KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Garantici Daum

03 Eylül 2013 | 06:06

3 yorum

7075 okunma

Alman teknik adam şuana kadar sadece ön libero da ve sağ açıkta değişiklik yaptı.

Bursaspor'un başında çıktığı 3 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Teknik Direktör Christoph Daum, sahaya sürdüğü 11'ler pek fazla değişiklik yapmadı. İlk maçı olan Eskişehirspor karşısında sakatlığı bulunan Belluschi'nin yerine orta alanda Musa'yı oynatan tecrübeli teknik adam, sağ açık mevkisinde ise Sestak'a şans verdi.

MURAT'I SAĞA MONTE ETTİ

Sonraki Galatasaray randevusunda orta alanı Bellischi'ye emanet eden Alman çalıştırıcı, sağ kanada ise Murat Yıldırım'ı monte etti. Diğer mevkilerde herhangi bir değişiklik yapmayan Daum'un yeni transferlerden Yasin Pehlivan'ı ise son bölümlerde olsa kullanmaya çalışması dikkat çekti. Bu arada Hikmet Karaman tarafından kadro dışı bırakılan Hakan Aslantaş ise Daum dönemindeki 3 maçta da 18 kişilik kadroda yer aldı.

 Olay Gazetesi

    • inadına  
    04 Eylül 2013 | 02:36
    http://www.gecekondu.org/gundem/simdi-kardesligini-gosterme-zamani-Bursaspor-h968.html
    • Bucali  
    03 Eylül 2013 | 15:38
    Daum işini bilir,kimse konuşmasın Daum konuşsun..Transferleri Daum yapsın,herşeyi Daum yapsın.Bizimkilere kalırsak işimiz iş..
    • ŞİPTAR  
    03 Eylül 2013 | 12:57
    Daum garantici olmıcak da kim olacak adamın eline verdiniz hikmetin+ertugrul un kadrosunu adam napsın elindeki hamurla oynarken nasıl olur da galibiyet alırım derdin de antalya da risk aldı savunmayı beşledi ama 3 puanı cebe almaktı amacı, bjk macında böyle bir hamle beklemiyorum savunma düzeni adama adama markajı saglam tutup gs macında oldugu gibi hızlı cıkışlarla rakip saha da pozisyon arayacagız bjk nın hücum gücünü kitlersek gs macında gibi yakaladıgımız pozisyonları gole ceviririz bjk savunması takımın en yumuşak karnı...

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR