KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

"Gerekirse hakemi de yeneceksiniz!"

04 Ekim 2016 | 10:08

4 yorum

6642 okunma

Başkan Ali Ay Gaziantep dönüşü hakem Tolga Özkalfa’nın kötü yönetimini hem Hamzaoğlu hem de oyuncularıyla değerlendirdi.

Bursaspor'da Gaziantepspor karşısında alınan yenilgiden çok, karşılaşmanın hakemi Tolga Özkalfa'nın yönetimi konuşuluyor. Maçın ardından Başkan Ali Ay'ın havaalanında teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ve uçakta futbolcularla yaptığı konuşmanın detaylarına Bursa Hakimiyet ulaştı. Hamza Hamzaoğlu ve Ali Ay arasında geçen konuşmada genç teknik adam, başkan Ali Ay'a, "Elbette üzülüyoruz ama çabuk toparlanmamız lazım. Bu olayı takımımıza pozitif yönde kullanabiliriz. Hakemin tutumu kalan maçlarda bize artı motivasyon unsuru olarak dönebilir" dedi.

TÜM TÜRKİYE GÖRDÜ

Hamza Hamzaoğlu'nun bu kararlı tutumu Başkan Ali Ay'ı sevindirirken, Ali Ay Gaziantep ile Yenişehir arasındaki uçak yolculuğu sırasında oyuncularının yanına gitti. Tek başına tüm takıma konuşma yapan Ali Ay burada futbolcularına, "Bugün kaybetmiş olabiliriz. Ama tüm Türkiye televizyon başında nasıl yenildiğimizi gördü. Herkes hakemin maçın önüne geçtiğini söylüyor ve hakkımızın yendiğini konuşuyor. Moraliniz tabii ki bozuk olacak. Ama biz Bursasporuz. Kalan maçlarda çıkıp en iyi şekilde oynayacaksınız. Gerekirse hakemi de yeneceksiniz" ifadelerini kullandı.

 Hakimiyet Gazetesi

    • basri  
    04 Ekim 2016 | 13:19
    bu kadro zaten potansiyelsiz olmasına rağmen en uç randımanı vermeye çalışıyor bir de hakemi yenin demek onları daha da bitirmek demektir.her maç çırpınırcasına evimizde bile asansör takımlardan ürküp savunma yapıp balına gol arıyoruz bir de hakemi yeneceğiz oldu canım oldu!
    • mkpaşalı  
    04 Ekim 2016 | 11:42
    -1
    haklısın sayın başkan.gelecek maçta timsah arena'yı torpilli çocukların üstüne yıkıcaz
    • Yeşil79  
    04 Ekim 2016 | 10:47
    Dik duruşluk nerde koy postayı böyle olmaz
    • mususi  
    04 Ekim 2016 | 10:22
    baskan, herkes haftalardir ne kadar kotu futbol oynadigimizi da konusuyor. Demagoji yapmadan futbola odaklansak diyorum.

    Hakem icin ucakta konusmanin bir anlami yok, o cok sevdiginiz siyasetcilerle TFF ustunde baski olusturun bir zahmet.

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR