KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

"Golü adeta onlar yarattı"

23 Ekim 2013 | 09:27

4 yorum

6049 okunma

Sert oyunuyla dikkat çeken Bursaspor'un genç futbolcusu Serdar Aziz, taraftara övgü dolu sözler söyleyerek, "Golü adeta onlar yarattı" dedi. Serdar ayrıca hakemi eleştirirken alınan üç puandan dolayı fazla konuşmak istemediğini dile getirdi.

Bursaspor'un Kayserispor'u 2-0 yendiği maçta agresif oyunu ile dikkat çeken Serdar Aziz, "Galip gelince her şey unutuluyor" dedi. İki takım için de zor bir karşılaşmadan galip geldikleri için mutlu olduklarını dile getiren Serdar, "Seyircimiz önünde kazanamıyorduk. Bu galibiyet çok iyi oldu. Gol bulamayınca maç farklı bir boyuta girdi. Taraftarımıza ayrı bir parantez açmamız gerekiyor. Son dakikaya kadar baskı kurdular. Bizi desteklediler. Golü adeta onlar yarattı" ifadelerini kullandı.

O DA İŞİNİ YAPIYOR

Hakem ile ilgili eleştirilerde bulunmak istemediğini dile getiren genç futbolcu şunları söyledi: "Hakemi konuşmak gerekirse, kırılma noktalarında, çok net karar vereceği pozisyonlarda oyunu devam ettirdi. Ama galibiyet gelince her şey unutuluyor. Önemli olan kazanmak. Biz de bunu başardık. Hakemi fazla konuşmamak lazım. O da işini yapıyor. Belki kötü maç yönetmiş olabilir ama galip gelince her şey unutuluyor."

Bursaspor'a yakışır mücadele ediyoruz

Serdar Aziz, kendilerine puan hedefi koymadıklarını her maça üç puan hedefiyle çıktıklarını belirterek, "Her maça galibiyet parolası ile çıkıyoruz. Kendi sahamızda olsun, deplasmanda olsun Bursaspor'a yakışır mücadele ediyoruz. Konya'da galip geleceğimize inanıyorum" dedi.

Enes bizi değil babasını dinlesin

Enes Ünal'ın bir yerlere gelmek için çok çaba harcadığını belirten Serdar, "Bu seyirci karşısında oynamak stresli. Ben de ilk maçlarımda çok heyecanlanıyordum. Enes kardeşimiz de bunu başaracak. Golünü de attı. İyi niyetli çalışıyor ve kendine bakıyor. İyi yerlere gelmek istediğini gösteriyor. Babası Mesut abi de iyi yönlendiriyor. Bizden daha çok babasını dinlerse onun için daha iyi olacaktır.

 Hakimiyet Gazetesi

    • Emre Gor  
    24 Ekim 2013 | 00:19
    -1
    Serdar gozu kara oynamana eywallahta biraz akilli oyna. Yere dusen adam tekme atmalar cerme takmalar sana yakismiyor, hem de kirmiziyi yiyeceksin bir gun. Bu arada anti parantez, Belushi bi ara macta elamanlarla kavgaya girdi, bizim oyuncular adami yanliz birakti. 5-6 kayserili adamin uzerine yurudu. biraz destek olun birbirinize. takim ruhu icin onemli bu.
    • okanbursa  
    23 Ekim 2013 | 13:43
    basser cıvellı serdar taiwo çok uyumlu daum defansı adam ettı.orta sahamız zaten ıyı.kazıma parantez acmak lazım adam 40 yıllık Bursalı gıbı ıyıki almışız.
    • ŞİPTAR  
    23 Ekim 2013 | 10:57
    12
    Performansını arttırdın, kaybettikten sonra geri alınca formanın kıymetini anladın tekrar kaybetmemek adına daha cok efor sarfttin en önemlisi maç konsantrasyonunu arttırdın sert oyununu tatlı serte cevirip daha dikkatli olursan gereksiz ve sana yakışmayan kart görmezsen zaten bu takımındeğişmezi olursun ama CİVELLİ YE PARANTEZ ACILMALI COK AGRESİF OYNUYO ÖZELLİKLE RAKİP YARI SAHADA KORNERLERE GİDİNCE RAKİPLE COK UGRAŞIYO KAYSERİ MACINDA GEREKSİZ Bİ KIRMIZI GÖRECEKKEN SON ANDA YIRTTI BİRİ BUNUN KULAGINI CEKMELİ DAHA DİKKATLİ OLMALI İBO HAZIR BEKLİYO FORMAYI HABERİ OLSUN
    • ekrem1963  
    23 Ekim 2013 | 10:40
    Aman serdar dikkat et.butun kanallar gordugun sari kart icin manset yapti.konya macinda hakemler sana ön yargili davranabilir.sen bize lazimsin

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR