KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Harun Tekin imzaladı

01 Kasım 2016 | 14:00

10 yorum

9423 okunma

2018 yılında sözleşmesi sona erecek olan kaptanımız Harun Tekin kendisini 2020 yılına kadar yeşil beyazlı renklere bağlayan mukaveleye imza atacak.

Özlüce Tesislerimizde düzenlenen imza törenine Başkanımız Ali Ay, İkinci Başkanımız Ali Ademoğlu, yöneticilerimiz Yüksel Çolak, Fatih Korkmaz, Yusuf Arslan ve Genel Menajerimiz Hüseyin Gedik katıldı.

Bursaspor ile sözleşmesini 2020 yılına kadar uzattığı için mutlu olduğunu dile getiren Harun, " Çok heyecanlıyım. Bana uzatma teklifi geldiğinde hiç düşünmeden kabul ettim. Bursaspor'a uzun yıllar hizmet etmek istiyorum. Hedefim A Milli Takım da ve Bursaspor'da büyük başarılara imza atmak. Bana güvenen herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

GEDİK: "ÖRNEK BİR İNSAN"

Özlüce Tesislerimizde gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Genel Menajerimiz Hüseyin Gedik, "Futbol takımımızın kaptanı ve Milli takımımızın file bekçisi Harun Tekin'in sözleşmesini 2020 yılına kadar uzattık. Kendisine hayırlı uğurlu olsun. Kendisiyle uzun yıllar beraberiz. Karakteri ve kişiliği ile takdir gören bir insan. Umarım. Başarılarına yenilerine ekleyerek yolun devam edecektir" dedi.

BAŞKAN ALİ AY: "HARUN BURSASPORLU OLDUĞUNU GÖSTERDİ"

Başkanımız Ali Ay ise yaptığı konuşmada Bursaspor'un kadrosunun çok kişilikli futbolculardan oluştuğunu ve bu isimlerin başında gelen Harun Tekin ile 2020 yılına kadar sözleşme uzattıklarını için mutlu olduğunu belirtti.

Başkanımız Ali Ay şu açıklamayı yaptı; "Bu sene bizim özellikle dikkat ettiğimiz husus tüm futbolcularımızın karakterli olmasıydı. Onun için de ince eleyip, sık dokuduk. Şuanda 28-29 kişilik kadromuz var. Allah nazardan saklasın. İçinde hiç pürüzlü futbolcumuz yok. Bazı basın mensubu arkadaşlarımız ile sezon öncesinde Avusturya kampında görüştüğümüzde ben Bursaspor'dan çok iyi şeyler bekliyorum dediğim de takımdaşlığın ne olduğunu, birlikte nasıl hareket edildiğini belirtmiştim. Neticede şuanda 19 puanla ligin dördüncüsüyüz. Karakterli futbolcu dediğimde bunların en başında biliyorsunuz Harun kardeşim geliyor. Kendisi çok iyi bir Bursasporlu. Sözleşmesi konusunda herhalde 15-20 dakikada anlaşmamızı bitirdik. Kendisine buradan çok teşekkür ediyorum. Ne kadar Bursasporlu olduğunu gösterdi. Biz de gerekeni yaptık. Harun'un hakkını vermeye çalıştık. Gönül isterdi ki daha fazla verelim. Ama Bursaspor'un durumu malum. Ben kendisine teşekkür ediyorum. Bursasporlu olduğunu gösterdi. Allah kendisinden razı olsun.

HARUN TEKİN: "TEKLİFİ DÜŞÜNMEDEN KABUL ETTİM "

Performansıyla büyük beğeni toplayan Milli kalecimiz Harun Tekin ise "Öncelikle başkanıma, yönetim kurulu üyelerime çok teşekkür ediyorum. Bir buçuk yıl daha sözleşmem vardı. Teklif geldiğinde hiç düşünmedim burada kalmayı çok istiyorum. Ben senelerden beri buradayım. Bursasporluyum. Bana destek olan herkese özellikle çok teşekkür ediyorum. İnanın gönlümden çok teşekkür ediyorum" dedi.

BAŞKAN ALİ AY: "FUTBOLCULARIMIZIN HEPSİ ÇOK İYİ ÇALIŞIYORLAR"

Harun Tekin'in konuşmasının ardından yeniden söz alan Başkanımız Ali Ay, "Harun'un heyecanını burada görüyorsunuz. Bizim Bursaspor'umuza böyle futbolcular lazım. Tüm futbolcularımıza teşekkür ediyorum. Hepsi çok iyi çalışıyorlar. Özellikle Hamza Hocamıza ve kaleci hocamız Metin Hocamıza çok teşekkür ediyorum. Harun ile beraber 4 tane kalecimiz var. Hepsi de çok iyi performans göstereceğinden adım gibi eminim. Metin hocamız altyapıya da ayrıca önem veriyor. 11 yaşından itibaren genç kalecilerimizde inşallah Bursaspor uzun yıllar kaleci problemi görmeyecek. Hayırlı uğurlu olsun. Diğer arkadaşlarımız ile de görüşeceğiz. Onlarla da en kısa zaman da anlaşacağız. Kısa zamanda sözleşmesi bitecek olan arkadaşlarımız ile değerlendirmelerimizi yapıyoruz. Hocalarımız ile de görüşeceğiz.

GELECEK BURSASPOR'UNDUR

Gece gündüz çalışıyoruz. Dün de İstanbul'daydık. İnşallah bu borç yapılandırmasını da halledersek iyi günler yakındır. Zamanında parasını alan kimseye karşı boynunu eğmeyen bir kulüp hedefliyoruz. Şuan ödeme için bir takvim koyamıyoruz. Aradan başka bir şey çıkıyor. Bir an evvel geçmişi temizleyip geleceğe bakalım. Gelecek Bursaspor'undur, bunu özetle belirtmek istiyorum.

 Bursaspor.org.tr

    • Eser  
    03 Kasım 2016 | 10:05
    Eskiden bankalar borc para vermiyodu Bursasporumuza hatta kredileri geri cagiriyordu koskoca koklu kulubumuzden ama simdi sportif basari gelmeye baslayinca simdi kapida yatmaya basladilar anladilar ki Bursaspor tekrar sampiyonluga oynayacak hedefi olan kulup o sene bu sene yine !
    • Oxii  
    03 Kasım 2016 | 01:10
    Haruna çok emek verdik, harunda Bursamıza hizmet etmeğe kararlı. Bursaspor bizim ortak paydamız
    • Pelikan  
    02 Kasım 2016 | 10:28
    herkes kendini belli ediyor.... enese büyük takımlardan birinden oynamayı düşünüyomusun dediğinde.. evet dedi ..manchester city e gitti ..işte büyük takımda oynuyor..sayın harun tekin sen Bursasporlusun günün birinden büyük takımda oynamak istersen git ve oyna ..ama kalkıpta 3 semt takımına büyük diyenlerden olmayın sakın ..bu örnek olsun diğer oyunculara..Bursa çocuğu ile alakası yok bir sürü Bursa çocugu sayarım semt takımı için can atan ..ergiç Bursa çocugu mu battala ..biyedic.....şunu biliniz TÜRKİYE BÜYÜK TAKIM YOK ..
    • Eser  
    01 Kasım 2016 | 23:07
    İzmir çocuğu ama harbi Bursasporlu Allah başarılarını daim eylesin güzel insan ! Sana çok ihtiyacımız var her maça kurtarışlarınla damga vuruyorsun İstanbul'un büyüsüne kapılmadım o kadar gizli kapılar ardında teklif olmasına rağmen helal olsun sana...
    • yücel  
    01 Kasım 2016 | 18:06
    Benim için önemli olan tek şey
    Bursalı değil BursasporLU olmak.
    • cbg  
    01 Kasım 2016 | 17:33
    Harun Tekin - Enes Unal ve bunlar gibi Gercek Bursasporlularin insallah ayni takimda ilk 11 de sahaya cikip rakiplere Bursasporun gucunu gosterecekleri gunleri istiyorum yaratandan.
    • Gercek  
    01 Kasım 2016 | 15:51
    Psikopat Haruuuuunn psikopat Haruuuuunn
    • 1nail6  
    01 Kasım 2016 | 15:47
    17
    Aferin harun sende batalla gibi alt yapıdan yetişmedende gerçek Bursasporlu olunacağını gösterdin serdarlara ve volkanlara seninle iftihar ediyoruz
    • adoresss  
    01 Kasım 2016 | 15:23
    15
    Bursaspora yakışan efendi , yetenekli , ve bir o kadar kıymet bilen bir adam . Ömür boyu Bursada kal harun kardeşim.
    • Son_teksaslı  
    01 Kasım 2016 | 14:39
    20
    Umarım zam yaparsınız adama. Yıllardır gık çıkarmadan oyununa bakıyor. Serdar aziz gibiler galatasaraya gidince " burada oynamayı hayal ediyordum der" anca

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR