KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Hamzaoğlu'dan transfer açıklaması

07 Ocak 2016 | 12:26

25 yorum

19367 okunma

Teknik Direktörümüz Hamza Hamzaoğlu, Antalya kampında basın toplantısı düzenledi.

Antalya'da gerçekleştirdiğimiz devre arası kampımızın 6. gününde Teknik Direktörümüz Hamza Hamzaoğlu basın toplantısı düzenledi.

Röportaj konusunda hassas davrandım ve merak edilenleri rahatlıkla sorun diye bu toplantıyı düzenledim diye sözlerine başlayan Hamza Hamzaoğlu, şöyle devam etti; Galatasaray'dan ayrıldığımızdan bu yana pek fazla konuşmamaya çalıştım ki herkes işine odaklansın diye. Bugün de Bursaspor'un hocası olarak karşınızdayım. Bursaspor için de elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Bulunduğumuz yerden en iyi yerlere çıkartacağız. Buna da katkı sağlayacağız diye düşünüyorum.

Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra bir süre çalışmak istemiyordum. Olursa da Avrupa'da çalışmak istiyordum 1-2 sene. Fakat Bursaspor'dan teklif gelince açıkçası bir heyecan oluştu içimde. Bursaspor'la eskiden beri hem seyirci hem Bursa'nın futbol aşkını çok severek takip ediyorum. Burada neler yapabilirim diye hayallerim vardı. Bu isteğe karşılık verme arzusu oldu. Bugün bakınca da doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum. Kadro kalitesini görünce bir şey yapabileceğimizi gördük. Dinamikleri bir araya getirirsek de farklı hedeflere koşacağımızı gördük. Bunun da karşılığını görmeye başladık. Tabii ki eksiklerimiz var. Takviyeler yapmamız gerekecek. Oyuncularımızın istekli olması bizi mutlu ediyor. 1-2 takviye ile çok daha farklı bir Bursaspor sahada göreceğiz.

Kongreye gelince. Biz göreve başladık ama Recep başkanımız bırakmak zorunda kaldı görevi. Şehirde baskı vardı ve bizim de olumsuz etkilenmemiz için görevi bıraktı. Bu tür kararlar alınıyor. Kongre üyelerimiz en doğru karar alıp hep beraber aynı çatıda tek vücut olacağımız bir adayı desteklerler.

Eski takımımda hiçbir oyuncumu istemedim. Galatasaray'dan birkaç oyuncuya talip olmak orada huzursuzluk yaratır. Onlardan her hangi bir tanesiyle ayrılmak ister ve bizim de ihtiyacımız olur bütçemiz de uyarsa her oyuncuyu isteyebiliriz.

Geldiğimizde Josue ve Stoch kadro dışı bırakılmıştı ve biz affedilmesini istedik. Son iki hafta beraber çalıştık. Bu arada gördük ki Josue'den beklenilen verimi alamayacağız. 10 numara giyiyorsanız daha fazla koşmanız ve emek vermeniz gerekir. Formanın ve numaranın hakkını vermelisiniz. Josue'de bunları göremedik göremeyeceğiz de. Uğraşıp zaman kaybetmektense başka bir takıma gitmesini uygun bulduk. Advincula'ya gelecek olursak fazla şans vermedik. Ama bizim oyun anlayışımıza uymuyor. Bizim oynatmak istediğimiz oyunda zayıf kalacaktı. Başka arkadaşımızla değerlendireceğiz.

Pablo Martin Batalla görüşmelerimiz sürüyor. Olumlu gelişmeler var. Çok değerli bir isim. Çin'de iyi performans sergiledi. Hala bize katkı sağlayabilir. Bursaspor camiasının sevdiğibir futbolcu. Aramızda görürsek mutlu olacağız.

Belluschi ile ilgili de görüşmeler var. Giderken yapılan kontratında bazı maddeler var. Onlar da çözülmesi gerekiyor. Onu da aramızda görebiliriz. Ama başka alternatiflerimiz de var.

Bursaspor'da doğru şeyler yapabilirsek biraz sabırlı olunabilirse çok farklı hedeflere koşulabilir. Bütün potansiyeller burada mevcut. Şampiyonluk için de Avrupa'da oynamak için de bütün şartlar mevcut. Stadyumla birlikte şehirde de farklı bir hava esmeye başladı. Zaman içinde olabilecek şeyler bunlar. Bu sene üst sıralara çıkmayı ve önümüzdeki yılların hazırlıklarını yapmaya başlaması lazım. 2-3 sene sonra Avrupa'da başarılı olacağını düşünüyorum. Müthiş bir altyapı potansiyeli var. Bu potansiyeli A Takıma faydalı şekle getirmek için çabalıyoruz. Yakından takip edeceğiz onarlı ve gençlere şans vermeye çalışacağız. Yapmamız gereken transferleri yaparız. 2-3 sene sonra Avrupa'da başarıla koşan bir Bursaspor olacak.

Boluspor maçında da bazı şeyleri hem göreceğiz hem de kazanmaya çalışacağız. Kupada mağlubiyetimiz yok. Devam etmek istiyoruz. Biri kendi sahamızda herhalde Bursa'da oynayamayacağız. İki tane zorlu maçımız var. Hem ideal kadroyu görmek hem de görmek istediğimiz futbolculara bakacağız. Trabzonspor maçına en ideal kadroyla çıkacağız. Timsah Arena'da iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz.

Orta sahadaki kadrom şekillenmiş durumda. Arayış içinde değilim. Kimlerle oynayacağımızı tasarladık. Her oyuncumuzu görmek de istiyoruz. Hazırlık maçlarında görmeliyiz. Bu yaptığımız değişiklikler arayıştan değil herkese şans vermekti. Bütün oyuncular oynasın istiyorum. Benim ilk hedefim oyuncu kazanmak.

Hosogai'den memnunum. Kendisi orta saha oyuncusu. Almanya'da sağ bek oynadığını gördük. Orada faydalı olacağını düşündük. Temposu çok iyi ve memnunum.

Bizim ülkemizde istikrar yakalanamıyor. Ne hocalar ne başkanlar. Kongre telaşı antrenör telaşı. Sürekli bir hareket var. Bu hareketlilikten sebeplenen bir çok insan da var. Onlar öyle istiyor. Bu istikrar bazılarının musluklarını da kapatır. Bu istikrara da müsaade etmiyorlar. Böyle bir düzen içindeyiz. Bizler mümkün olduğunda doğru işler yapmaya devam ediyoruz. Kim ne derlerse desin biz teknik direktörleriz. Biz bu işi böyle yapmaya devam edeceğiz. Maalesef istikrarı istemeyen çok önemli bir kesin var. En çok ağlayanlarda onlar.

Bazı oyunculara teklifler olması bizi sevindiriyor. Hem kulüp menfaati hem de oyuncumuzun isteğine uyacak her türlü teklife biz de onay veririz. Bugün Arda Turan'ın olduğu gibi. Keşke biz de Bursaspor'dan yetiştirdiğimiz futbolcumuzu Barça'da Real'de görebilsek. Futbolcu yetiştirmek için buradayız. Serdar'a ve diğer oyuncularımıza iyi teklif gelirse tabi ki hepsini göndeririz. Fakat bu onları da istemediğimiz anlamına gelmesin. Onlardan gayet memnunuz.

Bol pozisyon yaratan ve bol gol atan, kalesinde de zaman zaman pozisyon görecek bir Bursaspor göreceğiz. Coşkulu bir Bursaspor göreceğiz.

Bütün futbolcularımın performansından memnunum. Bu şekilde devam edeceğiz. Transfer dönemi sonuna kadar belki değişiklikler olabilir.

Ertuğrul hocaya da teşekkür ederim. İyi bir takım aldık. Her takım eksikleri var. Bizim de var. Fakat ilkyarıda olumsuzluklar yaşanmış. Bazen frekanslar tutmuyor. Bizler de yaşadık. Biz taraftarımızla güzel bir diyologla başladık. İnşallah böyle de devam. Onlardan beklentimiz ne olursa olsun bizi desteklesinler. Bizi kazanınca herkes sırtımızı sıvazlıyor. Kaybettiğimiz de yanlarımız da olsunlar. Maçın son anına kadar bizi desteklesinler. Futbolcularımız böyle olursa çok daha koşacaktır. Bu sinerji ile Bursa'da çok iyi şeyler başarabiliriz. Onların desteği önemli.

Fatih Terim hocam yıllar önce yaptığı gibi yeni bir jenerasyon ortaya çıkartıyor. İnanılmazı başardı Fatih hoca ile birlikte. Yine Fransa'da sürprizlere tanıklık edeceğiz. Türkiye'nin geleceğine damga vuracak çok iyi adamlara sahibiz.

 Bursaspor.org.tr

    • gemlik fatihi  
    08 Ocak 2016 | 11:12
    -5
    İstanbulun arka bahcesi degiliz sen bizim buyuklugumuzu anlamamissin defol bu takimdan ozur dile
    • ages  
    08 Ocak 2016 | 01:00
    Ondan nefret et bundan et ondan Özür bekle bundan bekle bu ne be

    Herkes tu kaka tüm yönetim futbolcu personel herkes hain ,taraftar 10 numara

    Ya kardeşim empati diye bişey var biraz kullanın lütfen ,o kadar kolay olumsuz yorumlar yapılıyo ki hemen karalama kampanyası oluyo gerçekten yeter artık ,bu kadar kolay adam harcana harcana nereye kadar gidecek böyle (Hamza hocaya olumsuz konuşanlara bu lafım )


    Biraz empati yapın Hamza hocaya olumsuz konuşanlar ,ben gerçekten takimima zarar mi veriyorum yoksa faydam mi daha çok diyin bi kendinize ,adam gslidir kalkmış onla ilgili bi yorumda bulunmuş ,Hemen karalama yapmaya çalışan bazı kişiler var gerçekten ayıp


    O insanların yerine kendinizi koyun 10 düşüp 1 yazın ki takimimiz zarar görmesin


    Gs ile ilgili söylediği şeyler doğru demiyorum sadece bi insanı harcamak bu kadar kolay olmamalı diyorum ,umarım yeterince açıklayabilmisimdir bazı şeyleri

    Hamza hocada ilk sağlam dönemini görüyorum nedense ve guveniyorum kendisine ama yönetim olayı gerçekten iyi olmazsa o zaman ne kadar ileri gidebiliriz o tam bi soru işareti bence
    • Kenny S  
    07 Ocak 2016 | 23:38
    Adamsın HAMZA hoca TEKSAS HER ZAMAN ARKANDA
    • Eser  
    07 Ocak 2016 | 22:51
    Hamza hocanın aşısı tutacak bu takıma hırslı Ada'm helal olsun arkandayız hocam
    • adıgüzel  
    07 Ocak 2016 | 22:39
    ne derse desin takımı adam etsinde
    • ak timsahlar  
    07 Ocak 2016 | 21:51
    -5
    hamza hoca gs bitti artık burası ertuğrul sağlam ın şampiyon takımı akBursasapor
    • Avrupali Timsah  
    07 Ocak 2016 | 21:15
    -9
    Sapka düstü kel göründü adam yarim saat konustu 20 dakikasi cincon 5 dakikasi reklam 5 dakikasi transfer 5 kakikasi baskan adaylari 5 dakikasi Bursaspor...Madem cinconu bu kadar seviyorsun kendini kovduracak kadar Güdük necmi(sabri) ile Umut u savunmasiydin ! Cincon lu oldugunu bu kadar söylemene gerek yok biz de biliyoruz ama Recep Bölenbasi bilmiyordu..
    • Pntcrl  
    07 Ocak 2016 | 21:15
    12
    Hocam artik gs ile ilgili sorulara cevap verme samimiyetini biliyoruz ama yinede cevaplama
    • Ata  
    07 Ocak 2016 | 20:05
    Hoca çok fazla Galatasaray diyo soğutuyor bizi
    • Neo  
    07 Ocak 2016 | 19:20
    Olumsuz yorum yapan bikaç kişi olmuş yuh size adam üstü kapalı 2 3 sene içinde uefa kupasını hedeflemiş ligde şampiyonluk hedeflemiş. Daha ne istiyosunuz adamdan. Hocam arkandayız ..
    • mudanya timsahi  
    07 Ocak 2016 | 17:29
    -12
    Ozaman ne isin var burda git cimboma rezil adam ya DEFOL yada OZUR dile
    • manifesto  
    07 Ocak 2016 | 16:58
    -1
    @ BayBursapor: bence necid'e 8 vermek akıl dışı değil. bakambu'ya 7 verildi sonuçta. ikisinin yaşları performansları aşağı yukarı aynı. tabi bakambu daha şanslı bi dönemde geldiği için istatsitikleri biraz daha iyiydi. ayrıca, necid, çek milli takımında 30 küsür maç oynamış ve 6,5 mil euro değere ulaşmış biri.

    • ismet  
    07 Ocak 2016 | 16:55
    10
    Bursasporumuza sahip çıkalım taraftar olarak kampanya başlasın kombine için 125 tl ben aldım 2.devre için işadamları şirketler el al atsın bu ise yeni stad dolu olsun alem taraftar görsün daha 12binlerde kombine 25-30 bin satılması lazim kahvede kafede izlicemizi canlı izleyelim destek olalım Bursasporumuza
    • BayBursaspor  
    07 Ocak 2016 | 16:41
    13
    cuenca'ya 4 necid'e 8 vermek akıl dışı. Kimse bu paraları vermez. Ayrıca pablo ve bellushi haberlerinden sıkıldım yapılmasın artık. Gelirse eğer o zaman resmi olarak açıklayın kardeşim burda milletin duygularıyla oynuyorsunuz sonra trabzon maçında şamille bekiri ortasahada görürsek içimiz acır
    • nejat sandık  
    07 Ocak 2016 | 16:14
    15
    125 lira verip kombine almayan Bursasporluyum Demesin
    • Gurry  
    07 Ocak 2016 | 16:03
    -6
    Ben BursasporUN hocası olsamda. Cinconlu hamzayım diyor! Nereye geldiğine dikkat et. Ağzını tut. Mademki cinconlu Hamza olarak anılacaksın gelmeseydin be kardeşim.
    • nejat sandık  
    07 Ocak 2016 | 15:55
    KonyaSpor 86bin passolig satmış bizde hala 56bin takıma destek olmak için kombine almalıyız yoksa bomboş tribünlere oynuycas
    • inegolluler  
    07 Ocak 2016 | 15:52
    -5
    Hamza bizi kucuk dusurdun nerde oldugunun farkinda degilsin adam hayallerinin birgun galatasarayda sampiyonluk oldugunu simdi Bursayi dusunmek zorunda oldugunu soyluyo bizim takimi yok saydi sende cincona defol git simdi ondan ozur bekliyoruz ona nerde oldugunu hatirlatmaliyiz
    • cem can  
    07 Ocak 2016 | 15:43
    Arkadaşlar herkes transfer bekliyor. Başkanlardan üye olurken para yatırmasını istiyor.Peki biz taraftar olarak ne yaptık 12000 kombine var şuan devre arasında kombine fiyatları 125 tl olarak açıklandı bugun 1 paket sigara 9 10 lira oldu ki ben inanıyorum ki biz Bursaspor taraftarı olarak takımımız için 125 lira kadar bi para ayıracak insanlarız.Bence şehirde 2 haftalık dönem için bir kombine kampanyası başlatılsın en az 30.000 e oynamalıyız o stadda zamanında biz değilmiydiz olimpiyatta rekorlar kıran ikinci ligde rekorlar kıran şampiyon olduğumuz sene bilet için saatlerce kuyrukta bekleyen yeni gelicek yönetim elinden geleni yapsın bizden elimizden geleni yapalım.Büyük Bursaspor taraftarına yakışanı gösterlim hepiniz allaha emanet olun
    • Papazçeşmeli  
    07 Ocak 2016 | 14:02
    Hocamızın açıklamalarını okuduğum zaman Ertuğrul sağlamış ilk geldiği günkü açıklamalar geldi aklıma hadi hayırlısı inşallah

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR