KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Güneş'ten oyunculara övgü dolu sözler

02 Temmuz 2014 | 09:26

8 yorum

9230 okunma

Bursaspor'un tecrübeli çalıştırıcısı takıma alışmaya başladı. Dün yapılan idmanın sonunda futbolcularına övgü dolu sözler sarf eden Güneş, oyuncularla da tek tek ilgilendi.

Bursaspor, yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor. Özlüce Tesisleri'nde günü çift idmanla tamamlayan Yeşil Beyazlılar'da Teknik Direktör Şenol Güneş futbolcularının gayretinden memnun. İlk çalışmasını sabah saatlerinde yapan Timsah, kondisyon ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi. 15 futbolcunun yer aldığı, geri kalanının da sağlık kontrolünden geçtiği antrenman 1,5 saat sürdü.

GÜNEŞ'TEN 'BRAVO'

Tempolu koşuların yapıldığı idmanda topla çalışma da gerçekleştirildi. Sıcak havanın etkili olduğu çalışmalar sırasında futbolcular sık sık su molası verdi. Antrenman sonrası Şenol Güneş'ten futbolcularına tebrik geldi. Oyuncularının çalışmasını ve gayretini beğenen tecrübeli teknik adam, "Çok iyiydiniz beyler. Bravo. Güzel bir çalışma gerçekleştirdiniz. Şimdi Özlüce Tesisleri'nin buz dolu havuzuna girme vakti" dedi.

 Hakimiyet Gazetesi

    • Samet Ergül  
    03 Temmuz 2014 | 10:29
    Benim yaptığım yorum kendi şahsi yorumum ve ben Bursaspor için acil olarak olması gereken en önemli bir şeyi vurguladım. KURUMSALLIK görüyorum ki Bursasporun kasasına giren paraların Bursasporun kasasında kalmasını istemeyen, kulübü yönetenlerin cebine girmesini isteyen taraftarlar mevcut. KURUMSALLIĞA destek vermek yerine, söylediğimin yanlış olduğunu düşünenler var :))) ee alın beyler formada alın, hatta kulübe maddi yardımda bulunun, bilet alın dağıtın. Eğer verdiğiniz paraların Bursasporuma gittiğinizden eminseniz bütün maaşınızı da verin :) ben ne söyledim Bursaspor kurumsal olsun dedim. Kurumsallık demek verdiğin her kuruşun Bursasporun kasasında kalması demek. Bütün taraftarın bunu dillendirmesi lazım ama nerede o bilinçte Bursaspor taraftarı ?
    • ŞİPTAR  
    03 Temmuz 2014 | 00:15
    KFC 10 bin forma 60 tl den çarp: 600 bin tl eder 6 milyon etmez, haberin olsun dedim, yoksa her 10 bin de 1 transfer yapardı bu yönetim senin dedigin gibi olsa:))
    • tek  
    02 Temmuz 2014 | 16:00
    Bursayı ve Bursasporu sevmeyen maça formasız gelmesin işte biz bu yüzden başarısısız oluyoyuz .adam lar 100 liraya forma alıyor transfer geliyo sen bek le ALLAH Bekle.çatıyı bile takamadık YAZIK ÇOK YAZIK.
    • hooligans16  
    02 Temmuz 2014 | 15:31
    Samet kardesim,stordan urun almiycazda nerden alcaz.Macir pazarindaki kekolardanmi alalim yani atkimizi formamizi.Eger herkes senin gibi dusunurse Bursastorlar iki aya kapanir.Ve biz taraftarlar olarak kombine veya bilet alimi disinda kulubumuze katki saglayamayiz.Unutmayalimki baska Bursaspor yok.
    • Samet Ergül  
    02 Temmuz 2014 | 14:21
    -5
    KFC adlı arkadaş çok güzel demişsin fakat benim korkum şu ve ben bu sebeple Bursastoreden ürün almıyorum. Bursaspor kurumsal olmadığından kasasına giren ve çıkan paralar belli değil. Bizlerin aldığı her lisanslı üründen kazanılan paralar, uefadan gelen paralar, yayın gelirlerinden gelen paraların nerelere gittiği belli değil. Bursasporun en büyük eksikliği kurumsallaşamama. 4 büyük demen takımların hepsinin hisse senetleri borsada işlem görmekte ve kurumsallık adına çok büyük adım. Çünkü borsada işlem görmek demek bağımsız denetçi kurumlar tarafından bütçenizin denetime tabii tutulması demek. Bu sebeple ben şahsım adına Bursaspor kurumsal olmadıkça, verdiğim paraların Bursasporumun kasasına girdiğinden emin olmadığım sürece ben ürün almıyorum ve almam...
    • KFC  
    02 Temmuz 2014 | 13:48
    13
    Etkinlik düzenlesek şöyle 10 bin forma rekoru kırsak güzel olmaz mı ? En az 6 milyon para hiç değilse bir transfer parası çıkar. Bu yüzden Storeden forma alalım .Oturduğumuz yerden haberlere bakıp hiç katkı sağlamadan bu kulüp iyi yerlere gelmez.
    • eraska  
    02 Temmuz 2014 | 10:33
    31
    hocama Bursaspor forması ne kadar da çok yakışmış.. maşallah diyelim...
    • Alemdarlı  
    02 Temmuz 2014 | 09:43
    40
    ulan böyle görünce diyorum ki şu körüstan harbi bişeyden anlamayan cahil yiyici insanmış recep başkan geldi adam gibi insanı zamanında Türkiyemizi 3lüğe getiren insanı getirdi o transfer bu transfer insan gurur duyuyor en azından taraftarlığımla gurur duyuyorum

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR