KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

"İstanbul'dan galibiyetle dönmek istiyoruz"

08 Mart 2013 | 14:32

2 yorum

6083 okunma

Kulübümüzün başarılı futbolcuları Maurice Edu ile Aziz Eraltay, düzenlenen imza gününde taraftarlarımız ile buluştu.

Bursastore Mağazamızın Şehreküstü Şubesi'nde gerçekleştirilen imza gününde devre arasında takımımıza katılan ABD'li oyuncu Maurice Edu ve Avustralya'dan transfer ettiğimiz Aziz Eraltay, taraftarlarımıza imza dağıttı. İmza töreni esnasında taraftarlarımız mağaza önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Taraftarlarımızla buluşmadan önce mağazamızı gezen futbolcularımız ürünleri çok beğendiğini ve çok fazla çeşit olduğunu belirtti. Maurice Edu ise mağazada yer alan kol saatlerini çok beğendi ve bir kaç tanesini kolunda denedi.

İki Takım İçinde Zorlu Bir Maç
Düzenlenen imza töreninde açıklamalarda bulunan Maurice Edu, "İki takım için de çok zor bir maç. Herkes bu maçı bekliyor. Önümüzde belli zaman kaldı. Bu zamanı en iyi şekilde değerlendirip, İstanbul'a gidip oradan 3 puan ile dönmek istiyoruz" dedi.

Kendi Oyunumuza Odaklanacağız
Fenerbahçe'nin dün UEFA Avrupa Ligi'nde oynadığı maçının hafta sonu oynayacakları karşılaşma için avantaj ve dezavantaj oluşturabileceğini belirten Edu, "Bazı futbolcular dün maç yaptılar ve yorulmuş olabilirler. Bizim için dezavantajına baktığımızda, Fenerbahçe dün güzel bir galibiyet aldı. Bu galibiyet onların güvenlerini arttırabilir. Bunu da bizim için dezavantaj sayabiliriz ama biz sadece hafta sonu kendi oyunumuza odaklanmalıyız. Kendimizi iyi hazırlamalıyız. En önemli olan bizim futbol anlayışımız" diye konuştu.

Önemli Bir Maç
Aziz Eraltay ise, "İki takım içinde çok önemli maç olacak. İlk 4'te olmak için inşallah bu maçı alırız ve geri döneriz" dedi. Teknik direktörümüz Hikmet Karaman'ın takım üzerinde çok iyi değişiklikler yaptığının altını çizen Eraltay, "Oyuncular için çok fark etmiyor. Yeni hocayı herkes beğeniyor. Çok iyi değişikler de yaptı" dedi.

 

    • İsmo  
    08 Mart 2013 | 16:22
    Bugün birkez daha anladım bizim başımızdakiler apartman yöneticisi dahi olamaz neden mi? imza töreni için bir logomuzu koymuşlar o bile yanlış logo. İmza almaya gelenlerin %70'i sahte ürün kullanan taraftarlar. Bunları tek tek kontrol edip içeri alacak bir yetkili dahi yok. İş olsun diye yapılmış sadece yazık.
    • stiw hido  
    08 Mart 2013 | 15:19
    o zaman sahaya çıkın ve fener köpeğini perişan halde bırakıp koyup gelin

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR