KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

"Her geçen gün daha iyi olacağız"

28 Eylül 2014 | 16:01

24 yorum

11712 okunma

Teknik Direktörümüz Şenol Güneş maçın sonunda yaptığı açıklamada önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Güneş maçın ardından şu açıklamayı yaptı; "Beşiktaş ve Galatasaray maçlarında oynadığımız oyunun karşılığını alamamıştık. Bugün oyun olarak doğrulara devam ettik. Maçta kazanmaya yakın taraf bizdik. Maçın ilk yarısında rakibimize oranla daha üstündük. İkinci yarıda zaman zaman Rizespor'un atakları oldu. Bizim de etkili ataklarımız oldu. Son 10-15 dakikadaki panik dışında iyi futbol oynadık. Oyuncularımın kazanma arzularından memnunum. Her geçen gün daha iyi olacağımızı düşünüyorum. Rizespor'da iyi takım ama bir güvensizlikleri var. Çok can yakacaklarını düşünüyorum. Sezon başında maç kazanamama sıkıntıları yaşıyorlar. Lig uzun maraton. Şuan 6 puanımız var. 9 puanda olsaydık çok daha iyi olacaktı ama hayat devam ediyor."

 Bursaspor.org.tr

    • kale arkası  
    01 Ekim 2014 | 05:07
    Zaten hücüma çıktığımızda, sağ açık sol açık ve oyun kurucu ile 4 forvet oluyoruz, Beluşşide desteğe geliyor oan tufanda anlayın artık şu oyun sistemimizi yavvv
    • Caneration  
    30 Eylül 2014 | 09:05
    Takım bence şu anda gayet iyi ilerliyor.ona buna 5 atmamızı bekleyenler sanırım play station salonundan çıkıp buraya yorum yazıyor.günümüz futbolunda,özellikle Türkiyede,öyle herkese 4-5 atmak o kadar da kolay değil.ayrıca belirli bir sistemi ve oyun anlayışını ezberlemek için çok kısa bir süre geçmiş.en az 1-2 yıl boyunca bir sistem kullanılmalı ve ondan sonra meyvelerini toplamayı beklemeli.öyle ps oyununda iki transfer yapıp hemen sonuç almak gibi değil yani.şu anda takımın başında gerçekten ülkemizin en büyük hocalarından biri var ve sabır göstermek gerektiğini düşünüyorum.ayrıca Yılmaz hoca bu takıma ancak amigo olur,dahası değil.
    • Bucalı  
    29 Eylül 2014 | 22:23
    Arkadaşlar burda yapılan yorumlara inanmayın,bilerek kaos yaratmak için kahpe bizanslılar geliyo buraya yorum yapıyo,bizim sitede yayınlıyo işte.Deplasmanda galip geliyoruz hala daha o gitsin bu gitsin diye yorum yapan adamlar zaten Bursasporlu olamazlar.Sakın gaza gelmeyin,haftaya yenilsek bile bizim takımımız güzel ve güzel günler bizi bekliyo,Şenol Güneş istifa ,Yılmaz Vural gelsin diyen adamlar defolsun gitsin.
    • Berk g.  
    29 Eylül 2014 | 18:46
    -1
    Ali uskuplu sen 4 maçta 11 puan nasıl alınırmış Onu bana bir anlatsana. 41 yasindasin ama eksik baya birsey kalmış sende. Futboldan zaten anlamıyorsun. O yüzden yorum yazma bence
    • AMD  
    29 Eylül 2014 | 18:34
    Mmdof un da dediği gibi Volkan Şen in kendini toparlaması lazım.Rize maçında benimde dikkatimi çekti her duran topun arkasında josue ile birlikte durması.Bir pozisyonda çok kötü bir orta yaptı.Daha sonraki pozisyonda josue kullandı ve gol oldu.Duran topları josue nin kullanması daha faydalı olacak.Volkan ın da bencilliğini bırakıp takım oyunu oynaması gerekiyor.Onun dışında ideal kadromuz sanırım bu olacak.Belki holmen belluschi değişikliği olabilir bazı ofansif maçlarda ama traore de ışık yok.
    • trabzonlu oral  
    29 Eylül 2014 | 16:13
    ali üsküplü kardeş bi şeyi unutma seni çalıştıran hocana ne teklifler geldi o şampiyon Bursayı seçti. ikincisi oynanan futbo ileri doğru gittiğini her kes görüyor futbolda akıl oyunu kazanır maceraya gerek yok. 5 atıp üç yemek futbol değil yarın sana savunma futbolu gerekir öbür hafta hücum futbolu yani takıma göre değişir.hocana güven o Bursayı macereya atacak bir insan değil gs yide ezdi bjk ıda verilmeyen penaltılar var kaçan bir sürü gol bunlar yarın kaçmaycak bak takımın 1 golden fazla yemiyor.bu nedemek defanstan başlayarak düzeltme yapılıyor. yarın ortasahan forvetin bu büyük seyirci topluluğu ile coşacak....
    • kapi  
    29 Eylül 2014 | 15:08
    Traore holmen devrede gönderilmeli holmen kiralık zaten traore de Anadolu takımlarına kiralansın bi defansif orta saha lazım takıma bide forvet bulmalıyız fernandaoyla rekabet olur
    • kale arkası  
    29 Eylül 2014 | 13:45
    Ali üsküplü yazdıklarında tek ortak noktamız benimde 41 yaşında olmam...
    • berryroad  
    29 Eylül 2014 | 13:30
    şenol hocanın futbol felsefesini çok beğeniyorum. takım bir yere kadar uygulamada başarılı oluyor, keyif veriyor ama maçların son bölümleri sürekli sıkıntılı geçiyor. volkan şen formda, takıma dinamizm katıyor ama futbolun gereğini bir türlü yerine getirmiyor ve her maç en az bir kere saç baş yolduruyor. oyun olarak iyiyiz ama puan olarak hala almamız gereken yol var. İnşallah mersin ve eskişehir maçlarında alınacak bir 6 puan bizi düze çıkarır.
    • Mmdof  
    29 Eylül 2014 | 11:10
    Asıl sıkıntı VOLKAN.Bu adam kesinlikle akıllanmıyor.Yöneticilik yaptığım dönemlerde öğrenemeyen insanlar gördüm.Bu da onlardan biri.
    Hadi şampiyon olduğumuz sen gençtin anladık Artık büyüdün be kardeşim.İnsan bir şeyler öğrenmez mi? Sen itiraz ediyorsun diye hakemler değişiyor mu? Hayır!O halde hala neden itiraz ediyorsun.Beceremiyorsan psikolojik destek al.
    Sonra her serbest vuruşta topun başına geçmeler.Bir takımın serbest vuruşları yapan adamı bellidir.Bir şey ispatlamak zorunda değilsin.
    En çok çıldırtan tarafın ise topla bir türlü bencilliğin.Senden başka 10 kişi var.bu oyun onlarla oynanıyor.Kolayı zora çevirme huyundan vazgeçsen tadından yenmeyeceksin.
    Bütün bunlar hem kendine hemde takıma zarar veriyor.Yarın protesto edildiğinde suçlu arama Allah'ın verdiği yeteneklerine ihanet etme hakkın yok..
    • serkan.bursa  
    29 Eylül 2014 | 09:30
    ali üsküplü 41 yaşındayım demişsin ama futboldan anlamadığın kesin.boş beleş yazmayın arkadaş.başkası olsa puanımız 12 en kötü 11 olurmuş.tamam 12 yi anladıkda futbol mantıgında 4 maçda 11 puan nasıl alınıyor.yazmak için yazmayın.boşa
    • Cankopat  
    29 Eylül 2014 | 08:33
    Sene sonunda Fernandao ve Jouse nin kiralık kontratları doluyor yönetim şimdiden girişim yapmalı hem oyuncuların motivasyonunu arttırmak hemde başka talipler gelmeden taban fiyattan alabilmek için. Josue nin duran topları yeter çok verimli Fernandao nun defansı yıpratması top saklaması ve en önemliside karakteri yeter. bunun dışında takım iyi kaleci harun biraz hava toplarına çık be kardeşim hata yapıcam diye korkuyor hiç bir topa çıkmıyor. ben kaleci olsam bütün gün yan top çalışırım. Bakambu bu takımda kesinlikle oynamalı sakat değilse ....
    • trakyalı timsah  
    29 Eylül 2014 | 02:10
    Sayın hocam öncelikle sizi ve oyuncularımızı tebrik ederim.
    Geldiğimiz noktada Bursaspor umuz ist.takımlarının bir basamak altında Anadolu takımlarının - ts dahil -üstünde bir güce sahip.
    Böylelikle düz mantık yaparsak lig sonunda olası derecemiz dördüncülük olacaktır.
    Bu hafta Mersin i ve ardından iç saha maçımızı puan kaybetmeden tamamlarsak ki buna inancımız vardır büyük ihtimalle liderlik gelecektir.
    İşte asıl o zaman bu takım şampiyonluk yoluna gireceğinden sizin akılcı idarenize daha fazla ihtiyaç duyacaktır.
    İlk dört haftada ki en büyük sorunumuz ikinci yarılardaki oyun anlayışımızdır.
    Sanki takım ilk yarılarda bayır aşağı koşar gibi oynuyor fakat soyunma odasından sonra adeta rampa tırmanır gibi ağırlaşıyor.
    Durum böyle olunca da rakipler daha fazla pozisyon buluyor.
    Oyun hızımızı 70 li dakikalara kadar çıkardığımızda zaten birden fazla gol bulacağımız için bir sorun kalmayacak.
    İnanıyorum ki bu sene için hedefimizi bilinçli olarak ilk beş olarak koydunuz.
    Ben size söyleyim bu takım bu yıl Şampiyonlar Ligine gider.
    En az hata ile başarılar sayın hocam.

    NOT : Bizler Bursaspor taraftarıyız. Her ne kadar eleştirsek te yeri geldiğinde
    alkışlamayı da biliriz.
    • Ali Üsküplü  
    29 Eylül 2014 | 01:13
    -18
    Arkadaşlar GS-BJK-GENCLER maçlarının ilk yarılarına lafım yok çok güzel top oynadık, ama Rize maçında lütfen gaza gelip kendi kendimizi kandırmayalım ligin küme düşmeye birinci aday takımıyla oynadık bunu unutmayın, ve vasatın üzerine çıkamadık. size soruyorum, bu kadro Ertuğrul hocada yada İrfan Buz hoca yada Hikmet hocada olsa ne olurdu. Size söyleyim şuan puanımız 12 en kötü 11 olurdu.
    Şimdi değerlendirin kafanızdan bence Şenol hoca bu takıma top oynatmıyor Kadromuz gerçekten üst düzey oldu, bir tane olumlu oyuncu değişikliği söyleyin bana kafamı keseyim... bu yorumuda unutmayın... 41 yaşındayım bu hocaya kanım ısınmadı kardeşim nerde benim Ertuğrul hocam İrfan hocam Hikmet hocam...Bırakın hocayı övmeyi bu kadro Ersel Uzgur hocamızın elinde olsa bile bugün 5 atar BJK evimizde gömerdik...Biz Bursa taraftarı olarak bazı şeyleri göremiyoruz...görün artık bazı şeyleri her sene dibe vuruyoruz kimse farkında değil. Ben evinde bir tane derbi kazanamayan T.direktöre T.direktör demem.adam benim ezeli rakibimi yenememiş küme düşmeye aday rizeyi zar zor yendik..."hoca sen bitaanesin""..bırakın abi bu işleri, Bursa çocuğuyum bu adamın Bursada T.D. yapması ZORUMA GİDİYOR...
    • lethe  
    28 Eylül 2014 | 23:42
    Takim su oyunu oynasin yeter. Ilk yari adamlarin tek pozisyonu war.gerci o da baya tehlikeliydi.birkac oyuncu haricinde takim cok sukur iyi. Kimse sacmalamasin.Sadece sener cok goze batmaya basladi.her bindirmede orta yiyor bu takim.senerin kanat bu yil canimizi baya yakar. Her top orta oluyor, iceri katediliyor, poziyon veriliyor.holmen zamanla oturur bence guzel de oynadi basti top kapti.ben sadece traore transferini anlayamadim hala yaklasik 2 aydir.bu adam gercekten futbolcumuymus ya da son dakikada lisans cikartildi derken ciddi miydi yonetim;)
    • Furkan  
    28 Eylül 2014 | 23:22
    Bucalı tamam Yılmaz Vural tamam her takımı küme düşürmüş olabilir.Ama şunu unutma Zamanında Bursasporun Başındayken Türkiyenin Milanı Dedirmişti.
    • Yeşil79  
    28 Eylül 2014 | 21:25
    15
    bu giren oyuncularda biraz katkı sağlasa
    • mususi  
    28 Eylül 2014 | 21:18
    maci izleyemedim ancak yorumlardan fena is cikarmadigimiz anlasiliyor. Bir de bu LigTV gibi soytarilar mac ozeti diye sadece gol ve iki pozisyonu koymuslar siteye, rezillikte son nokta.
    • ŞİPTAR  
    28 Eylül 2014 | 20:31
    Takım çok sağlam oynuyo sahada ne yapacagını biliyorlar biraz da oturdu mu üst sıralarda çok rahat oluruz.
    Haftaya mersini de yeneriz ESKİŞEHİR maçı çok önemli stad artık dolmadı taraftara takımına sahip çıkmalı.
    • Bucalı  
    28 Eylül 2014 | 18:52
    19
    Bizim ergenler beklemez hocam,yenildiğimiz an başlar bizimkiler yılmaz vural gelsin demeye..Yıllar geçiyo ergen kitle bi azalmıyo şu takımda..Yılmaz vural'ın ne başarısı varsa onuda anlamadım,küme düşürmediği takım kalmadı,hala yılmaz vuralmıış..

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR