KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Futbolcularımızın maç sonu değerlendirmeleri

04 Aralık 2012 | 15:33

4 yorum

6695 okunma

Nazilli Belediyespor maçının ardından futbolcularımız İbrahim Öztürk, Musa Çağıran ve Harun Tekin'in açıklamaları şöyleydi.

İbrahim Öztürk: "Güzel bir başlangıç oldu"
Nazilli Belediyespor maçının ilk yarısında forma giyen ve devre arasında yerini genç oyuncumuz Taha Can Velioğlu'na bırakan İbrahim Öztürk maçın ardından yaptığı açıklamada geçen sezon finalde kaybedilen Türkiye Kupası'nı bu sezon müzemize götürmek istediklerini söyledi.

İbrahim, " Bugün Nazilli halkı oldukça coşkuluydu. Böyle bir atmosfer ile karşılaşacağımızı biliyorduk. Geçen sezon kupayı son maçta bırakmıştık. Ama bu sezon kupayı almak istiyoruz. Bursaspor müzesine bir kupa daha götürmek istiyoruz. Bu maç bizim için bir başlangıçtı. İlk yarıda bulduğumuz goller ile maçı kazandık. Şimdi önümüzdeki maçlara bakıyoruz" dedi.

Musa Çağıran; "Sakatlığım ciddi değil"
Karşılaşmaya ilk 11'de başlayan ancak 33.dakikada sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Musa Çağıran ise maçın ardından yaptığı açıklamada sakatlığının çok ciddi bir boyutta olmadığını söyledi.

Musa maç hakkında ise şöyle konuştu; " Maça Nazilli Belediyespor bize göre daha iyi başladı. Rakip birkaç tehlike yarattıktan sonra oyunda dengeyi sağladık. İlk golü bulduktan sonra oyundan çıktım. Tedavim yapılırken 2 gol daha atmışız. Golleri göremedim. Tur atladığımız için mutluyuz. Geçen sezon kupayı son anda kaybetmiştik. İnşallah bu sezon kazanırız."

Harun Tekin: "Arkadaşlarımı kutluyorum"
Nazilli Belediyespor maçında kalemizi koruyan ve çok kritik anlarda sahneye çıkarak kalesini gole kapatan genç file bekçimiz Harun Tekin maçın ardından yaptığı açıklamada turu geçen taraf oldukları için mutlu olduğunu söyledi. Harun şu açıklamayı yaptı; "Öncelikle Nazilli halkını ve oyuncularını tebrik etmek istiyorum. Güzel bir maç oldu. İyi bir performans gösterdiğim için sevinçliyim. Herkes elinden gelen mücadeleyi sahada gösterdi. Takım arkadaşlarımı kutluyorum. Turu geçtiğimiz için mutluyuz" dedi.

 

    • ŞİPTAR...  
    04 Aralık 2012 | 18:21
    FORSELL BAYA Bİ TOPARLAMŞ KENDİNİ İLK GELDİGİ GİBİ DEGİL FAZLA KİLOLARINDAN KURTULMŞ BİRAZ DAHA KONDİSYON GÜCLENDİRİRSE BATALLA NIN İYİ BİR ALTERNATİFİ OLUR GİBİ...
    • enes  
    04 Aralık 2012 | 17:24
    hocam bu çocukları tekrar sahada görmek istiyoruz
    • Teksas  
    04 Aralık 2012 | 16:21
    -5
    Musa sen hala konusuyon mu sen ya...
    • teXasmumu  
    04 Aralık 2012 | 16:14
    13
    o değilde forsell ne koydu be :D

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR