KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Halil Çöl Bursaspor'da

06 Ağustos 2012 | 20:28

2 yorum

8317 okunma

Bursaspor Kulübü Gençlik Geliştirme Programı Sorumlusu Faruk Korkmaz, Balıkesir e giderek Kulüp Başkanı Tuna Aktürk, Alyapı Futbol Şube Sorumlusu Asım Barlas ve Halil in ailesi ile bir araya geldi.

Yapılan görüşmelerin ardından 1999 doğumlu Halil Çöl’ün Bursaspor’a transferi gerçekleştirildi. Halil'i bir yıldır takip ettiklerini belirten Korkmaz, "Gelecek vaat eden genç yeteneğin Bursaspor’a kazandırılmasında emeği geçen Başkan İbrahim Yazıcı ve Altyapıdan Sorumlu yönetici Necmettin Kocaman’a teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ayrıca transferde bizlere her türlü kolaylığı sağlayan Balıkesirspor Başkanı Tuna Aktürk’e de sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Genç oyuncu Halil’in yeteneklerini daha da geliştirmesi ve Türk futboluna kazandırılması için antrenörlerimiz yoğun mesai harcayacaklar. Biz kulüp olarak kendisine her türlü imkanı sunacağız. Kendisi de çok çalışıp ileride hem Bursaspor’a, hem de Türk futboluna faydalı bir sporcu olacağına inancımız sonsuz. Hem kendisine, hem de Bursaspor altyapısına bu transferin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

    • mehmet  
    06 Ağustos 2012 | 21:52
    uzun yillar boyunca Bursamiza hizmet etmen dilegiyle halil kardes hosgeldin
    • Cem Cem  
    06 Ağustos 2012 | 21:34
    Bursaspor ve alt yapı gerçeği yatırımı.

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR