KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

GÜLE GÜLE ŞAMPİYON BAŞKAN

FOTO GALERİ

VİDEO

09 Mayıs 2013 | 16:17

44 yorum

21459 okunma

Başkanımız İbrahim Yazıcı'yı bugün binlerce seveni son yolculuğuna uğurladı.

Başkanımız İbrahim Yazıcı için ilk olarak saat 10.30'da Atatürk Stadı'nda tören yapıldı.

Cenaze töreni sırasında düzeni sağlamak için taraftarlarımız arasından seçilen 200 kişilik gönüllü ordusu görev yaptı.

Sabahın erken saatlerinden itibaren taraftarlarımız Atatürk Stadyumu çevresinde toplanmaya başladı.

Başkanımız İbrahim Yazıcı'nın naaşı alkışlar eşliğinde saat:09:45'te Bursa Atatürk Stadyumu'na getirildi.

Başkanımız İbrahim Yazıcı'nın görüntüleri skorboardda yansıtıldı. Öte yandan led reklam tabelalarında "Efsaneler Ölmez, Seni Unutmayacağız Büyük Başkan" yazıları yer alıyor.

Taraftarlarımız maraton tribüne "Şampiyonluk görmeden yitirilen yüreklere şampiyonluğu orada anlat Başkanım", "Allah'a yemin olsun, sana söz olsun, dik durmaya devam edeceğiz Başkanım" yazılı dev pankartlar astılar. Ayrıca teksas tribününde de 2009-2010 sezonunda açılan "Ruhumuzu huzura erdirmeye o kadar yakınsınız ki" pankartının üstüne Başkanımız İbrahim Yazıcı'nın şampiyonluk kupası ile çekilmiş fotoğrafı yerleştirildi.

Törene spor, sanayi ve siyaset dünyasından çok sayıda isim katıldı.

A Takımımımız ve Teknik Heyetimiz üzerlerinde siyah t-shirtleri ile sahada yer aldı. Şampiyonluk kadromuzda yer alan Turgay Bahadır, İsmail Haktan Odabaşı, Veli Acar ve Ivan Ergiç'te takımımız ile birlikte sahada yer aldı.

Taraftarlarımız, sık sık tekbir getirirken ara ara "Dik duruş Yazıcı", " Başkanım hakkını helal et bize", " Tertemiz şampiyon İbrahim Yazıcı" sloganları attılar.

Başkanımız İbrahim Yazıcı'nın naaşı, Altıparmak Caddesinden, Ulucami'ye kortejle birlikte getirildi. Binlerce Bursalı ve Bursasporluların oluşturduğu kalabalık Ulucamii avlusunda izdihama yol açtı. Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından naaş yine kortej eşliğinde Ulucami, Setbaşı güzergahından Emirsultan Mezarlığı'na getirildi.

Başkanımız İbrahim Yazıcı edilen dualar ile toprağa verildi. Yazıcı defnedilirken Vakıfköy Tesisleri, Özlüce Tesisleri ve Atatürk Stadyumu'ndan getirilen toprakta mezara konuldu.

 

    • gonullu..  
    11 Mayıs 2013 | 12:58
    Cenaze toreninde uzerimize dusen gorevi yaptigimizdan eminim benim ve benim gibi ustune dusen gorevi layikiyla yapan arkadaslarimla. Fakat artik akillanmaliyiz taraftar olarak en sikici olaylarin olmasi bitmeli artik bu ne boyle cenaze eviyiz futbolcumuz geliyo resim cektirelim diyolar hoca orda gozyaslarini tutamiyo hocam soyle yapalim boyle yapalim diyolar. Mezarliktada yukarda dua okunuyo asagida sanki asevide yemek dagitiyomusuz gibi izdiham olusuyo bekleyin diyoruz siraya girin diyoruz uzerimize yuruyolar bagiriyolar. Sonuc su ki ben ve benim gibi arkadaslarim biz oraya ne foto cektirmeye ne makara yapmaya, nede yemek yemeye geldik. Biz buyuk baskana son gorevimizi yapmak icin geldik kirdiklarimiz olabilir herkesten o gunku pskolijimiz icin ozur dileriz. .
    • KSK1912  
    11 Mayıs 2013 | 07:42
    Acının rengi bu kez yeşil beyaz acınız acımızdır....Tüm Bursa camiasının başı sağ olsun..Başkanım..Mekanı cennet olsun..

    KARŞIYAKALI..
    • Kocaelispor  
    10 Mayıs 2013 | 20:53
    Ne güzel adam gibi adamlara.Mekanın cennet olsun reis.
    • Zafer Mah.  
    10 Mayıs 2013 | 18:02
    Başkanım orada bulunan eskişehirsporlulara da anlat şampiyonluğumuzu anlat onlar da en az bizim kadar sevindiler..Anadolunun dik durabilen ili güzide kulüpleri aradaki bu husumeti bu maçta bitirecekler başkanım..Hakkımız sonuna kadar helal olsun..Nur içinde yat..
    • bursabursa  
    10 Mayıs 2013 | 17:18
    10
    acılı günümüzde renk farkını bir kenara bırakarak yanımızda olan tüm futbolseverler sağolsun.
    dünya fani ölüm aniymiş.bir kez daha kanıtlandı.
    fani dünyada futbolun bir "oyun",yani"game",yani "play" olduğunu unuttuk.
    yapılanın bir savaş değil yarış olduğunu,karşımızdakilerin düşman değil rakip olduğunu unuttuk.
    gerçek bir savaşta aynı bayrağın altında birbirimize omuz vereceğimizi unuttuk.
    bütün unuttuklarımızı hatırlamak için illa ki sevdiğimiz birinin ölümünü beklemeyelim.
    yıllar önce,koltuksuz gölgeliksiz stadlarda,çim yerine çamurda toz toprakta top koşturulan sahalarda rakip taraftarlar aynı tribünlerde karışık izlerlerdi maçları.
    galiba futbol o zamanlar daha güzeldi.
    eğer futbolun evrenselliğine inanıyorsak,taraftarlar arasında yaşanan olayları kan davasına dönüştürmenin mantıksızlığını kabul ediyorsak rahmetli başkanımızın ölümüyle oluşan yumuşama havası bir milat olsun.
    ölüm gerçeğini üç gün sonra unutmazsak bu ülkede centilmence bir rekabet ortamını yeniden kurabiliriz
    • awake Ankaragücü  
    10 Mayıs 2013 | 16:15
    14
    Ankaragüçlüler olarak her daim kardeşlerimizin yanındayız. iyi günde şampiyonlukta nasıl kızılayı yerinden oynattıysak mutluluktan, bugünde acımız bir oldu, bizimde yüreğimiz yandı. Acınız acımız oldu.Evet organizasyon yapıp toplu şekilde gelinmedi yada gelinemedi Bursaya ama münferit olarak gidenler vardı.Uzakta olup iş dolayısıyla gelemeyen binlerce kişi dualarımızla Büyük Başkanımızı uğurladık.Ruhun şad olsun büyük başkan. Nur içinde yat. http://www.since1910.net/
    • Asiruh  
    10 Mayıs 2013 | 16:11
    13
    Bir Beşiktaşlı olarak İbrahim Yazıcı'ya Allah'tan rahmet Bursaspor camiasına da sabırlar diliyorum. İşte dünyanın kaçınılmaz ve tek gerçeği ölüm. O yüzden bizlerde her iki camia olarak sayılı vaktimizi birbirimize saldırarak değil sevdiklerimize sarılarak geçirelim. Her kötü olayda bir hayır vardır. Belki bugün üzüldüğümüz vefat ileride her iki camianın arasındaki husumetin kalkmasına yardımcı olur. Allah mekanını cennet eylesin
    • mustafa  
    10 Mayıs 2013 | 14:57
    cenaze için çok güzel bir yazı olmuş.
    http://skorer.milliyet.com.tr/umit-ipekceker/baskanimiz-dua-ve-tekbirlerle-ugurlandi/BlogYazarYazisi/414453/default.htm
    • bursa genç samsunsporlula  
    10 Mayıs 2013 | 12:30
    11
    Acınız acımız dır dünde cenazedeydim staddaydim başınız sağol sun
    • enes  
    10 Mayıs 2013 | 11:44
    Renkdaslar,dun alamayanlar ıcın eses macı oncesı baskanın baskılı tısort ve atkıları Bursastore larda uygun fıyata satılamaz mı
    • Ivan Ergic  
    10 Mayıs 2013 | 10:49
    13
    SERDAR GUNDUZ ARKADASIMA KATILIYORUM. BU KADAR ŞEREFSIZ NAMUSSUZ 5-10 LIRANIN PEŞİNE DÜŞMÜŞ BİRİSİ İNSAN OLAMAZ. ELİNE ROZETİ ALMIŞ ULUCAMİ DE BİLE DOLAŞIYORLARDI BENDE GORDUM. BU ADAMLARI TANIYAN BILEN GOREN VARSA HADDINI BILDIRSIN. DUN CENAZE VAR DIYE SESIMIZI CIKARMADIK. KARAKTERSIZ SEREFSIZLER. DAHA AGIR SEYLER YAZMAK ISTIYORUM AMA CUMA SAATI GUNAHA GIRMEK ISTEMIYORUM.
    • gecekondu  
    10 Mayıs 2013 | 10:34
    12
    başkana ve Bursaya yakışır bi merasimle Bursalı kardeşlerim başkanlarına olan son görevlerini layıkıyla yerine getirdiginizden dolayı sizleri tebrik ediyorum bende bi ankaragüçlü olarak istemeyerek orda olamazsamda sizlerle aynı duyguyu yaşadım baş ucunda bi fatiha okuyamadıysamda merasimi tüm süresince takip ederek açtım elimi okudum fatihamı mekanın cennet olsun şampiyon şehrin şampiyon başkanı.
    • levent çelik0616  
    10 Mayıs 2013 | 09:51
    11
    canım kardeşlerim ankaradan selam olsun sizlere. başımız sağolsun. cenazeye gidemedim fakat sonuna kadar takip ettim ama gönlüm ve gönlümüz Bursadaydı başınız sağolsun başımız sağolsun sayın şampiyon başkana ALLAH tan rahmet diliyorum mekanı cennet olsun.
    • serdar gündüz  
    10 Mayıs 2013 | 09:48
    20
    ölümünle üzüldük dünkü muhteşem cenaze töreni üzüntümüzü biraz hafifletti allah bu acıyı hiç bir camiaya yaşatmasın dünkü organize başarılıydı fakat yönetimin bastırdığı 10 bin atkı ve rozet ücretsiz olmasına karşın üslerinde texsas yazılı tişörtlerle satış yapmaya çalışan insan müsfetteleri bu güzelliğe gölge düşürdü 5 lira atkı 1 lira rozet bu alçaklığa alet olan kim varsa buradan aldığı paralar kefen parası olsun texsas adını kullanıp bu işlere kalmaları manidar siz bedava dağıtılan atkıları nasıl parayla satıyorsunuz diye sorduğumda bu reziller ortadan kayboldu
    • bursankara  
    10 Mayıs 2013 | 09:41
    Ankaragücünde yönetimmi kalmış be kardeşim takım tarih oluyor senin beklentilerine bak ayrıca bu kardeşlik hiç bi zaman yönetim topçu arasında olmadı olmazda biz sizleri sevdik sizde bizleri...
    • ismail yılmaz  
    10 Mayıs 2013 | 09:30
    unutmucaz buyuk onurlu baskan yolun acık gonlun ferah olsun.emanet ettigin buyuk sanlı bayragımızı en uste dikene kadar ugrasacaz ve senin gibi kalbimizide verecez ruhun şad olsun.
    • hakkı kartalmıs  
    10 Mayıs 2013 | 01:20
    Adam olmak ıste boyle bısey yalan dunyadan gıderken arkana tanıdıgın tanımadıgın bınlerı takıp suruklemek onlara bıseyler vermek kendı cocuklarının dısında bırılerıne baba olmak abı olmak kardes olmak allahım bu ne guzellık herkese nasıp et desemde olmaz cunku adamlık senın elınde baskanım senın bu takım ıcın canfeda ettıgını gormemek aptallık olur ıyıkı senınle aynı takıma sevdalıyız senın arkandan and ıctık kupamızla kupalarımızla yanına gelıcez bugun ugruna savastıgın rakıplerın stada camıye geldıler merak etme onlara kotu soz soylemedık cunku adamlıgı gosterdık dık durusunu anlattık hepsı ınan kıskandı cok buyuk adammıssın baskanım malesef yıne kaybedınce anladık ama dım dık durup emanetını hep zırvede tutucaz cennette gorusmek dılegıyle. . . .
    • TEKSAS  
    10 Mayıs 2013 | 00:59
    Hakkını helal et güle güle başkan!!!Sayende Bursam tekrar yeşil beyaz'a bölündü bu arada levent KIZIL da oradaydı Erman önder nikli renktaşım!!
    • Awake ANKARAGÜCÜ  
    10 Mayıs 2013 | 00:22
    Ya şu acılı günümüzde hala 6.dk nın hesabını yapan , yok Ankaragüçlüler nerdeydi diyen kardeşlerimize şaşırıyorum. Orası şov yapma yeri değildi. Ben gidemedim işimden dolayı ama giden 6 7 arkadaşım var bizzat görüştüğüm. belki binlece kişi gelemedik ama binlerce ankaragüçlünün yüreği ve içindeki sızı ordaydı. Bursamızın acısı bizim acımızdır kim ne derse dedin. Ruhun şad olsun ŞAMPİYON BAŞKAN
    • Semih  
    10 Mayıs 2013 | 00:19
    Hakan arkadasin dedigi gibi. Simdi cikacak gelecek ve o samimi gulusuyle karsimizda dimdik olacak gibi. inanamiyorum,inanmak istemiyorum.. Mekanın cennet olsun BAŞKANIM..

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR