KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Gönülleri Bursa'da!

26 Aralık 2014 | 09:26

15 yorum

8973 okunma

Ozan Tufan, Serdar Aziz ve Şener Özbayraklı birçok takımı peşinden koştururken oyuncuların gönlünde Bursa ve Bursaspor yatıyor. Üç oyuncu da kulüp istemediği sürece bir yere gitmemekte kararlı olduklarını ifade ediyor.

HİÇBİR RESMİ TEKLİF YOK

Ara transfer döneminin başlamasına sayılı günler kala Bursaspor'un üç yıldız oyuncusu ile ilgili her gün yeni bir transfer haberi çıkıyor. Serdar Aziz, Ozan Tufan ve Şener Özbayraklı birçok kulübü peşinden koşturuyor. Maddi sıkıntı içindeki Bursaspor'un bu oyuncuları elinden çıkarıp çıkarmayacağı belirsizliğini korurken, kulübe henüz resmi bir transfer teklifinin ulaşmadığı belirtiliyor.

HABERLERİN TÜMÜ YALAN

Adı Fenerbahçe ve Galatasaray'la anılan Serdar Aziz'in menajeri Haluk Canatar, genç futbolcunun takımında mutlu olduğunu söyledi. Kendilerine henüz bir teklifin gelmediğini belirten Canatar, "Serdar Bursa'da yaşamaktan ve Bursaspor'da oynamaktan çok memnun. Ben futbolcumun rahatının bozulmasını istemem. Şu ana kadar çıkan haberlerin tümü yalan" dedi.

ANCAK KULÜP İSTERSE GİDERİM

Ozan Tufan'da da benzer durum hakim. Menajeri Gökhan Vatansever'le yollarını ayıran genç futbolcu özellikle Fenerbahçe'nin radarına girmiş durumda. Ancak Ozan'ın yakın çevresine, "Benim için kulübümün menfaati öncelikli gelir. Ancak kulübüm isterse giderim. Sözleşmem devam ettiği için muhatap ne ben ne de ailem. İsteyen kulüp varsa öncelikle kulübümle görüşmeli" dediği belirtiliyor.

BİR YILA DAHA İHTİYAÇLARI VAR

Verdiği her röportajda Bursaspor'da oynamaktan mutluluk duyduğunu belirten Şener Özbayraklı da takımdan ayrılmayı düşünmüyor. Teknik direktör Şenol Güneş de transfer piyasasında adı geçen oyuncularıyla ilgili, "Ben ne Serdar ne de Ozan'ın şu an gitmesini uygun görmüyorum. Gelişmeleri ve aşama kaydetmeleri için en azından bir yıla daha ihtiyaçları var " ifadesini kullanmıştı.

İYİLEŞTİRME BEKLİYORLAR

Bursaspor yönetimi transferde adı geçen oyuncuların menajerleri ve aileleriyle şu ana kadar bir görüşme yapmadı. Takımda en az ücret alan oyuncular arasında yer alan Şener Özbayraklı ve Ozan Tufan yönetimin kendilerine yapacağı iyileştirmeyi bekliyor.

SÖZLEŞMELER UZUN SOLUKLU

Birçok takımı peşinde koşturan Serdar Aziz, Şener Özbayraklı ve Ozan Tufan'ın Bursaspor'la yapmış olduğu uzun soluklu mukaveleler var. Şener Özbayraklı'nın sözleşmesi 31 Mayıs 2016'ta sona erecek. Serdar Aziz ve Ozan Tufan'ın sözleşmeleri isi 31 Mayıs 2018'de bitecek.

AHMET BULUT: OZAN'IN MENEJERİ BEN DEĞİLİM

Menajeri Gökhan Vatansever'le sözleşmesi sona eren Ozan Tufan için menajerler arasında da bir savaş yaşanıyor. Atletico Madrid'li Arda Turan bile Ozan'ın transferinde aracılık yaptığı yönünde çıkan haberlere sert tepki göstermişti. Fenerbahçe'nin Ozan Tufan transferi için yetki verdiği iddia edilen menajer Ahmet Bulut ise böyle bir durumun söz konusu olmadığını açıkladı. Bulut, "Benim Ozan Tufan'a aracılık yaptığım ifadesi kesinlikle yalandır. Ozan'la sözleşmem yok. Sözleşme imzalamadan da kesinlikle bir transfer girişiminde bulunmam" dedi.

 Hakimiyet Gazetesi

    • Telekom Mehmet  
    27 Aralık 2014 | 21:35
    Sevgili Bursasporlular,Bursa şehrinde yaşıyanlar 3 mılyon nufus lu bir ülke gibiyiz bu şehirde farklı soy,etnik kokene sahip insanların tek ortak buluşutuğu ve kentliliğin birleştiği nokta Bursaspor dur evet farklı siyasi görüşlerimiz,farklı meslek ,farklı kültürlere de sahip olabiliriz ama bir maçta gol olduğunda yanında kinin kimliğine kişiliğine bakmadan en içten sevgi ile sarılırsın işte budur ortak nokta da birleşmek kaynaşmak o zaman gel klüp e üye ol 175tl 2 fotograf ikametgah ve uyelık formu storelerde var Bursa şehrinde Bursaspor a sahip çık ona gücün mü yetmiyor 1tl ye sotore de anahtarlık var yani içten gel sevgiyle gel kardeş gönülden gel Bu şehirde yaşayıp fener i gs yi başka takımı tutsan sana ne faydası var gel şehirde ki kardeşin ol
    • erdem16  
    27 Aralık 2014 | 05:33
    Murat saçan arkadaşıma katılıyorum çok güzel bi konuya parmak basmış hani büyük Bursaspor taraftarı biz istersek bu kulübü ayakta tutariz bunun esi benzeri biyerde yok zaten varya topçular bile aska gelir hadi beyler kalkalim dirilelim
    • murat saçan  
    27 Aralık 2014 | 00:14
    Bursanın her mahallesine her semtine her işlek yerine kulüp adına dev boyutta kesinlikle açılamayacak patlatılmayacak demir kutular yerleştirilsin içlerine para atalım kampanya başlasın haftadan haftaya kulüp toplasın..
    passolig alıp maçlara gelmeyenler de maçlara gelsin..
    storelerden 1 bardak da dahil gidelim alışveriş yapalım illa forma almıyalım
    biz 2 aya bütün borçları kapatırız 1 hafta sigaraya 50 tl vermeyelim kutucuklara atalım kulüp bu yazımı görür inşallah belediye başkanıyla görüşüp bu işi yapar bu gelenek haline gelsin hatta!!!!
    • cinaralti  
    26 Aralık 2014 | 23:47
    her yigidin gonlunde bi aslan yatar
    kulup ne ki oyle zaman olurki ana baba terki diyar edilir
    oyle oturdugun yerden iskembeyi kubradan sallamayla olmuyor bu isler
    • SOYKAN  
    26 Aralık 2014 | 22:36
    Serdar ,Ozan Tufan,Volkan,josue,belushi,fernandao,timsah arenada yeni destanlar yazıcaz.
    • cinaralti  
    26 Aralık 2014 | 21:21
    ercan sar_ az vede oz olsun
    bu ne ya?
    • ercan sar  
    26 Aralık 2014 | 15:33
    istanbul kahpelerini günahım kadar sevmem bunları oraya satmayı yediremiyorsun uefa dan men cezasını nasıl yediriyorsun niye hesap sorulmuyor buna.
    • ercan sar  
    26 Aralık 2014 | 15:28
    Bursasporda gelir gider eşittir pahalı veya işe yaramaz futbolcu alırsan açık verirsin kar etmen alt yapıdan futbolcu yetiştirip satmanla mümkün olur bunları yapamazsan paralı idarecilerin olması gerekir. veya sponsorların daha çok paralı idareci veya sponsorların olur çok kuvvetli takım kurar şampiyonluğa oynarsın her sene kupalar şampiyonlar ligi parayı çıkartırsın tabii buraya her sene gitmen şart eğer şimdi bizim durumuzdaki gibi olursan başkanın parasız yönetim çulsuz sponsor yok hiiç borcun olmasa bile ki dünya kadar var kesinlikle pahalı işe yaramaz futbolcu almazsın didik didik tarama yaparak ucuza getirecen artı alt yapıdan yetiştirip 3-5 neyse satacan fabrika gibi.yoook ben bunları yapmam dersen asla bu borçlardan kurtulamazsın avrupadan men leri yersin burayı terk edersin işin sonu bu kaçarsın olan yine garibim taraftara olur hani 4 olup gidiyorduk avrupaya insanların hayallerini çalmayın. bu paralar ödenmez aklımızı başımıza alalım harcamaları durdurup yeniden yapılanalım satılcak varsada satalım borçtan kurtulalım. genç altyapı dışardan uygun fiyata futbolcu alalım böyle daum gibi adamlar bangura gibi futbolcular bize büyük paralara maloluyor artık yeter.yönetim de takkeyi önüne koysun şirinlik yapmak biyere kadar gerçekleri konuşalım.
    • Kahpe Bizans !  
    26 Aralık 2014 | 14:58
    Boş iş moş değil bunlar bu adamlar satılırsa küme düşeriz kümee uyanın yeni stattada 1000 kişiye oynarız bu adamlarla şampiyon olabiliriz iyi oyuncuyu satmak saçmalık heleki bu adamları istanbula satmak ciğerimizi dağlar o şikecilere ayrıcalıklı kulüplere oyuncu vermeyelim abi yediremiyorum şampiyonluğumuza,büyüklüğümüze !!!!
    • ahmet_1682  
    26 Aralık 2014 | 13:57
    yediğimiz men cezasına bakarsak görünen o ki kulüp maddi olarak zor durumda. bizim bu adamları da bu şartlar altında takımda tutmamız çok zor. işin garibi şehir olarak neden harekete geçmiyoruz. sonuçta başka Bursaspor yok?
    • green  
    26 Aralık 2014 | 13:29
    Boş bu işler. Para konuşur.
    Önemli olan gelen bonservis bedelleri paralarının birilerinin cebine girmeyip Bursaspor için harcanması.
    • Alekey  
    26 Aralık 2014 | 13:25
    Frey, Civelli ve Taiwoya taliplerin olduğu söyleniyor. Ocak ayında %90 ihtimalle bu adamlar Fransa'ya geri dönecek. sezon sonuna kadar cepte kalacak en az 4 milyon euro demektir bu. Eğer yine de adam satılması gerekiyorsa, en yüksek bedel hangi oyuncuya veriliyorsa, sadece o satılmalı. 3 oyuncu satmak intiharımız olur. hele ki takımın geri kalanının kiralık olduğunu düşünürsek.. Şenol Hoca ve Recep başkan bu duruma bi çare bulacaklardır.
    • Avrupali Timsah  
    26 Aralık 2014 | 12:20
    12
    Herkesin unuttugu birsey var Senol Hoca mizin da anlasmasi bitiyor ondan bahseden yok O giderse ne yapariz kim gelecek...Biz de Hocalik yapabilecek adamlar zaten 3 ü gecmez...En cok sevdigimiz Ertugrul bile neler yapiyor görüyoruz...Baska kim var aklima gelmiyor...
    • e.d.  
    26 Aralık 2014 | 12:01
    Bu haberlern hepsı ıst. basını tarafından, ıyı oyun oynayan takımımızn gardını dusurmek ıcın yapılan asparagas haberlerdır. her zaman kı gıbı Bursa dusmanı ıst. basını ıs basında. Bızlerın bunlara bosuna kufur etmedıgımız belli.
    • asd  
    26 Aralık 2014 | 09:53
    -7
    Ozanı 10 milyona satabiliriz ama serdarsız Bursanın cok kötü oldugunu gördük

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR