KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Gemliklilerden moral yemeği

02 Mayıs 2013 | 17:07

0 yorum

7113 okunma

Yönetim kurulu üyelerimiz, teknik heyetimiz ve futbolcularımız Gemlik Taraftarlar Derneği'nin düzenlediği öğle yemeğinde bir araya geldi.

Haftasonu deplasmanda oynayacağımız Orduspor maçı öncesi Gemlik Bursaspor Taraftarlar Derneği'nin düzenlediği organizasyonda bir araya geldik. Gemlik'te yapılan organizasyona İkinci Başkanımız Recep Bölükbaşı, İdari Asbaşkanımız İsmet Demirel, Bursastore'lardan Sorumlu yöneticimiz Nejat Çölek, Teknik Direktörümüz Hikmet Karaman, yardımcı antrenörlerimiz Ersel Uzgur, Hasan Özer, Serkan Emre Sefa, Yaşar Kıyar, Ahmet Teoman Eren, Ahmet Ziya Yüce, Teknik Menajerimiz Süha Sidal, futbolcularımız Harun Tekin, Şener Özbayraklı, Okan Deniz, Bekir Sevgi, Ozan Tufan, Aziz Eraltay, Süheyl Çetin ve Barış Örücü katıldı.

Yemekte İkinci Başkanımız Recep Bölükbaşı, Teknik Direktörümüz Hikmet Karaman, Yardımcı Antrenör Hasan Özer, Ersel Uzgur ve genç futbolcu Okan Deniz'e plaket verildi.

Düzenlenen moral yemeği için teşekkür eden İkinci Başkanımız Bölükbaşı, "Bu güzel organizasyon için Gemlik Taraftarlar Derneğimize teşekkür ediyoruz. 50'nci yıl etkinliklerimize de devam ediyoruz. Fotoğraf sergimizin ardından 16 Mayıs'ta da şampiyonluk yürüyüşümüz olacak. Bu yürüyüşümüze de herkesi davet ediyoruz" diye konuştu.

 Bursaspor.org.tr


    Henüz Yorum Yazılmamış

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR