KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Gollerimle geri döneceğim

18 Temmuz 2012 | 09:17

8 yorum

6705 okunma

Suskun golcü Teteh Bangura, Avusturya'dan OLAY Spor aracılığıyla mesaj gönderdi

Bursaspor’un geçen sezon en çok eleştirilen futbolcusuydu Teteh Bangura…
 
2.6 milyon Euro gibi tarihi bir bonservis bedeliyle transfer edilmiş ama beklentilere bir türlü karşılık veremediği için hayal kırıklığı yaratmıştı. Avusturya’da da kendisini pek fazla göremedik çünkü yeni doğan çocuğunun ve eşinin rahatsızlığı nedeniyle kampın bir bölümünde yer alamadı. Amerika’dan döner dönmez de kendisini konuk ettik, neden bu kadar kötü olduğunu sorduk. Bakın neler söyledi;
 
’GOLLERİMLE GERİ DÖNECEĞİM...’
 
“Geçen sene zorlu geçti benim adıma. İyi başladım. Gollerimi de attım. Ancak, ardından geçirdiğim sakatlık beni geri itti. Yüzde 100’e hiç çıkamadım. Ancak şu an kendimi çok iyi hissediyorum. Sakatlığım yok. Kendimi tam olarak yeni sezona hazırlıyorum. İyi çalıştığımı düşünüyorum. Bu sezon beni eleştirenlere cevap verme imkanım olacak. Gollerimle geri dönmek istiyorum. Eleştiriler beni pek fazla etkilemedi. Çünkü performansımın düşüklüğü sakatlığımdan dolayıydı.”
 
’ÇOCUĞUMUN DURUMU İYİ...’
 
Eşinin ve yeni doğan çocuğunun durumunun gayet iyi olduğunu da ifade eden Bangura, “Eşimle hergün konuşuyorum. Bugün (dün) bebeğimizi kucağına almış ilk kez. Her şey yolunda gidiyormuş. Bende buradan dua ediyorum bir an önce iyileşmeleri için” dedi. Bursa’da çok mutlu olduğunu ve Bursaspor’un da iyi bir takım olduğunu dile getiren genç oyuncu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bursaspor sürekli üst sıralarda olan bir takım. Takım arkadaşlarımla sanki aile gibiyiz. İyi olmamamızın nedeni de bu.”
 
’BATALLA’NIN YERİ AYRI...’
 
Takımda en çok Pablo Batalla’yı beğendiğini kaydeden Teteh Bangura, Pinto ile yaşayacağı rekabet de oldukça zorlanacağının farkında olduğunu söyledi. Hem Pinto’nun hem de kendisinin oynamak istediğini ve bunun için çalıştığını ifade eden Bangura, “Takımda rekabet olması iyi bir şey. Kim daha etkiliyse o oynayacaktır. Ben kendime güveniyorum. Biliyorum bana karşı bir güvensizlik var ama bunu performansıyla değiştireceğim” diye konuştu.
 
’FUTBOLA KREŞTE BAŞLADIM...’
 
Yeşil beyazlı taraftarlara da teşekkür eden Teteh, “Bizi çok iyi desteklediler. İçeride dışarıda. Ankara’ya geldiklerinde verdikleri destek beni çok etkiledi. Gerçekten çok iyi taraftarımız var” dedi. Türk futbolunun Avrupa’da söz sahibi olduğunu kaydeden Bangura, “Türkiye’de iyi futbolcular var. Fiziğe dayalı oyun oynanıyor. Türk halkı da futbolu çok seviyor. Aynı benim ülkemde olduğu gibi. Bende kreşte futbola başladım. Çünkü futbolcu olmayı çok istiyordum” şeklinde konuştu.
 
’AİLEMİN GEÇİM KAYNAĞI BENİM...’
 
Ailesinde kendisinin dışında sadece kuzeni Muhammed Bangura’nın futbolcu olduğunu ve Celtic’de oynadığını anlatan genç oyuncu, Sierre Lieone’de yaşayan ailesine de kendisinin baktığını söyledi. Ülkesinde daha önce yaşanan iç savaş nedeniyle sıkıntılar olduğunu ama hayatın artık normale döndüğünü belirten Teteh Bangura, “Ailemin tek geçim kaynağı benim. Onlara ev aldım. Para gönderiyorum” dedi.

 Olay Gazetesi

    • Sinan K.  
    20 Temmuz 2012 | 16:15
    Bu sene görelim seni kara çocuk.Bizi mahcup etme.
    • isim soyisim  
    18 Temmuz 2012 | 19:57
    pardon ama bangurayı kaç kere çalım atarken gördün kaç kere defans arkasına sarkarken gördün bangura jardel tipi son vuruştan başka bi bok yok hoş oda yok ya zaten
    • isim soyisim  
    18 Temmuz 2012 | 14:56
    Bangura Jardel tipi oyuncu değil tam tersi koşan ve kontra atak oyununu seven bir oyuncu Jardel koşmaz ve çalım atmazdı sadece gol atardı bu da yeter zaten. Bangura Sercanın yabancı versiyonu gol atamıyorsan asist yapmalısın Sercan bunu basaramadı Bangura bunu yapabiliyor.
    • Mustafa D.  
    18 Temmuz 2012 | 13:37
    nedenini bilmesemde bu adamı seviyorum yaa:))
    • ömer  
    18 Temmuz 2012 | 12:13
    @Bursa hiç boşu bşuna konusma kardeşim hoca geldiginden beri 1kere çiftforvet oynadıgını gordun mu bırak çift forveti taktık degiştirdigini hiçgördün mü takımın oynayamadıgı zamanlarda bile taktikdegişikligi yapmıyor adam at gözlügü takmış gibi yoluna bakıyor. zamanında bas bas bagırdık 1 kere çift forvet denensin diye ama sakalımız yok sözümüz dinlenmıyor.
    • bursa  
    18 Temmuz 2012 | 10:05
    yerlı bı sag acık orta saha ndaye bataja sol ozan ılerde bangura pınto bence denenmelı
    • Deliahmet  
    18 Temmuz 2012 | 10:03
    hadi bangura göster kendini bu uzun lig maratonunda iki tane üst düzey forvete ihtiyacimiz var.
    • Muhammed d  
    18 Temmuz 2012 | 09:53
    bu adama az şans verilse çok iyi topçu ama hep kaçırdıkları söyleniyo verilmeyen şans hiç dile getirilmiyo koşmamasından bahsediliyo ama bu adam hep söylüyorum jardel tarzı oyuncu koşmaz boş alan topçusu pası verirsin gol atar ama sen bu adama o asisti yapmıyosan neden gol atmıyo diyemezsin ama bu adama hala koşmuyo diyenler varsa tam olarak izlenmeden alındığının kanıtıdır

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR