KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

İstanbulspor 78 - 84 Bursasporumuz

21 Nisan 2018 | 17:26

2 yorum

8146 okunma

TBL 33.haftasında Bursaspor Durmazlar, deplasmanda İstanbulspor Beylikdüzü ile karşılaştı. Özellikle maçın ikinci yarısından etkili olan Potanın Timsahları karşılaşmayı 78-84 kazandı ve normal sezonu ikinci sırada bitirmeyi garantiledi. Bursaspor Durmazlar play-off'lar boyunca ev sahibi avantajına sahip olacak.

Ali Işık ve Metehan Akyel'in basketleriyle maça başlayan takımımız, ilk 5 dakikasını 4 sayı farkla önde geçtiği ilk çeyreği 15-17 üstün tamamladı.

İkinci çeyrekte ev sahibi ekip Gökhan Aydın ve Gökhan Yazıcıoğlu ile hücumda etkili oldu, Potanın Timsahları ise hücumlardan boş dönünce ilk yarıyı 40-33 İstanbulspor üstün bitirdi.

İkinci yarı ise karşılıklı gelen üst üste üçlük basketler ile başladı. Karlo'nun çizgiden bulduğu sayılar ve Baki Görür'ün arka arkaya üçlükleri ile Bursaspor Durmazlar, son periyoda girerken hem oyun hem de skor üstünlüğü yakaladı (56-62).

Final periyodunun ilk 5 dakikasında Erbil Eroğlu ve Ali Işık ile etkili olan Potanın Timsahları farkı ilk kez çift hanelere çıkardı (65-77). Bu dakikadan sonra direnç gösteren ev sahibi takım bir ara farkı iki sayıya kadar indirdi, ancak maçın son bölümüne damga vuran isim ise Can Özcan oldu. Üst üste 7 sayı kaydeden tecrübeli oyuncu, Bursaspor Durmazlar galibiyetinde önemli rol oynadı.

Bursaspor Durmazlar'da Mustafa Baki Görür 20 sayı 10 ribaund ile yıldızlaşırken, Ali Işık ve Erdem İlter 14'er sayı üretti. Takımımızda hafif sakatlığı olan Dejan Borovnjak bu karşılaşmada tedbir amaçlı dinlendirildi.

 Bursaspor.org.tr

    • YesilBursali  
    26 Nisan 2018 | 17:39
    -1
    Amerikada Bursasporlu bir Basketbolcumuz var. Sirt numarasi hep 16. Ismini billiyormusunuz Cedi Osman! Onun Cinli veya Japon oldugunu sanan hala bir cok Amerikali var biliyormusunuz? O Makedonya dogumlu, ama Koyu bir Busaspor taraftari. Bursaspor TV nin Onu bulup görüsmesi gerekiyordu bu Güne Kadar!
    • YesilBursali  
    23 Nisan 2018 | 17:33
    Saniyorum ki Mustafa Baki NBA yolcusu! Bir Sezonda % 70 lik 3 lük atma performasi göstereni Türkiyeden calarlar.

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR