KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

"İlk maçta moral kazanmalıyız"

26 Temmuz 2018 | 17:03

1 yorum

6123 okunma

Takımımızın tecrübeli isimlerinden Barış Yardımcı, Bursaspor TV'de yayınlanan "Kamp Raporu" programına konuk oldu.

Barış Yardımcı şunları aktardı:

"Afyon kampımızın 2.etabı güzel ve yorucu geçiyor. Sezon başında futbolcu için hem tatlı hem de acı şeyler oluyor. 25 gündür buradayız ve yeni sezona burada hazırlanıyoruz. Geçen sezondan arkadaşlarımız gitti, eksik yönlerimiz var futbolcular olarak, onu da transferlerle halletmeye çalışacağız.

Zor bir sezon geçirdik, ilk geldiğim zaman güzeldi, takım olarak güzel puanlar topladık ama sonrasında düşüş yaşadık. Takım olarak performansta düşüşler oldu ve toparlanamadık.Herkes kötü performans sergiledi 2. Yarı kötü geçti.Taraftarlarımız yine de destek olsunlar, güzel şeyler yapmaya çalışacağız. Samet hoca yıllardır Süper Lig'de çalışıyor tecrübesini aktarıyor bizlere, Türk hocayla çalışmak bizim için büyük avantajdır. Samet hocayla çok iyi anlaşabiliyoruz.

Türk futbolcuları duygularıyla hareket eder, destek olurlarsa daha fazla mücadele ederiz. Yabancı hocalarda böyle bir durum yok onlar işin profesyonel tarafında oluyorlar, duygusal bir bağ kurmazlar.İkili diyalog benim için önemli, 5 senedir Lig'de oynuyorum Türk hocalarımızdan aldığım enerjiyi yabancı hocalarımızdan alamadım o yüzden geçen sene Paul hocayla biraz sorunlar yaşadım. Çok büyük sorunlar değildi, atlattık. Geçen sen en büyük sıkıntılarımızdan biri arkadaşlığı yakalayamamaktı.Bir gruplaşma yoktu ama kimse kimseyle konuşmuyordu. Ben Türk hocayla çalışmaktan yanayım.

Genç oyuncularımızdan Muhammet ve Burak iyi oyuncu olmasalar burada olmazlardı ama performanslarının üzerine koymaları gerekiyor. Burada hiçbir şey göründüğü gibi değil fiziksel ve ruhsal açıdan hazır olmak gerekiyor. Genç oyuncularımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz, abilik yapıyoruz. Asıl mesele yetenekli olmak değil tamamıyla futbolcu olabilmektir. Tecrübeli olabilmek için gidip kiralıkta olsa bir yerlerde oynamaları gerekiyor. Türk futbolu genel olarak kötü bir yere gidiyor. Türk futbolcularının düşünce yapısı olarak değişmesi gerekiyor.

VAR sistemiyle teknoloji işin içine girince mertlik bozuldu diyebilirim. Doğallığı kayboldu bana sorarsanız gerek yoktu. Hakemler için VAR sistemi iyi oldu, Futbolcular için kötü oldu.

Geçen sene Milli Takıma tatile gittiğim zaman çağrıldım hevesim kırılmıştı aslında daha erken çağırırlar diye düşünmüştüm. Umarım bu yıl erken çağırırlar.

Fenerbahçe maçları genelde zor olur.Taraftarıyla, atmosferiyle zor bir maç bizi bekliyor. İlk maç bizim için moral maçı olmalı, İstanbul'dan puan alarak dönmemiz gerekiyor. Hedefimiz belli, ilk maçı güzel geçirip kalanını zamanı gelince düşünmektir."

 Bursaspor.org.tr

    • Halil can  
    28 Temmuz 2018 | 14:41
    Komik

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR