futbol Akademisi'nden yeni profesyoneller!

26 Mart 2018 | 15:54

3 yorum

11736 okunma

Futbol Akademimizde yer alan 4 futbolcumuz, Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'mizde düzenlenen törenle profesyonel imzalarını attılar.

İmza törenine Başkanımız Ali Ay, Yönetim Kurulu Üyemiz Görkem Akbaş, Gençlik Geliştirme Kurulu Üyemiz İlyas Acar ve Gençlik Geliştirme Program Sorumlumuz Faruk Korkmaz katıldı.

İmza töreninde konuşan Başkanımız Ali Ay şunları söyledi; "Türkiye'de en iyi altyapılardan birine sahibiz. Liglerimizde ve milli takımda oynayan oyuncularımız var. Bu sene de 4 futbolcumuzla profesyonel imza atacağız. Kulübümüze ve kendilerine hayırlı olsun. İnşallah başarılı olurlar. İmza atmakla herşey bitmiyor. Sonrası daha önemli. Bursaspor'a katkı vermeleri için çok çalışmaları kazım. Önümüzde güzel bir Enes Ünal örneği var. Kendisiyle gurur duyuyoruz. İnşallah buradan nice Enes'ler yetişir. Burada ailelere de çok iş düşüyor. Biz eğitim veriyoruz ama onlar da gerekli eğitim versinler. Anneler babalar çok işe karışıyorlar hocaları dinlesinler. Hep beraber gayret göstereceğiz. Maalesef geçen sene profesyonel yaptığımız futbolcular kendilerine bakmadıkları için başka takımda oynuyorlar. Genç kardeşlerimize tavsiyem kendilerine iyi baksınlar ve çok çalışsınlar" dedi.

Daha sonra genç oyuncularımız Burak Kapacak, İsmail Çokçalış ve Çağatay Yılmaz kendilerini profesyonel yapan sözleşmeleri imzaladılar. U19 Milli takımında olan Ramazan Keskin ise milli takım dönüşü sözleşmesini imzalayacak.

 Bursaspor.org.tr

    • Keskin  
    29 Mart 2018 | 22:36
    Kimlerin cocuklari bunlar?
    • Kaptan  
    29 Mart 2018 | 11:40
    Bu profosyonel yapılan 4 kardeşimizin 3çü sağ bek 1 tanesi sol kanatta oynuyor neden böyle bir şey yapıldı anlamaya çalışıyorum önümüzdeki sezon yeni bir sağ bek transfer edilecek barış kadroda bu 3 gençte katılınca 5 tane sağ bek olacak
    • ersin turiyen.  
    28 Mart 2018 | 16:21
    bu severki alt yapida oynuyan.arkadaslar guzel oynuyorlar...tebrikler...

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR