KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Harun ve Jouse taraftarımızla buluştu

20 Kasım 2014 | 15:58

6 yorum

5832 okunma

Portekizli oyuncumuz Filipe Josue ve kalecimiz Harun Tekin Geçit'te bulunan Özhan Market'te düzenlenen imza gününde taraftarlarımızla bir araya geldi.

Futbolcularımız Fenerbahçe maçı öncesinde önemli açıklamalarda bulundu.

HARUN: "ZORLU MÜCADELE OLACAK"

Başarılı file bekçimiz Harun Tekin Fenerbahçe maçı ve A Milli Takım'a çağırılmasıyla ilgili şunları söyledi:

"İki takım açısından da zorlu bir mücadele olacak. Fenerbahçe'ye karşı oynayacağız. Bizim hedefimiz her zaman 3 puan. Bu karşılaşmaya da iyi hazırlanıyoruz ve evimizde 3 puanı almak istiyoruz. Milli Takım'a seçildim. Benim en büyük hedefimdi. Bunu da gerçekleştirdim. Sorumluluklarımın bilincindeyim. Düzenli olarak seçilmek istiyorum, bunun için de daha çok çalışacağım. Taraftarlarımızı stada bekliyoruz. İnşallah Passolig kartlarını alırlar ve stadı doldururlar. Onlar bizim için büyük güç. Onlar olduğu zaman biz daha iyi ve hırslı oynuyoruz."

JOSUE: "DESTEĞİN ARTMASINI BEKLİYORUZ"

Filipe Josue Fenerbahçe maçıyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Oynaması zevkli ve güzel bir karşılaşma olacak. Fenerbahçe iyi bir takım. Biz de iyi bir takımız. Taraftarlarımızın da desteğiyle 3 puanı alacağımızı düşünüyorum. Taraftarımız bize her zaman desteklerini belli ediyorlar. Özellikle takımımızın son dönemdeki performansıyla birlikte bu desteğin artmasını bekliyoruz. Bizim kendi sahamızda kakımların gelmeye korkacağı atmosferi oluşturmamız gerekiyor. Bunda da taraftarlarımız çok büyük bir anahtar olacaklardır. Eminim bu ve bundan sonraki maçlarda daha fazla göreceğiz."

"BU KADARI YETMEYECEK"

Bursa'da yerel bir gazetede çıkan, "Fernando Belluschi, Fernandao, Josue ve Renato Civelli ödeme yapılmadığı gerekçesiyle önceki günkü antrenmanda sakatlıklarını gerekçe göstererek takımla çalışmadı" haberini değerlendiren Josue, "Antrenmanları izliyor musunuz? Diğer arkadaşlarımla birlikte çalıştığımı gördünüz. Bu haberin yapılmasına sebep olan kişi ya da kişiler bilmeliler ki, eğer beni kızdırmak istiyorlarsa, performansımın düşmesini istiyorlarsa çok daha fazla gerçek olmayan şey söylemeleri gerekiyor. Bu kadarı yetmeyecek"

 Bursaspor.org.tr

    • eymen  
    20 Kasım 2014 | 23:35
    Gordugum kadariyla Josue Bursasporluluk ruhundan cok cabuk nasiplendi ve burada kalmak istiyor.hazmedemeyenler soda icsin:)
    • güllük  
    20 Kasım 2014 | 21:29
    biz içeride birlik olduk mu gerisi yalan arkadaşlar.niye futbolcuyu taraftarın önüne yem gibi atmaya çalışıyorlar??ayrıca adam profesyonel;isterse hakkını kullanabilir ama kendisi bu durumu kabul etmiyor.takım şampiyonluktan sonra ilk kez bu kadar havaya girmişken bu tarz haberlerin yapılması,işleyen çarka çomak sokmaya benziyor kardeşlerim.taraftarımız bilinci sayesinde böyle oyunlara gelmeyiz biz.
    • Telekom Mehmet  
    20 Kasım 2014 | 18:25
    Bursaspor da sıkıntı yaratacak haber yapmak ne kadar doğru Süha kardeşim zaten ödemelerde sıkıntı olduğunu sağır sultan da biliyor kaldı ki yaptığınız haberi de yalanlanmış oldu peki şimdi siz ne konumdasınız yapmayın böyle şeyler lütfen küçük hesaplar peşinde olmalayım bakın şunu yapın 20tl Bursaspor pasaloig kartı+10tl açık kale bileti fener li taraftar aldımı 30tl ye bilet senin mabedim dediğin tirbüncü kardeşim tv de utanmadan nasıl izliyeceksin bu durumu Tirbüncünün yeride mücadelesi de Tirbündür kardeşlerim bu kadar da diretmeyin zararı Bursaspor görüyor kalene girecekler sen ne davasındasın yapmayın lütfen biraz Bursaspor açısından düşünün kişisel değil kardeşlerim Esk ve bsk maçları dolu tirbünde oynanmış olsa idi bu maçlar nasıl biterdi peki
    • mususi  
    20 Kasım 2014 | 17:24
    iki secenek var, ya Suha yalancinin onde gideni, ya da Josue... Tahminen ilki daha olasi....
    • AMD  
    20 Kasım 2014 | 17:24
    10
    Bravo josue.Suha Gürsoy a kapak olsun.
    • seçkin  
    20 Kasım 2014 | 16:58
    Istanbul uşağı süha nın cevabını çok güzel vermiş josue. Süha Gürsoy yalancısı yaptığın yalan haberin kaynağını açıklamazsan bırak gazeteciliği

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR