KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

İTÜ Basket 74 - 96 Bursasporumuz

18 Ocak 2019 | 17:43

0 yorum

7252 okunma

Türkiye Basketbol Ligi'nin 15. Haftası'nda deplasmanda Sigortam.Net İTÜ Basket ile karşılaşan Bursaspor Basketbol sahadan 96-74 galip ayrıldı ve ligin ilk yarısını lider tamamladı.

Karşılaşmaya iyi başlayan Bursaspor Basketbol, üç sayısından yakaladığı ritmle farkı zorlanmadan çift hanelere kadar çıkardı. Son bölümde Fraizer'le reaksiyon gösterse de İTÜ Basket, öne geçemedi. İlk çeyrek 26-21 Potanın Timsahları'nın üstünlüğüyle tamamlandı.

İkinci çeyrekte ribaundlarda da üstünlüğü eline almaya başlayan Yeşil Beyazlılar, farkı tekrar çift hanelere çıkardı. Tecrübeli oyuncu Adem Ören'in üçlükleriyle reaksiyon gösteren İTÜ Basket, oyunun içinde kalmaya devam etti. İkinci çeyrek 53-45 Bursaspor Basketbol üstünlüğüyle tamamlandı.

Üçüncü çeyrekte Berkay Sinirlioğlu'yla iyi bir geri dönüş yakalayan İTÜ Basket 4 dakika kala farkı 2'ye çekti (57-59). Ancak cevap vermekte gecikmeyen Bursaspor Basketbol , Borovnjak'ın etkili oyunuyla farkı açarak rakibini geri püskürttü. Üçüncü çeyrek 68-60 Potanın Timsahları'nın üstünlüğüyle tamamlandı.

Son çeyrekte üç sayı çizgisinden inanılmaz bir ritm yakalayan Arda Vekiloğlu'nun öğrencileri, oyunun da tüm hakimiyetini eline aldı ve karşılaşmadan 96-74 galibiyetle ayrıldı.

 Bursaspor.org.tr


    Henüz Yorum Yazılmamış

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR