KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

"Herkes bizim yanımızda olsun"

04 Mart 2020 | 17:27

2 yorum

5152 okunma

Bizim hedefimiz bu takımı şampiyon yapmak. Herkes bizim yanımızda olsun.

Teknik Direktörümüz İbrahim Üzülmez: "Ümraniyespor'a karşı öne geçmemize rağmen bir puanla yetindik. 2 veya 3. golü bulabilecek pozisyonlarımız vardı ancak bu tür maçlarda yakaladığımız pozisyonları değerlendirebilmemiz gerekiyor. Adana Demirspor maçının ardından sizlere Bursaspor'a karşı bir algı operasyonunun yapıldığını söylemiştim. Belki bunu çok fazla ciddiye almadınız ya da bunun çok üzerinde durmadınız ama son haftalarda Bursaspor'a karşı yapılan çok bariz hakem hataları var. Tabii ki hakemleri konuşuk bizim oyunumuzdaki hataları da göz ardı etmiyoruz, bu hataları oyuncularımızla konuşuyoruz."

SARSILMAYACAĞIZ

"Hele ki son oynadığımız Ümraniyespor maçının hakemi Erkan Özdamar diye bir hakem vardı, vücut dili, beden dili ile Bursaspor'a bu maçı ne olursa olsun vermeyeceğini ilettiğini görüyoruz. Zaman zaman sahada acılar çekeceğiz ama şampiyonluk için çetin ve zorlu yollardan geçeceğiz. Burak gibi önemli, Özer gibi lider özelliği olan oyuncularımızdan yararlanamıyoruz ama pes etmeyeceğiz, Bursaspor'un tarihine baktığımızda şampiyonluk yaşamış bu camianın bir iki haftalık tökezleme ile sarsılmayacağımız göstereceğiz."

AKBABA GİBİ BAŞIMDA

"Ümraniyespor maçının devre arasında hakeme itiraz edeceğim maçın 4. Hakemi akbaba gibi üzerimde, ne yapsam gözü üzerimdeydi. 3 sarı kartım olduğumu biliyor ve bundan dolayı beni hep gözetti. Biraz öne çıkacağım hemen dibimde bitiyor. Orta hakeme gideceğim diyorum beni engelliyor. Bir ego bir tavırlar nedir bilemiyorum. İsmini de bilmiyorum ama bizlere takındıkları tavırlardan hiç memnun değilim. İlk defa böyle bir 4. Hakem gördüm. "

PENALTIYI VERSENE

"Erkan Özdamar öyle bir maç yönetti ki, sen hakemsin Shehu'nun pozisyonunu nasıl süzemezsin. Oyuncumun ayağı kaymış, tamamen topa odaklı ama senin niyetinin ne olduğunu bilmediğim için direkt kırmızı kart verdi. Versene Seleznov'a yapılan harekete kırmızı kart penaltıyı versene, Shehu'ya yapılan harekete versene penaltıyı, ama vermezsin. Bursaspor camiası takımına sahip çıksın."

YANIMIZDA KİMSE YOK

"Lafa gelince herkes Bursasporluyum diyor ama desteğe gelince kimse yok! Buranın takıma sahip çıkanı sadece taraftarlar, burada 30 bin kişi olup deplasmanda yanımızda oluyorlar. Allah onlardan razı olsun. Ben onlara karşı çok mahcubum. Bu takıma herkes destek olsun, öyle arka taraftan beklentileri ile yanımızda olmasınlar. Saf ve temiz duygularla yanımızda olsunlar. Kimse yanımıza gelmiyor. Bu hafta Alinur Aktaş Başkan yanımıza geldi o kadar. Hem Altay hem Ümraniye maçının hakemleri bize karşı çok rahattılar. Ben bu kadar zamandır futbolun içindeyim artık bize karşı bir şeylerin olduğunu hissetmeye başladım. Bizim hedefimiz bu takımı şampiyon yapmak. Herkes bizim yanımızda olsun."

 Bursaspor.org.tr

    • KAVARACI AHMET  
    05 Mart 2020 | 16:17
    Olalım yanında koçum
    Ama ben bu masallara tokum
    beni herkes tanır tektir kokum
    Çıkamayacaksak ben bu işte yokum

    İbrahim üzülmez
    Bazen üzülür
    Ceylan çayırda düzülür
    Yüzümüz her hafta büzülür

    Nerede puanlar
    Yunanlar
    Munanlar
    Uşt ulan
    • Ali veli  
    05 Mart 2020 | 14:54
    Ne ağladın be. Takim kaç haftadir yürüyor ageasif ve beceriksiz bu takıma hiç katkin olmadı. Bize hayal satma gerçekleri görüyoruz.

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR