KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Hatıra forması tanıtıldı

08 Nisan 2016 | 11:15

16 yorum

12713 okunma

Sheraton Otel'de gerçekleştirilen lansmana Başkanımız Ali Ay, bu projenin gündemine gelmesini sağlayan Bursaspor TV Genel Müdürümüz Mehmet Gerçeksi, Denizbank yetkilisi Burak Bozkaya'nın yanı sıra yöneticilerimiz ve basın mensupları katıldı.

Başkanımız Ali Ay yaptığı açıklamada Bursaspor'a gelir getirecek bir projenin tanıtımını gerçekleştirdikleri için mutlu olduklarını ifade etti. Başkanımız Ali Ay öncülük olması adına " Formaya benim, eşimin, kardeşimin, çocuklarımın, 4 aylık torunumun ve yeğenimin isimleri vererek başlangıç yapmak istiyorum" dedi.

BAŞKANIMIZ ALİ AY: " TARAFTARLARIMIZIN PROJE DESTEK OLACAKLARINA İNANIYORUM"

Başkanımız Ali Ay lansmanda şu konuşmayı gerçekleştirdi.

"Büyük değişimin sizde farkındasınız, yöneticilerin eşya piyangosuyla kaynak yaratmaya çalıştığı, Bursa iş hayatını bağış ve prim desteği ile kulübe destek olmaya teşvik ettiği günleri bir hayli geride bıraktık. Artık Bursaspor'un taraftar başta olmak üzere iş dünyasından karşılığı ve getirisi olmayan hiçbir talebi yok.

Stadyumun isminden, locasına, saha kenarından kapısına kadar neredeyse artık her santimetrekaresinin gelire dönüştürülebilir alan olarak kullanılırken, resmi ürünler, reklam alanları ve etkinlik sponsorları dahil olmak üzere yüzlerce enstrümandan oluşan bir pazarlama mecrası oluşturulmuş durumda.

Futbol dünyası içinde yaşanmış yüzlerce başarı hikayesinin temelinde ekonomik büyüklük ve bu büyüklüğün rasyonel olarak sportif başarıya dönüştürülmesi gerçeği yatıyor.

Biz de içinde bulunduğumuz ekonomik sıkıntıların çözüm noktasında, yeni ve son derece anlamlı bir forma projesini hayata geçiriyoruz.

'Adını formaya yazdır' sloganı ile sizlerle buluşturduğumuz bu projenin Bursaspor'a katacağı değer parayla da sınırlı değil.

Bugün verdiğimiz mücadele bir kurtuluş mücadelesidir ve gelecek yıllarda Bursaspor tarihi anlatılırken BÜYÜK BURSASPOR TARAFTARI'nın yaptığı büyük fedakarlık ve kulübüne sağladığı katkı gelecek nesillerin belki de gözyaşları içinde tanıklık edeceği bir miras olarak anlatılacaktır.

'Hayattaki en büyük pişmanlığın ne' sorusuna, 'hatıra formasına ismimi yazdırmamış olmak' cevabını vermek istemiyorsanız ve Bursaspor müzesine yıllar sonra çocuklarınıza anlatacak bir hikaye koymak niyetindeyseniz eğer, işte size fırsat.

ADINI FORMAYA YAZDIR...

3 Milyonluk Bursa'da yaşıyoruz. Bursaspor bu şehrin en önemli markası diyoruz. Bu kampanya bu söylediklerimizin doğru olup olmadığını kanıtı olacak. Eğer tarihimizin, geçmişimizin sembolü olan formamıza ismini yazdıracak 2000 isim bulursak ki buna inanıyorum bulacağız ama bulamazsak, tarihi değiştirsek de gerçekleri değiştirememişiz demektir.

Şuanda 5-6 kulüp hariç Türkiye'de tüm spor kulüpleri batmış durumda. Buna Bursaspor da dahil. Bunun için gece gündüz uğraş veriyoruz. Forma reklamları, localar, isim hakları ile konuşuyoruz. Olmuyor mu oluyor ama maalesef yeterli değil. Biz elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Formana ismini yazdır projesi için emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Burada ben Bursasporluyu göreceğiz. Localar çok pahalı, isim hakkı çok pahalı, bunun için sadece 1000 TL vereceksin biz. Ben diğerlerinden olduğu gibi öncülük, benim, eşimin, kardeşimin, çocuklarımın, 4 aylık torunum ve yeğenimin isimleri vererek başlangıç yapmak istiyorum. Ben herkese örnek istiyorum. Gerekeni de yapıyorum. Hepinizi saygıyla selamlıyorum."

GERÇEKSİ: " 2400 DOLAYINDA İSİM YAZDIRILABİLECEK"

Bursaspor TV Genel Müdürü Mehmet Gerçeksi ise "Bursaspor'umuz top yekün bir kurtuluş mücadelesi veriyor. Taraftarımızın da anlamlı bir şekilde yanında olması yönünden önemli. Kulübümüze PUMA'nın önümüzdeki sezon üreteceği 5 formasından birisi olacak ve taraftarlarımızın isimlerinin yer alması düşünülmüştür. Bu proje Bursaspor'umuzun eski futbolcusu Gökhan Güleç tarafından sunuldu. Geçen dönemde gündeme gelmişti ama yaşan sıkıntılardan dolayı olmamıştı. Denizbank işbirliği ile buna başlıyoruz. Bir formanın kulüp ve camia için ne denli önem arz ettiğini anlatmaya gerek yok. Bursaspor'umuz sahaya senin isminle çıkacak. Göğsünde senin adının yazdığı formayla mücadele edecek. Çok sayıda taraftarımızın katılacağını düşünüyoruz. 2400 dolayında isim formamıza sığacak. Kulübe nefes alacak bir içerik bulunmaktadır ama manevi önemi taraftarımız adına belirleyici olacak. Bursa Sanayisi için anlamlı bir mesaj taşıyacaktır. Her katılımcının isimleri kulübümüzün tüm medya mecralarında yayınlanacaktır.

Projenin teknik detayları

15 Nisan 2016 tarihinde Bursaspor'un resmi internet sitesi üzerinden başlayacak olan satışlarımızda katılım formu dolduracaktır. Kişi başına 1000 TL + KDV'dir. Denizbank Bursaspor Bonus kart sahiplerine 9 taksit imkanı verilecektir. Tüm giderler düşüldüğünde kulübümüze %85'i gelir olarak kalacaktır. Kampanya 30 Haziran 2016 tarihinde sona erecektir.

BURSASPOR BONUS KARTA 9 TAKSİT

Denizbank yetkilisi Burak Bozkaya ise Bursaspor Bonus kart ile 9 taksitle satışa sunulacak proje hakkında bilgiler verdi. Bozkaya, "Köklü geçmişiyle sadece Bursa'nın değil ülkenin en büyük kulüplerinden birisi olan Bursaspor ile bu projede birlikte olmak mutluluk veriyor. Herkese görev düşüyor. Şehrin önemli bir simgesi. Bir kere bu karta ulaşmak çok kolay. Oturduğunuz yerden cep telefonunuza Bursa boşluk TC kimlik yazıp 3280'e göndereceksiniz. Aslına 1000 TL değil 30 Nisan'a kadar Bursaspor Bonus alan herkese 40 TL Bonus yüklüyoruz. Kulübümüz maçlarını kazandıkça ve gollerin ardından size bonus yüklemesi yapılıyor. En önemli özelliklerinden birisi kullanımlarınızdan dolayı banka kulübe belli bir oranda katılım payı veriyor. Bu kartı kullanan taraftar ek bir ücret almadan kulübüne katkı sağlayabiliyor. Kombine kartlarınızı 6 taksit ile alabiliyorsunuz. Bursaspor ile olan ilişkimizi bu projede ilerletmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

 Bursaspor.org.tr

    • Rasim  
    09 Nisan 2016 | 14:03
    Kesinlikle katılıyorum. Taraftar stada cekilmelidir. Kampanyalar başlatılmali. Bu birlik beraberlik ile bütün yerel televizyonların is birliği ile olur. Bu işin başlangıcı 35.000 kombine ile olur. Bütün yerel kanallar yayın sayaç koymalıyız.
    • yesil bursa  
    09 Nisan 2016 | 13:22
    Sanirim ben projeyi yanlis anladim. Futbolcularin mac yaparken giyecegi forma uzerinde ikibin isim olacakmis. Sadece ikibin kisilik proje. Proje projedir. Imkani olan icin hos bir proje. Hep futbolcu isimleri bizim formsmizda olurdu. Birazda bizim ismimiz onlarin ustunde olsun. Imksni olanlar icin guzel bir imkan. Basarilar.
    • yesil bursa  
    09 Nisan 2016 | 13:06
    -4
    Ben bu projeyi, kisa vade de gunu kurtarmak icin, zenginlerin istirak etmesini amaclayan bir proje olarak goruyorum. Ama aslinda sacmaliktan ote bir sey degil. Kulubun asil misyonu, taraftar sayisini arttirmak olmalidir. Reklam alabilmek olmalidir. Takimin gelir giderine bakildiginda, buradan kazanilacak para ufak. Sen kulubu soyanlar hakkinda daha dava acmadin. Birileri bakambu transferinden bes trilyon cebe atmis. Mahkeme orada, dava acsana. Volkan sen en az 7 trilyon az paraya satilmis. Formalar 100 tl olsaydi makul idi. En az yuzbin forma satilirdi. Tekstil sehri Bursada maliyet 30 tl desen, hem ayni kazanc olurdu, hemde sehirde burdaspor birligi olurdu. Sen puma ile anlastin. Forma basina 150 tl belkide vereceksin. Bursadporun reklami ve prestiji artarsa alacagin reklamda artar. Bence bu fiyasko bir kampanya.
    • bb16  
    09 Nisan 2016 | 12:52
    ya bukadar mezarciyi bir arada gormedim anca burda yorum yaparsınız kusura bakmayin pahali gelebilir ama konusmak cok yersiz eger pahali diye bukadar konusuyorsan Bursa merinosu tut kardesim bu takimin birinci ligde ilk5 oynamasini istiyorsanda susucaksın....
    • Rasim  
    09 Nisan 2016 | 11:00
    35.000 kombine kampanyası başlamalıyız. Yaz gelmeden satışa çıkmalıyız. Ne kadar çok kombine o kadar çok reklam geliri.
    • crash1606  
    09 Nisan 2016 | 10:37
    10
    Pahali falan degil. Sanayi sehri diyoruz. 3 milyon nufus var. Eger 2500 kisi cikipta bu takim icin 1000 tl veremiyorsa yaziklar olsun.
    • Uet  
    09 Nisan 2016 | 09:45
    10
    1000 TL Bursaspor taraftar profilinin yüzde 60 ı için yüksek paradır doğru bir öğrenci olarak benim içinde öyle.

    Ama burda amaç sanayiciyi maddi durumu iyi olan taraftarı harekete geçirmek

    Para cok diye ağlanmak yerine store dan bi anahtarlık bile alsanız bu kulüp için şuan öakbul geçer..

    Cünkü takım hep versin biz birşey vermeyelim profilinden cıkmak lazım!
    • BayBursaspor  
    08 Nisan 2016 | 20:07
    12
    Binlerce iş yeri var haftalık kazançları yüzbinleri geçiyor bir çoğunun. Her biri bir tane yazdırsa proje hedefine ulaşır ama nerdee.... Keşke asgari ücret 3-4 bin lira olsada her birimiz yazdırabilsek
    • Bahel  
    08 Nisan 2016 | 18:45
    Takıma destek zamanı ben takside böldürüp eşimin adını yazdırmayı düşünüyorum güzel bi doğum günü hediyesi olacak
    • Bir zamanlar TSC  
    08 Nisan 2016 | 16:37
    15
    8jk maçına futbolcularin elinde İNADİNA TEKSAS TEKSAS yazılı pankartla sahaya çıksınlar maziyi unutmasinlar dk 16 ya kadar birbirlerini yerler nereden cikicak bu teksaslilar diye
    • Telekom Mehmet  
    08 Nisan 2016 | 15:23
    13
    Bakalım Bu şehirde herkes ne kadar Bursasporlu buyrun loca pahalı ,kapı isim hakkı pahalı o ğpahalı şu güzel değil şu eksik bu böylemi olur diyenler ben şahsen veremem ekonomik gücüm temez lakin bu sezon 2 adet forma aldım dolaylı olarak da katkım olsun diye 3. formayı da alıcağım buyrun buyrun çekinmeyin sayın Şankaya,sayın Çağlar,sayın Özdilek ,sayın Sönmez,sayın Çelik ,sayın lar bitmez Bursa da lakin tarih bu günleride yazıcak unutulmasın
    • Zafer Mah.  
    08 Nisan 2016 | 14:22
    13
    Arkadaşlar burda başkanımızın bahsettiği şey bence şu. Bursa sanayicileri kapı ismi ve localar pahalı diyor. Bir forma 2400 adet isim alıyor. Bursalı ve Önemli olan Bursaspor lu sanayiciler için 1000 Bir pantolon bir gömlek parası. Burda sanayiciler şunu yapması gerekiyor. Sanayici fabrika sahibi çıkıcak diyecekki ben şahsım ve ailem adına 25 adet isim alıyorum diğeri çıkıp diyecek 40 tane isim alıyorum. 25000 ve 40000 tl gelir sağlamış olacak. Eğer bu Sanayiciler bu şekilde yaparlarsa ki yapmalılar sadece 1 adet forma değil ilk 18 kadrosu için toplamda 43200 adet isim gerekir. Her zengin insanın bu işe el atması lazım. 43200 isim yazıldığı takdir de Bursasporumuza 36.720.000,00 ( OTUZ ALTI TRİLYON ) gelir sağlanır. Biz taraftara da şahsen düşen görev yeni sezon forması isterse paçavra gibi olsun gidip 90 tl ve yeni atkı 25 tl alarak katkı koyacak olmamızdır. Kombine yi söylememe gerek yok . Katılan Katılmayan herkese teşekkürler ve Hayırlı cumalar.
    • AliD  
    08 Nisan 2016 | 14:07
    10
    1.000 çok diyen arkadaşlar..amaç zaten kulübe destek.destek olabilecek durumda olan alır.. Yeri geldiğinde herkes şirketlere destek olun diyorlar..şirketler milyonlar yada binlerce lira veriyor kimse çok para demiyor. Yada 250.000 e locaya çok demiyor. Hatta şirketler eleştiriliyor..kısaca 1000 lirayida destek olmak isteyen verecektir.. 125 lira kombineye çok diyenide gorduk..Başkanı tebrik ediyorum.lütfen kimse olumsuz hava olusturmasin pahalı diyerek.
    • 7YoL  
    08 Nisan 2016 | 12:05
    11
    Arkadaşlar yazacak olanlar içinde söylüyorum;

    Düşünce çok iyi gerçekten düşünsene adının yazılı olduğu formayla bir sezon top oynanacak ve sonrasında müzeye gidecek forma, sen gidip eşine dostuna çocuğuna torunlarına belkide adının olduğunu göstereceksin , düşündükçe tüylerim diken diken oluyor güzel bi girişim !!!

    E tabi maddi boyutunuda düşünüyoruz !!!

    diyelim ki tam olarak katılım oldu? ne kazanırız

    1000 x 2400 = 2 400 000 TL x 85 / 100 =2 040 000 TL bize kalacak olan ,

    1000 lira düşünülen gibi taraftarımız açısından az para değil, ama alım gücü Bursa sanayisi olarak düşünüldüyse o statü tasarlandıysa kafada olmayacak birşey değil!!!

    orta halli bi taraftar olarak bu projeye katılmak isterim herkes gibi,
    1000 TL / 9 taksit =111,1111..... tl yapıyor aslında makul bi fiyat ve çoğu taraftarımız için düşündürücü!
    • antibizans  
    08 Nisan 2016 | 11:43
    10
    sadece Denizbank Bonus mu?bir şekilde almaya çalışıcaz başkanım,siz bu kadar fedakarlık yaptıktan sonra
    • Emre Baran Çiftç  
    08 Nisan 2016 | 11:26
    15
    Başkanım 1000 lira biz taraftarlar için ufak bir rakam değil, 1 aylık maaşımız nereden baksanız. "Taraftarımızın destek vereceğini düşünüyoruz" Demişsiniz, ilk desteğide siz vermişsiniz çok Teşekkürler. Ancak bu fiyat bize yüksek. Kurbanlık danaya girer gibi formaya mı girelim?

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR