KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Golcüler kayıp!

16 Mart 2016 | 09:50

3 yorum

6784 okunma

Süper Lig'de son 5 maçta rakip fileleri yalnızca 2 kez havalandıran Bursaspor'da, golcü oyuncuların son haftalardaki performansları hayal kırıklığı yaşatıyor.

Tomas Necid ve son haftalarda yedek kulübesine çekilen Sercan Yıldırım, ligde son gollerini 20. haftada oynanan ve 3-3'lük beraberlikle sonuçlanan Başakşehir mücadelesinde kaydetti. Devre arasında Trabzonspor'dan transfer edilen Deniz Yılmaz ise yeşil-beyazlı forma ile çıktığı 6 maçta yalnızca 1 kez gol sevinci yaşayabildi. Sezon başında büyük ümitlerle kadroya katılan Belçikalı golcü Tom de Sutter ise ligde golü bulunmuyor.

 Olay Gazetesi

    • Adf  
    17 Mart 2016 | 14:47
    Bu sene ne oldu oldu artık seneye alı ay ve hamza hoca kendı kurarsa emın olun ılk 3deyız
    • cucak  
    16 Mart 2016 | 11:56
    Cucak oynatılması avrupa şampiyon asinda oynatıp patlatıp satmak için form tutsun diye necid yerine de sutter o kadar şans bilsa nasıl olurdu diye düşünmeden edemiyorum
    • yeşilsevda  
    16 Mart 2016 | 10:06
    11
    Hamza hocayı anlamak mümkün değil ki sercan formunun zirvesindeyken milli takıma çağırılmak üzereyken bir anda cucak sevdasından dolayı takımdan kesilmesini biri bana anlatsın lütfen. Danynin sağ bek hatta sağ açık oynamasını yine biri bana anlatsın. Hosogai gibi elinde savaşçı bir futbolcu varken. Yarım sezon için jem karacana o kadar para verilmesini de biri bana anlatsın elinde onun gibi vasat sayılabilecek sayısız ön libero varken . Hamza hoca bence seneye bu takımda olmalı mı olmamalı mı bunu iyice düşünmesi gerek yönetimin yoksa seneyi de heba edebiliriz.

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR