KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Gemlik Gücümspor 79 - 100 Bursaspor

12 Mart 2016 | 17:30

1 yorum

12351 okunma

Türkiye Basketbol 2.Liginde mücadele eden takımımız bugün deplasmanda Gemlik Gücümspor ile karşılaştı.

Başantrenörümüz Şemsettin Baş karşılaşmaya Serhan Kavut, Onur Sonsırma, Cihad Şahin, Salih Uğraşan, Okan Özpamir beşiyle başlarken ev sahibi takım Şiyar Tamriş, Orkun Şenel, Melih Kabakçı, Ali Tuncel ve Cem Han beşiyle sahadaki yerini aldı.

Karşılaşmanın ilk sayılarını Salih Uğraşan ile Bursasporumuz buldu. Bursasporumuz ilk 5 dakikalık bölümü 7-13 üstünlük ile geçti. Bu bölümde en skorer ismimiz 5 sayıyla Salih Uğraşan oldu. Takımımız Salih Uğraşan ile bulduğu sayılarla ilk periyodu 13-21 önde tamamladı. Bu periyotta Salih Uğraşan 10, Cihad Şahin 3, Serhan Kavut 3 Onur Sonsırma 3 sayı attı.

2.periyot karşılıklı basketler ile başladı. Busrasporumuz Can Uzun ile sayılar bulurken, ev sahibi ekip Melih Kabakçı'nın sayılarıyla farkı kapattı. Periyodun bitimine 5 dakika kala Bursasporumuz 7 farkla 26-33 önde girdi. Periyodun geri kalan dakikalarında Salih Uğraşan, Can Uzun ve Melih Kapucu ile sayılar bulan takımımız soyunma odasına 41-49 önde girdi.

Mücadelenin ikinci yarısına Salih Uğraşan ile bulduğumuz sayılar ile başladık. Karşılıklı atılan basketler ile takımımız son periyoda 23 sayı farkla 58-81 önde girdi.

Son periyoda Bursasporumuz hızlı başladı. Melih Kapucu'nun sayılarıyla rakibine farkı kapatma şansı vermeyen Potanın Timsahları mücadeleden 79-100 galip ayrıldı.

Takımımız bu galibiyetle ligteki 18.galibiyetini alarak liderliğini sürdürdü. Sahanın en skorer ismi 25 sayı atan Melih Kapucu oldu. Rakip takımda Melih Kabakçı ise 17 sayı 6 ribaunt ile ile oynadı.

 Bursaspor.org.tr

    • Antibizans  
    12 Mart 2016 | 19:38
    Adım adım üst lige

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR